Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7050 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

עמית לעבודה שלי רכש רדיו דיסק של חברת JinSun

http://www.zap.co.il/models.asp?sog=&keyword=jinsun

לאחר התקנה מאוד מקצועית על ידי כבל מתאם לצמה מקורית של יונדאי הובחנו רעשי מנוע בעת נסיעה/גז

יש לציין כי למערכת לא מחובר שום מגבר,

האם ניתן לרכוש/לבנות מעגל השתקה שיחובר לVCC?

תודה

שי

גולף GTI סטנדרטית....כמעט

פורסם

יש שמה ארקה כנראה או משהו לא בסדר, אלו הם רעשי אלטרנטור, כנראה שההתקנה בכל זאת לא היתה משהו,

או שהמכשיר לא בסדר. בכלל ג'ין סאן... מזה?! זה נשמע כמו סוג של אוכל סיני:oops: .

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם

תודה, אני אבדוק את החיבורים למרות שאני בספק שזאת בעיית הארקה

ואגב, אם זה היה אוכל סיני הייתי נהנה יותר:)

שי

פורסם
יש שמה ארקה כנראה או משהו לא בסדר, אלו הם רעשי אלטרנטור, כנראה שההתקנה בכל זאת לא היתה משהו,

אמיר

עכשיו זה יותר בולט. חבר, קודם כל את החברה של הפאנל שלך אני לא מכיר, כלומר הוא לא מותג ולכן אף אחד פה בפורום לא היה ממליץ לך עליו. דבר שני, קיימת בעיה בהתקנה, גש אל המתקין שלך ותחזור אלינו עם מה שהוא אומר.

פורסם
עכשיו זה יותר בולט. חבר, קודם כל את החברה של הפאנל שלך אני לא מכיר, כלומר הוא לא מותג ולכן אף אחד פה בפורום לא היה ממליץ לך עליו. דבר שני, קיימת בעיה בהתקנה, גש אל המתקין שלך ותחזור אלינו עם מה שהוא אומר.

המוצר הוא בהחלט מוצר מדבקה נחות ביותר אך לצערי אני לא הגורם שקבע איזה רדיו יקנה.

אני אבדוק את נושא ההתקנה ואדווח

תודה

שי

פורסם

מספיק לשנות את מיקום המינוס של הרדיודיסק בתור התחלה.

אם לא מחוברים אמצעים נוספים , השינוי מיקומו של המינוס של הרדיודיסק זה השלב הראשון לפתרון הבעיה.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

שלום לכולם

החיבורים של הרדיו נבדקו ונמצאו תקינים

יש לציין כי רעשי המנוע יחסית חלשים, לפי דעתי לא מדובר בבעיית התקנה אלא ברדיו דיסק מאיכות "ז".

במכשירים רבים ראיתי שיש מעגל אלקטרוני על כניסת המתח ובמערכת הזאת אין

האם ניתן לייצר/לקנות מעגל כזה?

תודה

שי

פורסם

מילא מדובר בר"ד מאיכות ז' אבל הוא נקנה במחיר שכתוב בקישור??:shock:

Good guy goes to HEAVEN

Bad guy goes to PATTAYA :twisted:

.PATTAYA ADDICT / REBEL

פורסם

אני לא בא נגדך, אבל מי שקנה את הרדיו דיסק פשוט לא היה לו שכל, כי אפילו ב-300 שקל אפשר למצוא איזה JVC או פיוניר ביד שניה כאן בפורום, שהם הרבה יותר טובים מהרדיו דיסק שיש לך.

בברכה,גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

בכל אופן אם כל החיבורים בסדר כנראה שזה באמת המכשיר, אני לא אתפלא.

אני מכיר כמה אנשים עם מכשירים כמו היי סוניק וארטיק והשטויות האלה, ויש כאלה שזה בסדר אצלם ויש כאלה שלא.

אני מניח שלא מקפידים על רמת ייצור וזאת התוצאה.

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7050 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...