Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7047 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בארץ לא תוכל לקנות 9855 בתקציב הנ"ל.

לגבי הטיונר אני חושב שאתה צריך לכייל את המכשיר פה בארץ, עם זה אפשרי.

בכל מקרה עדיף שתקנה HU פה מאשר בחו"ל, עם אחריות והכל, אלא עם זה ממש משתלם.

למכירה מגבר פולס אודיו 4 ערוצים ba-2900-הקלק

פורסם
בארץ לא תוכל לקנות 9855 בתקציב הנ"ל.

לגבי הטיונר אני חושב שאתה צריך לכייל את המכשיר פה בארץ, עם זה אפשרי.

בכל מקרה עדיף שתקנה HU פה מאשר בחו"ל, עם אחריות והכל, אלא עם זה ממש משתלם.

זה לא התקציב, התקציב זה משהו כמו 2500 ואם צריך לכייל את הקלריון אז אני חושב שאני ילך על האלפיין אני יקנה בארץ

פורסם

הדגם שטאתה מדבר עליו תראה בצד כתוב /RB אני לא יודע אם אתה יודע מה הכוונה של כך , כי יש תרגיל שעולה 420$ ויש את ה RB שעולה 350 , איך שאני הבנתי ה RB זה מכשיר שחזר מתיקון או הוחזר לכן גם המחיר מוזל . אשמח לתגובה פרטנית בנושא!

:twisted: ...............:twisted:

למכירה VCVR עם תיבה מקורית! דנדש!

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=165846

diverdolphins.gif

פורסם

1. ה 955 הרבה יותר איכותי מה ALPINE 9855, זה דבר ראשון.

2. RB ככל הנראה מציין - REFUBRISHED, כלומר - מכשיר שעבר "חידוש" במפעל המקורי. שיקולך אם לקנות או לא. זה לא חדש דנדש אבל עבר תיקון וחידוש במפעל ובמעבדות החברה.

3. הכיול לא אמור לעלות יותר מ 200 ש"ח. לכן זה בהחלט שווה את זה בייחוד לאור העובדה שמדובר במכשיר שעולה פי 2 מה ALPINE.

בהצלחה עם הקניה

"אני לא יודע אם יש מספיק מגברים בבית..."

פורסם

http://www.onlinecarstereo.com/CarAudio/ProductDetail.aspx?ProductID=17027

עדיף

למה עדיף?

כי זה לא ריפרבישד. אף אחד לא מספר לך בדיוק למה המכשיר עבר תיקון. נכון שזה היה על קו היצור אבל עדיין.

בנוסף ה955 מכשיר למערכות היי אנד .

אם אין לך כזו זה בזבוז.

קח את ה 865 אם כבר , יתן לך איכות ברמה מאוד מאוד מאוד גבוהה, מכשיר משנת 2006 ולא מחודש מ2005.

אה וחסכת איזה 80 דולר בנוסף.

עוד עצה, יש כבר את ה 775

http://www.onlinecarstereo.com/CarAudio/ProductDetail.aspx?ProductID=17446

גם זול יותר, לא נופל מאלו , יש לו את כל האופציות , 6 וולט וכו..

הייתי קונה אותו אם היית שואל אותי.

אם המסך מגע ככ חשוב אז ה 865

לגבי אחריות וכיול , אין לך מה לסמוך פה על איש גם לא עליי חס ושלום.

הרם טלפון לSG אלקטרוניקה , הם היבואן הרשמי. ופשוט תשאל זה הכל. האם יש למכשיר אחריות בארץ אם נקנה מחנות רשמית בחו"ל ובנוסף האם אפשר לכיילו בארץ.

As Simple As That

פורסם
http://www.onlinecarstereo.com/CarAudio/ProductDetail.aspx?ProductID=17027

עדיף

למה עדיף?

כי זה לא ריפרבישד. אף אחד לא מספר לך בדיוק למה המכשיר עבר תיקון. נכון שזה היה על קו היצור אבל עדיין.

בנוסף ה955 מכשיר למערכות היי אנד .

אם אין לך כזו זה בזבוז.

קח את ה 865 אם כבר , יתן לך איכות ברמה מאוד מאוד מאוד גבוהה, מכשיר משנת 2006 ולא מחודש מ2005.

אה וחסכת איזה 80 דולר בנוסף.

עוד עצה, יש כבר את ה 775

http://www.onlinecarstereo.com/CarAudio/ProductDetail.aspx?ProductID=17446

גם זול יותר, לא נופל מאלו , יש לו את כל האופציות , 6 וולט וכו..

הייתי קונה אותו אם היית שואל אותי.

אם המסך מגע ככ חשוב אז ה 865

לגבי אחריות וכיול , אין לך מה לסמוך פה על איש גם לא עליי חס ושלום.

הרם טלפון לSG אלקטרוניקה , הם היבואן הרשמי. ופשוט תשאל זה הכל. האם יש למכשיר אחריות בארץ אם נקנה מחנות רשמית בחו"ל ובנוסף האם אפשר לכיילו בארץ.

As Simple As That

תודה על המידע אך הבנתי גם מה זה הRB הזה

נראה לי שאני יקנה 9855 בארץ וזהו, עם האחריות בלי כיול בלי כלום

בכל מיקרה תודה רבה על העזרה לכולם :)

פורסם
תודה על המידע אך הבנתי גם מה זה הRB הזה

נראה לי שאני יקנה 9855 בארץ וזהו, עם האחריות בלי כיול בלי כלום ה9855 הוא דגם של 2005 שהופסק ייצורו , המשמעות היא שאין חדש , ואם אתה מוצא חדש ,אז זה בד"כ יבואן אפור שנותן אחריות לשנה , ואתה לא יודע היכן יתקנו . זה לא בא לומר שום דבר על השווי של הקניה , זה רק בא לומר שאת נושא האחריות תוריד מסדר היום בנוגע להחלטה מה לרכוש .

ה9255MC הוא דגם אירופאי , סביר מאוד להניח שהוא אינו צריך כייול , אבל תבדוק את זה

ה9255 הוא מכשיר איכותי הרבה יותר מהאלפיין ובמחיר הזה הוא שווה יותר , ולכן אני חושב שאתה טועה במסקנה

גם הדגם השני שהוצע לך ה755USB הוא דגם שלדעתי האישית לא רואה את האלפיין ממטר מבחינת איכות קול , ויש לו כמעט את כול הפיצ'רים שיש לאלפיין . גם אם תייבא אותו (לא דרך המשפחה) הוא יעלה לך לאחר משלוח פחות מאלפיין משומש

בכל מיקרה תודה רבה על העזרה לכולם :)

תחשוב על זה

בברכה יהודה

בברכה יהודה

פורסם

כן אבל ה 775 הוא מכשיר שנת 2007 , עם חיבור USB , עם מעבד חדיש יותר, עם תכנון חדיש יותר.

בנוסף הוא 6V ולא 4V .

כמו כן אם תנבור תראה שהוא יותר טוב.

בנוסף הוא היום שני רק ל 9255(HX-D2 במחזויותינו) .

כלומר הוא מכשיר הדגל לצרכן הממוצע של קלריון , לעומת ה765 .

ה80 דולר הבדל שווים את זה.

פורסם

עשיתם סלט פירות, הבחור מדבר פה על 955 ולא 9255, אלו שני מכשירים מעולמות שונים לחלוטין.

* טעמה המר של איכות ירודה נשאר זמן רב לאחר שפג טעמו המתוק של המחיר הנמוך.

* ההתפשרויות של היום, הם הנורמה של המחר

• תוכן חדש...