Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7074 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קצת באיחור ואולי הרבה באיחור הציגה אתמול באופן רשמי טורו-רוסו את ה-STR-2 , המכונית שתוביל את הקבוצה האיטלקית לעונת הפורמולה-1 הקרובה.

ויכוחים רבים נסובו סביב המכונית הזו, במיוחד סביב המקוריות שלה.

כמו שכבר נכתב פה בעבר, על פי חוקי הפורמולה-1 אסור לקבוצה להשתמש במכונית שהיא לא פרי יצור עצמי שלה.

טורו-רוסו הינה קבוצת-בת של רד-בול ועתידה להשתמש בשילדת רד-בול מוסבת למעשה, ה-RB3, הויכוח באם זה חוקי או לא עתיד להגיע לבית משפט.

גרהרד ברגר, מנהל הקבוצה , טוען שהזכויות שייכות לקונצרן רד-בול שהם חלק ממנו ולא לקבוצת המרוצים של רד-בול ולכן בעיה עם זה שהם יתחרו עם המכונית.

ה-STR-2 תונע השנה עם מנוע פרארי (להבדיל מרנו שמורכב ברד-בול) ושמרה על צוות הנהגים מהשנה שעברה - לויצי וסקוט ספיד, שניהם צעירים ומבטיחים.

על פי מה שפורסם על ידי טורו-רוסו גם המכונית הזו תוכננה למעשה על ידי הגורו והמוח המבריק, אדריאן ניואי שלמעשה הוא המנהל הטכני של רד-בול...

דובי

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם

אני כבר מצפה לעונה הקרובה, מתי היא תתחיל?

אני מבין שערוץ 5+ ימשיך לשדר אותה, ראיתי איזה סרטון שהיה שם.

[size=3][color=navy][b][i]אתה לא קוסם ואין לך שפן בכובע.[/i][/b][/color][/size] [size=3]אסף.[/size]

פורסם

מחכה בקוצר רוח לכתבה.

כל המעברים של הנהגים וכל השינויים יהיו בה? או שכבר כתבת על זה בפורום.

18 במרץ אני מקווה שהמסלול אחריו זה ב 25, אני מתגייס ב26 :)

[size=3][color=navy][b][i]אתה לא קוסם ואין לך שפן בכובע.[/i][/b][/color][/size] [size=3]אסף.[/size]

• תוכן חדש...