Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7085 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

יש לי אופל אסטרה שנת 92, כשאני נוסע במהירות כולשהי ואז בולם טיפה חזק במקרה חרום אז הגלגלים או גלגל אחד לפי מה שהרגשתי בתוך הרכב בזמן בלימה פונה לצד שמאל וההגה גם כן, אז נשאלת השאלה מדוע זה קורה כך?

בברכה אלכס

פורסם

מספר סיבות יכולות לגרום לתופעה.

1. צמיגים לא זהים

2. לחץ אוויר שונה בצמיגים

3. כיוון פרונט

4. מערכת הבלימה לא תקינה (רפידות,דיסקיות,צנרת)

איזה כייף לי :)

פורסם

תודה לכם על התגובות!

אתם יכולים בבקשה להסביר לי כול תהליך שעלי לעשות כדי לבדוק זאת, מה הגורם לזה.

בברכה אלכס

פורסם

לחץ אוויר, מצב הצמיגים אתה יכול לבדוק בעצמך או לגשת לפאנצ'רמאכר, את השאר גש למוסך מורשה לצורך בדיקה קפדנית.

איזה כייף לי :)

פורסם

אני יכול לבדוק בעצמי או להעזר בעזרת מישהו מהמוסף שבו אני עובד, אז בבקשו תנו לי כמה עצות שאני יבין לבד וילמד קצת מכונאות עם צריך :wink: ?

פורסם
אני יכול לבדוק בעצמי או להעזר בעזרת מישהו מהמוסף שבו אני עובד, אז בבקשו תנו לי כמה עצות שאני יבין לבד וילמד קצת מכונאות עם צריך :wink: ?

אלכס שלום רב!

מלבד העצות שקיבלת, אני אוסיף עוד אחת, יש לפרק גלגלים קדמים ולבדוק, את הדברים הבאים:

קליפר בגלגל ימני תפוס, ו/או צינור בלם סתום. קליפר נוזל ומרטיב את צלחת הבלימה, מה שגורם לירידה בכושר הבלימה בגלגל אחד,הגלגל ממשיך לנוע, בעוד חברו בולם היטב, ובכך גורם לסיבוב ההגה הבלימה למשיכה, מה שיכול לגרום להתהפכות.

יש לבדוק את כל הדברים שהזכרתי במוסך, ואת המכונאות להמשיך ללמוד בבית הספר!

תאורייה ופרקטיקה, אמורים להיות משולבים יחדיו, אי אפשר אחד בלי השני, הפורום עוזר אך אין די בזה, ויש לשלב זאת בלמודים ובעבודה.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

שלום לכולם!

יש לי אופל אסטרה שנת 92, כשאני נוסע במהירות כולשהי ואז בולם טיפה חזק במקרה חרום אז הגלגלים או גלגל אחד לפי מה שהרגשתי בתוך הרכב בזמן בלימה פונה לצד שמאל וההגה גם כן, אז נשאלת השאלה מדוע זה קורה כך?

בברכה אלכס

**נמחקו השטויות ובלבולי המוח****

בעיה של סיבוב ההגה ביזמן בלימה נובע או קליפר תפוס או צינור בלמים סתום.

יש לטפל בדבר הזה באופן מידי.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם
אלכס שלום רב!

מלבד העצות שקיבלת, אני אוסיף עוד אחת, יש לפרק גלגלים קדמים ולבדוק, את הדברים הבאים:

קליפר בגלגל ימני תפוס, ו/או צינור בלם סתום. קליפר נוזל ומרטיב את צלחת הבלימה, מה שגורם לירידה בכושר הבלימה בגלגל אחד,הגלגל ממשיך לנוע, בעוד חברו בולם היטב, ובכך גורם לסיבוב ההגה הבלימה למשיכה, מה שיכול לגרום להתהפכות.

יש לבדוק את כל הדברים שהזכרתי במוסך, ואת המכונאות להמשיך ללמוד בבית הספר!

תאורייה ופרקטיקה, אמורים להיות משולבים יחדיו, אי אפשר אחד בלי השני, הפורום עוזר אך אין די בזה, ויש לשלב זאת בלמודים ובעבודה.

בברכה

צביקה

בני חברי,"מילים כמו אהבל,טיפש שטויות זה לא קללות", זאת הערכה גדולה שיש לי אליך, ועל זה אני אישית יכול להעיד עליך" שמכל מלמדי השכלתי"ואת מה שהדגשתי באדום למדתי ממך, וכן למדתי גם בשבוע האחרון בשיחות טלפון פרטיות ביננו, דברים חדשים, ועל כך תודתי.

בברכה

חברך

צביקה

פורסם

צביקה ידידי הייה חזק ואל תישבר,כל התשובות שלך וגם של דניאל ומרק נכונות.

אגב,מה קורה עם ידידנו שמר ?.

בברכה דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם
צביקה ידידי הייה חזק ואל תישבר,כל התשובות שלך וגם של דניאל ומרק נכונות.

אגב,מה קורה עם ידידנו שמר ?.

בברכה דוד.

שמר ידידנו , פרש לגמלאות, התנתק מציליווזציה, והלך לעסוק בלכידת נחשים בהרי ירושלים.

אך אל דאגה הוא לא מתבודד, איתו נמצא "דוד הכי טוב".

בברכה

צביקה

פורסם

שלום לכולם!

אתם יכולים להסביר לי לידע כללי ומתוך סקרנות איך אני בודק "קליפר בגלגל ימני תפוס, ו/או צינור בלם סתום"?

בברכה אלכס

פורסם
שלום לכולם!

אתם יכולים להסביר לי לידע כללי ומתוך סקרנות איך אני בודק "קליפר בגלגל ימני תפוס, ו/או צינור בלם סתום"?

בברכה אלכס

ראשית אתה נמנע מכפל הודעות.

שנית אתה ניגש למוסך, מרים את שני הגלגלים הקדמים באוויר, מפרק את שניהם, עולה לרכב ולוחץ על דוושת הבלם,

כשהמכונאי ליד הגלגל, בודק האם גלגל אחד לא בולם, או בולם חלקית, והאם הצינור בלם מתנפח בעת הבלימה.

ניקוז אוויר מהגלגל החשוד, יוכל לאשר האם הצינור סתום, או נוזל הבלם עובר בו בחופשיות.

בהזדמנות זאת יש לבדוק, תנועה חופשית של הקליפר, וחזרתו למקומו לאחר הלחיצה.

כן יש לבדוק את דיסקת הבלם, לחפש עוותים חריצים, ולבדוק את עובי הדיסקיות.

בברכה

צביקה

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

שלום לכולם!

חזרי לעדכן לגבי הבעיה שסיפרתי לכם. אז כך, נתתי למכונאי שעובד במוסך איתי לבדוק את העיינין והבעיה הייתה בקליפר בגלגל הימני, המכונאי הוציא שם עליו גריז והחזיר וזה מה שפטר את הבעיה.

תודה רבה לכולם על העזרה!

בברכה אלכס

• תוכן חדש...