Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7076 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במגאן (צרפתיה אמיתית) שלי יש בעיה שמשגעת אותי, כשאני מתחיל או מסיים נסיעה או עולה באיטיות על באמפר אני שומע רעש של מים זורמים, כמו רעש שמים עושים בתוך בקבוק כשמנערים אותו (אין בקבוק ברכב, בדקתי)

הרעש הזה נשמע מכיוון החלק התחתון של דלת הנהג, בדקתי שבתוך הדלת אין מים, ולא הצלחתי לאתר את המקור המדויק של הרעש, יש לכם רעיונות מאיפה הוא יכול להגיע ? ומה יכול לגרום לכזה רעש להישמע ?

בעיה נוספת יש לי עם השפריצרים של הווישרים הקדמיים, החל מלפני שבועיים כשאני מושך את הידית אני שומע את המשאבה עובדת אבל המים לא יוצאים מהשפריצרים הקדמיים אלא מהשפריצר שעל החלון האחורי. האם במגאן יש משאבה אחת ? או 2 משאבות (קדמית/אחורית) ? מה לדעתכם יכולה להיות הבעיה ? ואיך לגשת לפתור אותה ?

תודה רבה ושבוע טוב

פורסם

איני מכיר במדויק את הרנו, כך שאיני רוצה להטעותך במיקום פקק/י ניקוז אויר וכו'.

יתכן ועוד מעט תקבל תשובות מדויקות וגם כל מוסך מכונאות יכול לבצע זאת בקלות ותמורת תשלום נמוך.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

לחבר שלום

בנוסף לעצתו של רפי הייתי מציע לבדוק גם את קורות האורך (סף) מתחת לדלתות הצד,התכופף מתחת לאוטו ותראה פקקי פלסטיק מכוסים בזפת מקורי הוצא את הקדמי או האחורי ביותר ,ותגלה שיש לך מי מעיין ברכב

יגאל

פורסם
אחרי שאני אוציא את הפקק המכוסה זפת, אני אצטרך לכסות אותו בזפת בחזרה ? או שאין לכך חשיבות ?

תנקה את המקום ככל שניתן ותשתמש בסיליקון, פוליאוריטן (לא מוקצף) או בדבק חם (אם יש ברשותך כזה).

פורסם

איזה שנה המגאן ואיזה דגם מנוע ?

לפי ההסבר שלך יש לך 5 דלתות או קופה. יש משאבת שפריצרים אחת שיושבת בתוך כנף ימין מקדימה.

יתכן והצנרת סתומה מהאבנית ולכלוך.

Veni Vidi Vici

• תוכן חדש...