Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7081 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה שלומכם אנשים?

אוקיי,אז ככה.

רציתי לשאול במקרה של הפלה בקרב גילאי 18,האם חובה לערב הורים?

איפה נגמרת החסינות הרפואית?

האם ישנה וועדה מיוחדת כפי ששמעתי?

מה בדיוק ההליכים?

תודה.

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אדם בן 18 הוא אזרח לכל דבר - או אזרחית לעניין זה - מכיוון שעוד לא היה מקרה של הפלה (טבעית או מלאכותית אצל גברים)

ולכן כל פעולה שיעשה אותו אדם (לשון זכר לצרכי נוחיות בלבד) היא באחריותו המלאה ולא באחריות הוריו

לגבי הפלות הצעה פשוטה - למה שלא תתיעצו בדיסקרטיות עם רופא המשפחה ותקבלו את כל התשובות שאתם צריכים

פורסם

לפי מה שידוע לי אם אתם רוצים לעשות את זה דרך קופת חולים (שזה נראה לי בחינם או בתשלום סמלי) אז עושים ועדה רפואית, ואם זה מרפאה פרטית אז לא נראה לי שמעניין אותם מה מי ולמה כל עוד אתה משלם להם.

פורסם

הצבא נכה בכל הנוגע ללתאם את עצמו על הנתונים הרפואיים. הם לא היו יודעים על 3 דברים לא קטנים שיש לי אלמלא הייתי מספר להם. וזה היה ההבדל בין 97 ל64.

מה זה החיים לעומת עקיפה טובה? :borg:

חרא של צלם

פורסם

לגבי כמה עולה הפלה, זה נורא תלוי מה הגיל שלה. אם היא בת פחות מ18, זה עולה גרושים (ממש לא בטוח, אבל אני זוכר ששמעתי את המספר 300). ואם היא חיילת זה חינם, ומקלים שבוע גימלים.

מה זה החיים לעומת עקיפה טובה? :borg:

חרא של צלם

פורסם

בוא נניח 18,לא חיילת.

חשבתי שמדובר בסכומים הרבה יותר גבוהים.

שאלה נוספת חבר'ה,

מהו פרק הזמן מרגע בקשת הבקשה להפלה ועד החלטת הוועדה?

זאת אומרת כמה זמן כל הסיפור הזה לוקח.

• תוכן חדש...