Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8364 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה לעשות תאורה כחולה ללוח שעונים שלי .(אני יודע שיש מחטים שדולקות,וכיסויי זוהר מתלבש על הלוח הקיים.ברכב השני יש את זה...פה אני רוצה לעבוד קצת)

קניתי HYPER LED , בצבע כחול 3 מ"מ. חיברתי להם נגד 1K, חוטים, והכל מוכן להרכבה. (אני מבין באלקטרוניקה וחשמל רכב).

עכשיו הרגע להתקין אותם , רק לפני שאני יקדח חורים קטנים,

אני רוצה לדעת איפה המיקום האופטימלי לכוון אותם.

ירדתי בחושך, איתם ועם סלוטייפ, וכיוונתי וניסיתי כמה זוויות ובדקתי.

חלק נתן לי אור נקודתי,חלק סינוורו אותי, וחלר יסנוורו את הנהג שיעמוד לידי (בדקתי מבחוץ)

שאלתי היא לאנשים שניסו/עשו את זה:

איך ממקמים את הלדים? ממול או מלמעלה/למטה ? (אני יודע שהכל תלוי בפלסטיק מסביב).

מישהו יכול לעזור לי? :idea:

(ראיתי מישהו שעשה את זה ,באתר שלו ב-וואלה. צירפתי תמונה שלו.איך אני יכול להגיע אליו?מישהו מכיר?)

סיימתי הכל,ונתקעתי בשלב האחרון . תודה לעוזרים...

320135_7_full.jpg

I30 CW

פורסם

צירפתי תמונה של הלוח שלי.

שירטטתי בו מיקומים שונים.

הנקודות הכחולות- המיקום ששמתי את הלדים (לא קדחתי,שמתי דבק סלוטייפ).

חצים כחולים- הכיוון רחוק יותר, נותן אור פזור יותר.

חצים אדומים- כיוון קרוב נותן אור נקודתי, ולא יפה...

מישהו יכול לעזור?

(בגלרייה שלי יש תמונה של הלוח לבד,אם מישהו ירצה לסרטט עליו משהו ולהוסיף...)

DSCF0895.JPG

I30 CW

פורסם

בתמונה שצירפת זה נראה מזעזע למדי למען האמת... המון אור מכל הכיוונים... זה נראה ממש לא להיט... אם זה לא יפריע לך - וואטאבר...

אבל אני חושב שזה די מסנוור.

- לשם ההשוואה, גם התאורה של רוב הפיונירים נורא מסנוורת. - ככה שלזה אני משווה את זה..

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

פתח את לוח השעונים של רכבך ... תוצי את הנורות שמורכבות שם ... לך לחנות אשר מוכרת חומרים לתחביבים וכאלה ותבקש צבע לזכוכית .

מדובר בבקבוקון קטן ולא יקר קשר יספיק לך להמון צביעות ... פשוט כסה את הנורה הרצויה בשכבה דקה של צבע , והנה לך נורות כחולות מקוריות אשר תואמות וללא השתלות !

"...You CanT Make a Hoe a House Wife"

Dr. Dre , 2001

דוד גודלי , תעשה לי ילד פג !!

פורסם
פתח את לוח השעונים של רכבך ... תוצי את הנורות שמורכבות שם ... לך לחנות אשר מוכרת חומרים לתחביבים וכאלה ותבקש צבע לזכוכית .

מדובר בבקבוקון קטן ולא יקר קשר יספיק לך להמון צביעות ... פשוט כסה את הנורה הרצויה בשכבה דקה של צבע , והנה לך נורות כחולות מקוריות אשר תואמות וללא השתלות !

:roflmao::roflmao::roflmao:

אתה חושב שלא ניסיתי...?

נורה כחולה תתן אור לבן! בדוק מנסיון! (כבר ניסיתי את זה...) נורה אדומה זה כבר משהו אחר...

תאמין לי שניסיתי המון (אפילו יותר מידי ) רעיונות... ראית פעם איך נראה לוח שעונים מפורק לגורמים?

נכון יש פלסטיק שקוף מתחת לסקאלה? גם אותה ניסיתי לצבוע...אפילו את המספרים עצמם מהחלק הפנימי. כלום! נאדה !

אני לא רוצה מספרים כחולים, אלא שהמסגרת הכסופה תיהיה זוהרת בכחול...

יש למישהו רעיון?

I30 CW

פורסם
בתמונה שצירפת זה נראה מזעזע למדי למען האמת... המון אור מכל הכיוונים... זה נראה ממש לא להיט... אם זה לא יפריע לך - וואטאבר...

אבל אני חושב שזה די מסנוור.

- לשם ההשוואה, גם התאורה של רוב הפיונירים נורא מסנוורת. - ככה שלזה אני משווה את זה..

מזעזע...? מה מזעזע שם...? כולה כמה חצים.....

זה לא "המון אור מכל הכיוונים" אלא,כמה לדים קטנים, חבויים מצידו הפנימי של המסגרת,ככה שרואים רק 0.5 מ"מ מבצבץ ממנו...

לסנוור זה לא יסנוור,לא אותי ולא את הנהג ליידי, כי אני מכוון את זה ללוח ולא אלי (או אליו).

אם אתה טוען שמערכת של פיוניר מסנוורת אותך, (ויש לי אחת כזאת), אז כנראה יש לך בעיה בעין או שפשוט יש לך רגישות לאור... :)

I30 CW

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8364 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...