Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7074 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

ביום חמישי בבוקר המשאית זבל הגדולה והאימתנית הרימה את הפח והחלה לרוקנו,

אמא שלי הגיעה ממול ורצתה להיכנס לחנייה שלנו,

אז המשאית הייתה מולה עומדת ואמא שלי חתכה אותה במהירות מינמלית כי זה רחוב משולב,

20 קמ"ש לערך פתאום המשאית זבל מתחילה בנסיעה מהירה,

אמא שלי קלטה את המשאית ושברה שמאלה כי הגלגל של הימני של הנהג משאית כמעט הוריד לה תראש,

אז המשאית נכנסה בצד של האוטואיפה שהוינקרים והמשיכה לנסוע עד שאמא שלי עלתה עם האוטו (מאזדה לנטיס 96)

על האי תנועה ונכנסה בקיר שהוינקר בצד השני והכנף נמעכה לגמרי,

עכשיו אמא שלי מההלם יצאה ורצתה פרטים והמשאית החלה בנסיעה (בריחה)

אמא שלי לא ויתרה עקבה אחרי הרכב רשמה מספר ,הלכה לעיריה וביררה את השם של החברה שסגרה חוזה עם העירייה לניקיון זבל,

הטעות היחידה שאני לא מבין עד עכשיו זה למה היא לא התקשרה למשטרה,(זה יכול לבוא נגדנו בתביעה ..?)

בכל מקרה הסוכן ביטוח אמר שהוא יטפל בזה אבל שבוע עבר ואין תשובה ממנו,

האם יש עילה לתביעה ? את העירייה? נהג המשאית? החברה שמפעילה את הניקיון?

מי אמור לשלם את הוצאות התיקון ? 2 וינקרים מעוכים,עיקום בדלתות(יעלה תמונות יותר מאוחר).

אשמח לקבל מידע כי אני ממש כועס ולא יודע את מי להאשים.

שי.

פורסם

ואל תחכה אפילו עוד יום נוסף.

שאמא שלך תגש מחר למשטרה ותגיש תלונה. כל עיכוב יכול לבוא לרעתכם (לדוגמא, יתכן שכבר לא תמצאו שאריות צבע על המשאית כי אולי הנהג שטף אותה או צבע מחדש את מקום הפגיעה).

כמו כן, כל עד ראיה שהיה במקום יכול לעזור, אולי אמא זוכרת מי מהשכנים ברחוב היה בחוץ וראה את המקרה, שווה לחפש אותם בין הבתים אם צריך.

בהצלחה,

שחר

פורד אנגליה 1963 95% מושלמת

פיז'ו 304 קבריולט 1973

מועדון פורד אירופה

פורסם

קרה לי מקרה דומה לא ממזמן שמשאית זבל פגעה לי ברכב כהרכב חנה לתומו.

מיד לאחר המקרה ניגשתי לאגף שיפור פני העיר - ודיברתי עם האחראי שם ולמחרת קיבלתי את הטלפון של הנהג והתנצלות (למרות שהוא פגע וברח).

את הנהג פגשתי והחלפנו פרטי ביטוח ואותם העברתי אותם עם הצעת מחיר לסוכן ביטוח שלי שמטפל בזה מול החברה שהיא בעלת המשאית.

איזה פרטים יש לכם?

ובכ"א - תרימו טלפון לסוכן - הוא עובד בשבילכם.

לכן אתם משלמים לו.

ותגישו תלונה במשטרה במקביל מכיוון שזו תאונה עם נפגעים.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

אני לא יכול לעזור הרבה מעבר לכך שאתה צריך לדבר עם העירייה, לטפל במוסך הסדר שלהם ואח"כ תמונות, פרטי המקרה וכו' אתה מעביר לעירייה ומקבל את הכסף בחזרה.

הונדה סויויק 2002 מבסוט עד הגג! כי התקנתי עליו גגון והוא מכועררר...:roll:

פורסם

SPEEDSEEKER - רוב המכוניות אשפה וכו הם קבלנים חיצוניים ולא קשורים יותר מדי לערייה.

קודם כל צריך לברר של מי המשאית ולפנות לגוף המתאים (אתה יכול לתבוע את העירייה עד מחרתיים - אם זה גוף חיצוני - זה לא ממש יעזור)

ליביו

Then dying is forgetting

פורסם

עידכון, ביום ראשון יצרנו קשר עם הקבלן שאחראי על השמאית והודענו לו על הנתונים והנזק ומי הנהג וכו וכו.

כעבור יום קיבלנו שיחה ביום שני מהקב"ט של החברה שאמר שנביא את הרכב למוסך בת"א וכל עוד לא נגיש תביעה ונערב ביטוח וכל זה,

הוא יתקן לנו את החלקים הנזוקים על חשבונו ונסגור עניין,

אמא שלי לא רצתה לחכות לבתי המשפט וכל הזמן שמחכים, כבר ביום שלישי (לפני יומיים ברכב הגיע לשם ואתמול(חמישי)

קיבלנו את הרכב כאשר הוחלפו 2 כנפיים קדמיים מקוריים של הרכב לפי צבע והכול, ודלת הנהג הוחלפה גם כן.

פורסם

גם אני אעדכן - היום קיבלתי את האישור הסופי ללכת לתקן במוסך שלי לפי ההצעת מחיר שלי כשהחברה (של בעלי המשאית - הקבלן) משלמים את עלות התיקון.

ליביו

Then dying is forgetting

פורסם
אני לא יכול לעזור הרבה מעבר לכך שאתה צריך לדבר עם העירייה, לטפל במוסך הסדר שלהם ואח"כ תמונות, פרטי המקרה וכו' אתה מעביר לעירייה ומקבל את הכסף בחזרה.

מי\מה מחייב אותך ללכת למוסך הסדר שלהם ?

יש מניעה מלבחור מוסך בעצמך ?

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

• תוכן חדש...