Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רדיו דיסק חדש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7101 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים אני בחיפוש אחר רדיו דיסק שיכלול חיבור AUX או USB על מנת שאני יוכל לחבר את הנגן שלי.

הרמקולים ברכב שלי לא משהו אז האיכות יכולה להיות סבירה היא לא צריכה להיות מדהימה.

בחיפושים שלי נתקלתי במבצע על המערכת הבאה

http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=451439

רק במחיר של 700 שקל כולל התקנה. מה שהתלהבתי ממנו היא הדיבורתי BT שיכולה להועיל לי ולחברתי כי אין לנו דיבורית ברכב.

רציתי לדעת האם החברה הזאת סבירה והרדיו לא יהרס לי עוד חודשיים, דרך אגב היא מגיעה עם אחריות לשלוש שנים.

בתודה מראש דן.

פורסם

אני חושב שהחברה לא רצינית ולא מכובדת .

עצם האחריות ל3 שנים זה נחמד וזו בהחלט רשת בטחון טובה, פשוט ההיתי בודק טוב טוב מה היא כוללת (האחריות) .

אם תנאי האחריות טובים בעיניך , הייתי הולך על זה למרות שזה נראה לי מפוקפק .

תומר

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

1800 שקלים על רדיו של EAGLEROAD !?

יש בסביבות 1600-1500 לא בדיוק זוכר גם בזאפ מכשיר של קלריון עם חיבור USB חיצוני !! תעיף מבט ותהיה מבסוט ואפילו יישאר לך כסף לדלק לחרוש את הכבישים !

אם אתה נגד קלריון מאיזושהי סיבה יש גם פיוניר פאנאסוניק JVC KENWOOD שלא יאכזבו אותך עד 1900 שקלים !

ב2000 שקלים אתה כבר יכול להביא מכשיר 5 רמות מעל בלוח יד שניה בפורום (וגם באתר יד שניה :p).

בהצלחה.

מושיק.

פורסם

תבדוק JVC KDG420 בזאפ. מכשיר נחמד מאוד עם כניסת AUX וכיוון עוצמת הכניסה. סאונד טוב. בערך 800 ש"ח.

פיאט 124 - רק החלודה יכלה על האוטו הזה...

פורסם

ב2000 שקלים אתה כבר יכול להביא מכשיר 5 רמות מעל בלוח יד שניה בפורום (וגם באתר יד שניה :p).

בהצלחה.

מושיק.

חה חה ...

מאחד שלא רצה לשמוע על יד שניה, הפכת לאחד שממליץ על יד שניה

Jealousy is misery, suffering is grief

פורסם
חה חה ...

מאחד שלא רצה לשמוע על יד שניה, הפכת לאחד שממליץ על יד שניה

לי זה אמנם לא מתאים אבל מי אמר שגם לפותח הת'רד ולאנשים אחרים זה לא מתאים ??

מבחינתי זה סיכון מיותר, אולי לפותח הת'רד אין בעיה עם סיכונים מהסוג הזה ואז עסקה יד שניה תשתלם לו מאוד ? חשבת על זה ?

בברכה.

מושיק.

פורסם

אם אתה מוכן לייבא מחו"ל יש לך את הקלריון הזה שהוא USB עם 24 ביט והוא יעלה כ1800 ש"ח כאן בארץ לאחר משלוח ומיסים , ויש את הקלריון הזה הוא יותר טוב והוא יעלה כ2200 יש לו טיים אליינמנט וקרוס 3 ערוצים טוב

שניהם עם איכות סאונד שהרבה מכשירים בהרבה יותר כסף רק יכולים לחלום עליה

בברכה יהודה

בברכה יהודה

פורסם

חברה תקראו את הבקשה שלי, כל מה שאני רוצה הוא רדיו דיסק עם איכות סבירה בתקציב של עד 700 שקל (עדיף פחות) עם כניסה AUX או USB.

תודה דן.

• תוכן חדש...