Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7064 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תגידו לי מה אתם דפוקים???

אני אומר לכם שאני צילמתי את התמונה?

תפסיקו להגיב שטיות.

צילמת צילמת, אבל תענה לי למה הסיומת היא BMP, הרי הטלפון שלך לא שומר תמונות BMP, זה גדול מידי.

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

המקס' שהוא אולי התמונה של הכביש .

התמונה מצולמת בגשם , כל האזור חשוך , ופתאום אימפרזה כחולה נוצצת כאילו היא עומדת תחת שמש ב - 40 מעלות .

תגיד לי שזה אוטנטי ?

פעם הבאה לסדר גם את ה - Brightness , ולהעלים ראיות כמו ה - BMP . אולי נחשוב שזה אמיתי .

פורסם

האחד באפריל זה עוד חודש, זה א'.

ב. האוטו נמצא בזווית שאין מצב שהיא יכולה להישאר ככה אלא ליפול לימין או לשמאל.

ג. במדינה כמו שלנו היינו אמורים לראות שם איזה מיליון אנשים מסביב רק בגלל שזו אטרקציה או את בעל האוטו עצמו.

המשך יום נעים ושבת שלום פתטיים!

Polo 2012

פורסם
חתיכת טמבלים תפסיקו לחשוב שעובדים עליכם.

מצד אחד המתלים שלה פתוחים,

מצד שני הסיומת היא BMP...

פורסם
מצד אחד המתלים שלה פתוחים,

מצד שני הסיומת היא BMP...

ואל תשכח את העובדה שאיכשהו כל הטון ומשהו האלה יושבים על גדר בטיחות דקה שלא התעקמה בכלל ואת העובדה שבאותו הזמן מכוניות נוסעות חופשי על הכביש, אין פקקים, אף אחד לא עוצר להסתכל ואין שום ניידת משטרה או מכבי אש באזור.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
צילמת צילמת, אבל תענה לי למה הסיומת היא BMP, הרי הטלפון שלך לא שומר תמונות BMP, זה גדול מידי.

בולשיט! לשלי יש יכולת לשמור גם JPG וגם BMP...

כל הסיפור נשמע לי כמו מזל גדול שיכל להגמר רע ביותר...

פורסם

יש מצב שהרכב נפל/החליק מהמוביל(גרר).

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

איך הגעתם לזה שהתמונה היא BMP ?

אצלי היא photo_0103.jpeg

הגדלתי אלפי אחוזים בפוטושופ ולא ניראה כמו עריכה.

דווקא הגוון שלה ניראה כמו שהוא צריך להיראות, בוהק,

על המכיסה מנוע זו השתקפות של השמיים.

לא הבנתי איפה ראיתם טמבון ממתכן והגיוני שהרכב יהיה בכזו זוית, אתם לא יודעים על מה הוא נישען מזוויות שאתם לא רואים.

סתם חנקתם עליו וקל ליזרוק..זה פוטושוט

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7064 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...