Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

ערכות חילוץ מהתחפרות


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7066 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לכבל קוראים כננת, ומי שיעיל מאד במקרים לא חמורים וגם ידידותי למשתמש הוא בלון ניפוח שמניחים מתחת לרכב, מחברים הצינור לאגזוז עם מנוע עובד והופ המכונית מתרוממת.

פורסם

ישנה גם רצועת חילוץ מבד חזק, ניראת כמו סולם, שתי רצועות ארוכות עם רצועות קצרות שמחברות בינהן . את הרצועה מקבעים למשהוא בקצה אחד ומאפשרים לה להתלפף על אחד הצמיגים של הגלגלים המניעים מהקצה השני

אני לא בטוח מי היצרן נדמה לי טל והדס

×
×
  • תוכן חדש...