Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7061 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל חבריי הפורום.

רציתי רק לספר לכם שהתקנתי מערכת חדשה באוטו שלי ואני מרוצה עד השמיים, ולנפץ את המיתוס שתפס חזק פה בפורום שלפיוניר (HU הכוונה) יש מה שנקרא HISS, כלומר רעשים מהרמקולים שאיך נגדיר אותם ? מין "ססססס" כזה מעצבן שנהיה חזק אפילו עוד יותר אם למשל הווליום מכוון על עוצמה גבוהה והמכשיר על מיוט.

אז חבר'ה, אצלי זה לא קיים, אפילו לא טיפה ואפילו לא טיפטיפה, פשוט אין. המכשיר דרך אגב הוא 5850.

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא קשור למיתוס.

זה קשור לאנשים שמשחקים מבלי לדעת וגורמים נזקים. למתקינים לא מקצועיים ומפגרים.

ולטעויות בהתקנה. ועיתים נדירות לציוד פגום.

אבל המכשירים עצמם תקינים ולא יהיו רעשים לא קשורים. עם הציוד הותקן כראוי.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם
לא קשור למיתוס.

זה קשור לאנשים שמשחקים מבלי לדעת וגורמים נזקים. למתקינים לא מקצועיים ומפגרים. - אני מבקש! - "מיוחדים" :lol:

ולטעויות בהתקנה. ועיתים נדירות לציוד פגום.

אבל המכשירים עצמם תקינים ולא יהיו רעשים לא קשורים. עם הציוד הותקן כראוי.

את האמת ה"ססס" הזה עפילו אם היה קיים אצלי, אז הוא ממש לא הפריע לי, כי אני לא מגביר את ווליום ל3/4 ושם PAUSE רק בשביל לשמוע את ה"סססס" הזה.

פורסם

גם אצלי אחרי שהחלפתי את כל החיווט ועשיתי התקנה נורמלית אין את ה-HISS. הדגם הוא 6850. אצל אחי היה את ה-HISS כנראה בגלל התקנה לקויה. אצלי אין :-D

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אגב אצלי יום אחד הופיע ההיס הזה.

בדיקה מהירה גילתה שהRAC החליט לקלוט רעשים ממחשב כריות אוויר.

אחרי שעה של עבודה. שכללה. הכנסת הRCA לשרשור אחד שחור ביחד. העברתם רחוק מהמחשב.

פתר את התקלה לחלוטין.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

פורסם

גם לי היה את אותה בעית "Hiss" הזאת ברכב הקודם עם אותו HU של פיוניר, ככל נראה בגלל התקנה לקויה.

עכשיו ברכב הנוכחי, ההתקנה בוצעה בצורה יותר טובה ולא חובבנית ,ואין את הבעיה הזו.

למכירה מגבר פולס אודיו 4 ערוצים ba-2900-הקלק

פורסם

חכה לפעם שתשלוף את הRCA מהמגבר כל עוד הוא דולק.

הHISS יגיע :)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם
אגב אצלי יום אחד הופיע ההיס הזה.

בדיקה מהירה גילתה שהRAC החליט לקלוט רעשים ממחשב כריות אוויר.

אחרי שעה של עבודה. שכללה. הכנסת הRCA לשרשור אחד שחור ביחד. העברתם רחוק מהמחשב.

פתר את התקלה לחלוטין.

פעם הבאה תעטוף בנייר כסף ותקצר אותו לאדמה של הרכב ,יותר קליל !

על החוק להיות אדפטיבי בהתאם לרוח הזמנים

פורסם

איך תסבירו שהוצאתי HU של פיוניר מהצמה והלחמתי למערכת אחרת והרעשים האלה הופיעו פתאום, אותם חוטים אותם רמקולים הארקות.

יכול להיות שיש קשר למכשיר..

פורסם

אני באמת שלא יודע מי המציא לך את המיתוס שמכשירי פיוניר סובלים מHISS היה לי פיוניר והיה לי קנווד ויש לי קלריון ואני יכול להבטיח לך שבכל אחד אני יכול לגרום לרעשים ברמקולים בלי להתאמץ זה שאנשים אוכלים "סרט" שרעשים מהרמקולים באים מה HU זאת טעות אחת גדולה הHU אולי היא 10% ממה שיכול לגרום לרעשים, יותר סביר שיהיו לך רעשים בגלל RCA באיכות ירודה, RCA שעובר ליד רכיב חשמלי, או יציאות RCA פגומות במגבר, או הפרשי מינוסים שזה הכי נפוץ אז תפסיקו להמציא ולנסות להכפיש שמות של חברות

פורסם

אנשים. תבצעו חיפוש!

יש את התשובות מיליון פעמים. במליון וריאציות.

פורסם

, ולנפץ את המיתוס שתפס חזק פה בפורום שלפיוניר (HU הכוונה) יש מה שנקרא HISS,

.

זה שאצלך אין "hiss" , לא מנפץ את המיתוס ,

במקרה הטוב, זה מוכיח שאתה בר מזל או סתם אופטימי.

ZZR

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7061 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...