Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8338 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי

יש לי מונדיאו שנת 95 אוטו' 1800.

רשימת מחלותיה:

גיר מקפיץ: במעבר מניוטרל לדרייב האוטו קופץ - גם עם מנוע חם

חום מנוע לא יציב: בנסיעה מהירה הטמ"פ די נמוכה - המחוג על ה- N של נורמל שזה די קר. בנסיעה איטית הוא יכול להתחמם עד למקסימום תוך כרבע שעה אבל אם אנ י מפעיל מזגן זה שוב יורד די נמוך (לא חסרים מים). לי זה נראה שסירקולציית המים נמוכה או שהמאוורר חלש - האם הדלקת מזגן משפרת את האוורור או זרימת המים ?

השהיה בהתנעה: מאז שהחליפו לי משאבת דלק אני צריך להמתין בין 5 ל-30 שניות עד שהתנעה מצליחה. בפרק הזמן הזה שומעים זמזום קל שזה לדעתי משאבת הדלק שבונה מספיק לחץ. אמרתי זאת למוסכניק אבל הוא אמר שאם אין ריח דלק אז לא בורח לחץ (???)

תחושה של נסיעה על גמל - האם המתלים יכולים להיות עייפים ? - שיכוך המהמורות עדיין טוב.

נוריות נשרפות בכמויות

*האם יש דרך להתחבר למחשב האוטו עם PC ולבצע קצת דיאגנוזה לבד ?

*האם למכור מייד לא משנה מה המחיר או לנסות לתקן ?

אשמח לרעיונות !!

בתודה, :roll:

אלעד

פורסם

הייתי מנסה לטפל. לא עושה רושם של תקלות חמורות.

יש חישנים למאורר של הרדיאטור- יתכן שהוא לא נכנס לפעולה אבל עם מזגן מופעל אוטומטית.

פשוט תרים מכסה מנוע ותתבונן 10 דקותללא מזגן האם המאורר נכנס לפעולה

ונשאר שם. חזור על הפעולה עם מזגן.

:evil:וולו הנאה אחורית 6 צילינדר 164 960 .
פורסם
גיר מקפיץ: במעבר מניוטרל לדרייב האוטו קופץ - גם עם מנוע חם

כנראה תושבת מנוע/גיר או סל"ד גבוה מדי (אמור להיות כ-650-700).

חום מנוע לא יציב: בנסיעה מהירה הטמ"פ די נמוכה - המחוג על ה- N של נורמל שזה די קר. בנסיעה איטית הוא יכול להתחמם עד למקסימום תוך כרבע שעה אבל אם אנ י מפעיל מזגן זה שוב יורד די נמוך (לא חסרים מים). לי זה נראה שסירקולציית המים נמוכה או שהמאוורר חלש - האם הדלקת מזגן משפרת את האוורור או זרימת המים ?

הטרמוסטט שלך תפוס על פתוח. תחליף בחדש (92 מעלות, טו לחילופחן 88 של אסקורט). מה זה מתחמם? מד החום יכול להגיע עד תחילת האות A באופן נורמלי. מעבר לזה זה בעייה.

השהיה בהתנעה: מאז שהחליפו לי משאבת דלק אני צריך להמתין בין 5 ל-30 שניות עד שהתנעה מצליחה. בפרק הזמן הזה שומעים זמזום קל שזה לדעתי משאבת הדלק שבונה מספיק לחץ. אמרתי זאת למוסכניק אבל הוא אמר שאם אין ריח דלק אז לא בורח לחץ (???)

אכן ההתנעה חלקה יותר לאחר שנתונים למשאבה לבנות לחץ, אבל המצב הנוכחי לא תקין כלל. שלי מניעה בנגיעה.

תחושה של נסיעה על גמל - האם המתלים יכולים להיות עייפים ? - שיכוך המהמורות עדיין טוב

בהחלט. כמה ק"מ היא עברה? האם הוחלפו בולמים או משולשים?

נוריות נשרפות בכמויות

אילו נורות? ראשיות? אם כן, שחק קצת עם הקפיץ שמחזיק את הנורה ודאג שהוא יחזיק אותה היטב והיא לא "תרקוד".

*האם יש דרך להתחבר למחשב האוטו עם PC ולבצע קצת דיאגנוזה לבד ?

ישנם דמי מונדיאו בהם ניתן להתחבר עם רב-מודד או נורה ולקבל קודי תלה. למיטב זכרוני, ז הקיים רק עד חודשים הראשונים של מודל 95'.

שי

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

פורסם
במעבר מניוטרל לדרייב האוטו קופץ - גם עם מנוע חם

מלבד תושבות או סל"ד גבוה, כמובן ישנה האפשרות הקריטית של גיר פגום(סרטי הבילום בגיר בלויים).

בנסיעה מהירה הטמ"פ די נמוכה - המחוג על ה- N של נורמל שזה די קר. בנסיעה איטית הוא יכול להתחמם עד למקסימום תוך כרבע שעה אבל אם אנ י מפעיל מזגן זה שוב יורד די נמוך (לא חסרים מים). לי זה נראה שסירקולציית המים נמוכה או שהמאוורר חלש - האם הדלקת מזגן משפרת את האוורור או זרימת המים ?

הפעלת מזגן גוררת הפעלת מאוורר נוסף, אי לכך קרור המע' כופל עצו.

במונדיאו ובאסקורט קיימים מגיני תחתית מפלסטיק שתפקידם הראשוני הינו ליצור תיעול אוויר טוב יותר אל הרדיאטור, חסרונם יגרום לעליה בטמפ'.

תחושה של נסיעה על גמל

תבדוק האם צמיגי הרכב אינם מעוותים.

עמית

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

• תוכן חדש...