Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה על תאונה שעברתי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7039 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים.

אתמול אני נוסע לתומי ולפני צומת T היה לפניי רכב אז עצרתי מאחוריו ובנתיב הנגדי מולי היה גם רכב שעצר..

פתאום מאחוריי עובר אוטו במהירות עקף אותי ביני לבין האוטו שהיה בנתיב הנגדי ולא היה מקום לעקוף הוא ניכנס בדלת שלי קל ונסע מהר וברח..

אני קלטתי את זה ישר רדפתי אחריו להספיק לכתוב מספר משהו.. עד שהוא האט לקראת כיכר הספקתי לכתוב את המספר ואז הוא כבר נעלם לי מהעין..

מה אני יכול לעשות עם המספר ואין לי את פרטיי הביטוח שלו?

Mitsubishi Pajero

פורסם

האם יש עדים למקרה? קשה יהיה להוכיח אחרת..

כדי להתחיל לגלגל את העניינים עליך:

גש והגש תלונה במשטרה, מסור עדות על הנהג מעשיו (מראו אם קלטת) וכל תאור התאונה מפורט ככל שניתן.

עם פרטי הרכב ותצלומים של התאונה ברכבך לגשת לסוכן הביטוח שלך עם העתק דוח התלונה ולתת לו להמשיך טיפול ולהיות בקשר עם המשטרה לגבי המקרה.

האם בכלל שווה הטרחה וכאבי הראש? מה גובה הנזק לרכב?

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

אין נזק רציני אבל הז*ן הזה חיפשתי אותו בחצי עיר לא מצאתי את הרכב איך התעצבני שהוא עשה את זה..

אז אתה אומר לא כדאי להתחיל בבלאגן הזה על כמה שריטות?

Mitsubishi Pajero

פורסם
אין נזק רציני אבל הז*ן הזה חיפשתי אותו בחצי עיר לא מצאתי את הרכב איך התעצבני שהוא עשה את זה..

אז אתה אומר לא כדאי להתחיל בבלאגן הזה על כמה שריטות?

איש איש באמונתו...

אם יש לך עניין של עיקרון בדבר, ז##$ אותו.

אני, בשביל העיקרון. :evil:

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

• תוכן חדש...