Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7035 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר שלי שמחפש צרות ויונדאי אקסנט משומשת הגיע למוסך שמוכר רכבים שנגנבו ונמצאו לאחר שהבעלים כבר קיבלו החזר מהביטוח.

אני כמובן מנסה להניא אותו מלהשקיע את מיטב כספו בעסקה מפוקפקת אבל הוא בשלו.

כדי להוריד אותו סופית מהעניין רציתי לדעת אם מישהו מכיר את כל ההליך הזה לעומק , איזה מוסכים / סוכנויות רשאיות למכור רכבים במעמד זה ומה עומק הקומבינות שמתרוצצות מאחורי גבו של הקונה.

נ.ב ההנחה היא כ 10% לפני התמקחות שוב לדעתי חרא של עסקה אבל הבחור גולנצי'ק ומרגע שהחליט לדפוק את הראש בקיר

יהיה קשה להזיז אותו מדרכו..

פורסם

לא הבנתי מה מפוקפק ברכב שנימצא אחרי גניבה אם הוא לא עבר השחתה/קומבינה בדרך.

להיפך זה יכול להיות רכב דווקא שלא היה מיודע למכירה מאדם שטיפל ושמר על הרכב.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אחותי לפניי שבועיים קנתה רכב, שרייד 99 אוטומט היא כרגע יד שלישית, הסיפור הוא שהיד הראשונה שקנתה אותה הייתה סבתא זקנה, החנתה את הרכב בחניון תת קרקעי ושכחה היכן חנתה אותו, כדי לחסוך כאב ראש הלכה לחברת הביטוח ואמרה שגנבו לה את הרכב! אחרי כמה חודשים שהרכב לא נמצא החזירו לה כסף(מחירון של הרכב) והרכב כמה חודשים טובים עומד מתחת לבניין!

ואף אחד לא יודע, אחרי שהסוכן של הביטוח חקר, מצאו את הרכב.

היד השניה קנתה את הרכב מהביטוח כשיש עליו 35 אלף ק"מ! והתחילה עם הרכב לנסוע עם הרכב כל יום מנקודה A לנקודה B

אבא שלי מכיר את הבחורה ושכנעה אותה למכור מכיוון שאחותי חיפשה בדיוק כזה! אכן מכרה לנו את האוטו, כעת לאחותי יש

רכב שרייד עם 48 אלף ק"מ.

אז כן לפעמים שווה לקנות רכבים מחברת הביטוח.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

רגע, רכב שנגנב ונמצא, אפשר בכלל מבחינת החוק להעלות אותו חזרה לכביש?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אני לא מדבר על מקרים נקודתיים אלא על הסיטואצייה כעסק מסודר וחוקי ( בתקווה )

מהו ההליך ואיך מוסך הופך להיות מורשה למכור רכבים שמצאו לאחק גניבה ?

פורסם

מכירת רכב שנגנב ונמצא היא חוקית. הרכב הופך לרכוש של חברת הביטוח אשר מוכרת אותו לסוחר רכב במחיר נמוך.

על מנת לוודא שאין כאן מעשה תרמית אני ממליץ לבקש לראות את רשיון הרכב, לרשום את פרטי הבעלים ואת שם חברת הביטוח.

אפשר לפנות לחברת הביטוח על מנת לוודא שהיא אכן העבירה את הרכב למכירה.בדרך כלל יש בחברת הביטוח דו"ח של שמאי רכב. סביר שלא יראו לך אותו (אם יש לך סוכן ביטוח שעובד עם אותה חברה - בקש ממנו שיבדוק את עברו הביטוחי של הרכב)

אם החברה מסרבת לתת פרטים, אפשר גם לבקש הצעת מחיר לביטוח הרכב הספציפי באותה חברה - אם לרכב היתה תאונה עם ירידת ערך - החברה תסרב לבטח אותו במחיר מחירון.

רשיון הרכב לא מתעדכן בפרטי ההעברה מכיוון שיש כיום תעודת בעלות של סוחר (הרכב לא מוסיף "יד").

שים לב כי בעת גניבה נגרם לרכב נזק (פריצה לרכב, שיבוש מערכת האזעקה, הסרת אביזרים, נסיעה ללא טיפולים ובדרכי עפר, אחסנה ממושכת לאחר שנמצא).

אם יש מציאות, הן בודאי נדירות

נהג בזהירות.

פורסם

כן גנובה, לא גנובה, כן קומבינה, לא קומבינה.

מה זה משנה בכלל ?

למה אתה מחפש יונדאי אקסנט משומשת ?

פתח שרשור בפורום יעוץ לקניה, ציין מה הדרישות שלך ובטוח תקבל המלצות למכוניות מוצלחות ממנה בתקציבך.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

אני לא מחפש יונדאי אקסנט, הפרטים הם עבור חבר ולכן לא מדובר בייעוץ ברכישת רכב אלא שאלה אודות כל הרעיון

והאם למישהו היה ניסיון ברכישה מסוג זה , לגבי שם המוסך אני אעדכן מחר כי אני לא זוכר כרגע.

פורסם

כל עוד הרכב לא הגיע לשטחי הרש"פ אז זה חוקי.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

תגידו, שאלה לגבי רכבים גנובים.

בד"כ מיד לאחר גילוי הגניבה הולכים למשרד הרישוי ומורידים את הרכב מהכביש, לא?

איך אפשר להחזיר אותו לכביש אחרי שהוא נמצא? ההורדה היא לא לצמיתות?

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

אם זכור לי נכון אתה לא מוריד אותו מהכביש, אתה רק צריך להודיע למשטרה על הגניבה כך שתכריז על הרכב כגנוב - ברור שהיוצא מכך הוא שהוא "מורד" אוטומטית מהכביש עד למידע נוסף - במידה וימצא המשטרה תיצור איתך קשר ויהיה עליך לבוא ולאסוף את הרכב, במידה ותרצה להעלות אותו לכביש תצטרך לתקן ליקויים באם קיימים ולהעביר אותו טסט מחדש.

במידה ויש לך מקיף חברת הביטוח מעבירה את בעלות הרכב לשמה כמובן כך שתוכל לגבות אותו במקרה שימצא.

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

• תוכן חדש...