Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצות למסך מחשב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7035 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב חברים , נשרף לי ה-MAG לאחר 6 שנים של שרות מסור , אחחחחח.....הרבה ציצים שעברו על המרקע הזה

וכל מה שנשאר ממנו כרגע זה לבעוט אותו לפח הקרוב

אני חושב ללכת על LCD (דה..)- מה כדאי , מה מומלץ , בוא נגיד שתקרת התקציב היא -1500 ש"ח , תנו לי הצעות יש מבחר אדיר

איציק

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני ממליץ לך ללכת לראות מסכים.

לי ולך אותו מסך לא יראה אותו דבר.

כמו כן כדאי לראות את אותו מסך ביותר מחנות אחת כי לפעמים מסכים טובים נראים חרא עקב החיבור (הם כולם מחוברים למין מפצל כזה).

פורסם

לראות בחנות לא תמיד עוזר כי על מנת לנצל את המקסימום של המסך יש לכוון למקסימום רזולוציה האפשרית. ברוב התצוגות שראיתי לא עושים זאת.

פורסם

גם מסכים חברת CTX מאוד מוצלחים

אבל כמו שאמרו קודמי הכי טוב תלך ותראה בעצמך מה שנראה לך.

או השכי טוב תראה מה שתאהב תרשום דגמים ומכאן נוכל ליעץ טוב יותר על איזה ללכת

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

מעבר למסך עצמו, בדוק היכן תקבל שירות עבורו, במקרה תקלה.

מדבר מנסיון עגום עקב תקלה חוזרת במסך "LCD MAG 19 , כשהמעבדה הקרובה נמצאת רק באשדוד.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

ב-1400 שקל יש לך מסך 19 LCD של סמסונג, פשוט מעולה.

ב-999 שקל יש לך מסך 19 של דייהו - בדקתי לפני מספר חודשים דגם אחר של מסך 19 LCD של דייהו והנ"ל הפתיע מאוד לטובה. לשיקולך.

בכל מקרה אל תיקח 17, גודל האותיות קטן מדי ובגלל שזה LCD אתה לא יכול לשנות רזולוציה בלי למרוח את הטקסט.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

רוצה לראות עוד הרבה ציצים על המסך? קנה LG, כיום אין חברה שמסוגלת להתחרות בהם.

אני קניתי מסך לפני כשבועיים, אחרי הרבה חקירות מה נותן תמורה טובה יותר לכסף וניסיון שהיה לי עם הרבה מסכי CRT (מאג, LG) החלטתי ללכת על LG דגם 1970HR, ניגודיות 1:3000 וזמן רענון של 2ms.

חשבתי תחילה ללכת גם אני על מאג (בעיקר בגלל מחירו) אבל אחרי סקר קצר גיליתי שזאת לא אותה חברה שהייתה פעם (לראיה מחיר), לכן הלכתי על ה-LG.

מחירו יקר יותר משאר המסכים, אבל נק' השרות שלהם נמצאת בכפר-סבא (ח.י. אלקטרוניקה) והוא פשוט מסך מעולה, אני מרוצה.

נ.ב. מסך ה-CRT של LG שלי לא נהרס, עדיין פועל כמו פנתר, פשוט הגיע הזמן להשתדרג.

לפני שקופצים עליי, לא אין לי אחוזים ב-LG או ב-ח.י. (הלוואי והיה לי) אני פשוט ממליץ מניסיון טרי שלי על מסכים.

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

פורסם

אני ממליץ לך על המסך שיש לי מלפני שנתיים :), אני יודע שזה נשמע מוזר, אבל על איכות לא מתפשרים.

ישנן המון חברות שמוכרות LCD, אבל מעט מהן באמת טובות.

שלי בזמנו עלה 3,200 ש"ח, היום הדגם הקרוב היותר לדגם שלי עולה 1,400 ש"ח.

http://zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=304727

יתרונות :

א. של חברת Viewsonic

ב. כניסת DVI

ג. איכות מסך מעולה, בגורמים כמו ניגודיות ובהירות.

לגבי קצב רענון (ms), למרות ההתלהבות היום של 2-4 ms, זה פשוט כבר לא רלוונטי החל מ - 8 ms

רק שתבין 8 ms הינו מקביל למעל 100 רענוני מסך בשניה במסך רגיל.

המסך שלי יש הינו 16 ms וזה בסדר גמור, המסך שאני ממליץ לך הינו 8 ms.

פורסם

רק תבדוק שהזמן רענון הוא לא GRAY TO GRAY .

אחד מחברי הפורום מעלי המליץ לך על מסך של BENQ ורשום 2MS GRAY TO GRAY , שזה יוצא בערך אמיתי

אולי 8MS .

תבדוק שקצב הרענון הוא "אמיתי" .

כל עוד מפרקים שם 6 תימניות בלילה...המטרה מקדשת את האמצעים!
:roflmao:

• תוכן חדש...