Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עבודה לשבוע

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7076 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, אני חייל, ולשם שינוי החלטתי שבפעם הבאה שאני אקח חופשת רגילה (יש לי כבר אחת שמורה...) אני אנצל אותה כדי להזרים קצת מזומנים לחשבון (במקום להזרים מזומנים מהחשבון כמו תמיד :-P )...

חישבתי שאם אני אעבוד 5 ימים בשבוע, בסביבות ה8 שעות (אין לי בעיה גם יותר...), פלוס איזה שישי או שעות נוספות וכדומה, בשכר של 20 ש"ח בתקווה, אני ארוויח בסביבות ה900-1000 ש"ח בשבוע החופש...

עכשיו מגיעים לבעיה... איפה אפשר למצוא עבודה לשבוע? בינתיים לא עלה לי שום רעיון לעבודה שכזו (מלבד אולי במלונות בים המלח בפסח, הבעיה היא שאני לא בטוח שאז יאשרו לי לצאת לחופש של שבוע...)

יש למישהו הצעה (אם אפשר להתייחס לזה ברצינות, בלי תגובות מפגרות)?

תודה...

פורסם

אני חושב שאתה צריך עבודה שהתשלום יהיה שחור, כי אחרת אתה צריך אישור עבודה מהצבא.

הייתי בודק בתחום המובינג - גם שכר יחסית גבוה וגם שחור לרוב.

פורסם

שמע, זה דבר חד פעמי, כלומר לעבוד שבוע וזהו... לא חושב שתהייה בעיה עם זה (גם אם יגלו), זה לא שאני אעבוד במשך כל השירות...

ומה הכוונה מובינג? הובלות? הם ירצו מישהו לשבוע?

פורסם

לא הייתי מעיז לעבוד בהובלות בשחור.

הסיכוי לפגיעה פיזית הוא לא קטן, וכל הנושא הביטוחי חייב להיות מסודר.

פורסם

תפנה לחברת שמירה.. תסביר להם שאתה חייל ואתה רוצה לעבוד ושאתה יכול לקחת שבוע חופש רצוף אם יש להם מה לתת לך לעבוד קבוע יום יום כל היום..

אני עשיתי את זה בחמשו"ש + שבת בחנוכה והכנסתי 1200 ש"ח לחשבון :)

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

כל חברת שמירה? פשוט לפנות אליהם ולשאול אם יש להם מה להציע?

דרך אגב, אם לא איכפת לך לספר, מה בדיוק הייתה העבודה שלך? והאם זה היה בגלל חנוכה או שבלי קשר?

תודה.

פורסם
שמע, זה דבר חד פעמי, כלומר לעבוד שבוע וזהו... לא חושב שתהייה בעיה עם זה (גם אם יגלו), זה לא שאני אעבוד במשך כל השירות...

העניין בעבודה חוקית היא, שאמורים לשלם עליך לביטוח לאומי ומצד שני, אתה מבוטח כרגע ע"י צה"ל ולדעתי יש להסדיר את העניין. אולי שווה לך לברר אצל מש"קית הת"ש שלך, האם ניתן להסדיר אישור עבודה של שבוע בלבד.

אך אם משלמים עליך בצורה "שחורה" (כסף ישר לכיס), אז אין עירוב של ביטוח לאומי אבל אתה גם לא מבוטח (מבוטח ע"י צה"ל אמנם, אבל כנראה שתהיה להם דרך להחמק מן העניין).

לכן אגב אשפוז צודק - מובינג (כן, הובלות כמו שניחשת נכון) זו בהחלט עבודה עם סיכון רב מידי ולא הייתי צריך להציע זאת.

פורסם

חברות השמירה מספקות המון אבל המון מאבטחים למסעדות וברים למשמרות לילה בשחור.

לכן אני הייתי בוחר בזה.

פורסם

אתה מקליד מהר?

אפשר לקבל די בקלות עבודות קלדנות בקבלנות. כסף לא רע, אם יש לך סבלנות להקשיב לכל מיני שטויות ואתה מקליד בקצב מהיר.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
כל חברת שמירה? פשוט לפנות אליהם ולשאול אם יש להם מה להציע?

דרך אגב, אם לא איכפת לך לספר, מה בדיוק הייתה העבודה שלך? והאם זה היה בגלל חנוכה או שבלי קשר?

תודה.

הרבה חברות אבטחה.

אם אתה באיזור המרכז - אני יכול להפנות אותך לאחת..

העבודה שלי התחלקה בין כמה דברים לפי ההחלטה שלהם - כל פעם הצבה אחרת..

עבדתי בפסטיגל והעבודה התחלקה כך-

היו ימים שהייתי לוקח ילדים שהגיעו עם ההורים, אבל להורים לא היה כרטיס, מהשער למקום הישיבה שלהם,

היו ימים שהייתי שומר בפנים, שזה אומר לשמור שילדים שמגיעים לפני המופע לא יקפצו על הבמה,

והיו ימים שהייתי שומר BACKSTAGE, שזה אומר שאני שומר על הדלת של האמנים שילדים לא יכנסו פנימה.

בנוסף היו כאלה שעומדים בחוץ ובודקים תיקים שלא הביאו מסרטות וידאו וגברים שלא הגיעו עם נשק (ואם כן אז קוראים לקב"ט שמאשר את האישור נשק שלהם),

היו כאלה שהיו קורעים את הכרטיסים בכניסה, היו "סדרנים" שאומרים לכל אחד איפה המקום שלו וכן הלאה...

חוץ מהעבודה בפסטיגל (שמן הסתם עכשיו לא אפשרית) יש גם עבודות במשחקי כדורגל, מופעים, מועדונים, צילומי טלוויזיה ("מסיבת הסיום" של השמיניה ;)) וכו'..

לדעתי בפסח גם יהיו כל מיני הופעות לילדים, אז שווה להתקשר לברר (אם אתה מאיזור המרכז כמובן).

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

• תוכן חדש...