Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7058 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כבעל הקליאו האחרונה (שמשום מה אפילו הכניסו כמה מגאנים בניסיון להפריד אותי מאחיי ואחיותיי לדגם) מקווה להגיע 8)

ניר

• תגובות 55
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מעולה, מחכה לעדכונים !

רק אם הם מבינים שעל אקזמפלר טוב משלמים הרבה מעל המחירון :wink:

מבינים מבינים :)

!AWDSOME

פורסם

תסלחו לי אבל זה חרא של אירגון!

כל כך הרבה צרפתיות ובלי יפנית אחת למקרה שהן לא יניעו?? :lol:

בתור לא הבעלים של הראשונה, שנייה, שלישית, רביעית, חמישית...... בתמונה. השתכנעתי אני גם מגיע!

שמישהו ייקרא לזקן הקליאו-אים ושראל.

תום

"its one of the most magical letters in the world of performance automobiles, its the latter M, and with combinning with the number 3 causes uncontrollable envy hatred and despair for those who will never experience the view from the cockpit." Web Riders Shoot Out

פורסם

שראל בקרבת כ"כ הרבה קליאואים זה מסוכן. הוא עוד עלול להדבק בפרץ נוסטלגיה ולקנות אחת או שתיים.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

הנציגות הכחולה מהצפון מגיעה שוב.

גיא - נשארו עוד חולצות של רנו? אם לא, אני מציע את שלי במכירה פומבית החל מ-99 ש"ח. הכובע לא למכירה.

כנראה שאיתי יגיעו עוד שני בעלי קליאו, כחולה דור שני וכסופה דור ראשון.

אגב! מה עם על האש ? :-D

הימים הקשים חלפו :-)

פורסם
ד"א - למי יש MK1 כסופה עם 710 באמצע המספר? (wil?)

רוני

אני מניח שגם אתה ראית אותה חונה ברעננה-דווקא חשבתי שזאת שלך.

Opel Astra K 2018 1.4T Enjoy

פורסם

:cry:

בעצב רב אני נאלץ לבטל את השתתפותי (אילוצים, אילוצים)

תהנו בלעדי

צהובה אחת פחות

לסלי

:cry: :cry: :cry:

"There's one arena of motor sport where everyone's a hero. One where the skill is not in the deftness of steering, nor the late application of brakes. Nor that intuitive feel for a car's limits. This a sport where the real display of talent is just turning up on race day." TOP-GEAR on drag racing.

פורסם

אני ישתדל להגיע עם המגאן (עלק ספורט) קופה שלי...

יש מצב שנישארו חולצות וכובעים?

PIAGGO MP3 250LE

RENAULT MEGANE COUPE 2004 1.6L

CHEVROLET ALERO 2002 2.2L

PIAGGO VESPA SS 181CC 1966

• תוכן חדש...