Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7107 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם! יש לחבר שלי הונדה סיביק האצ'בק שנת 96, הוא ביטל את הסמל ועשה לה גריל (רשת ברזל ) במקומה ובנוסף פתח בבמפר הקדמי (פגוש\טמבון לא זוכר איך קוראים לזה בעברית) וגם שם רשת ברזל.

האמת זה יצא חבל על הזמן יש רק בעיה אחת, הגריל העליון תפס יפה , הבעיה שהגריל (הרשת) התחתון נפל וכל חומר שהדביק את זה , זה נפל אחרי כמה נסיעות.

את שני הגרילים הדביק "בעל מקצוע" כמו שאומרים, הבעיה שהוא לא מוכן להגיד באיזה חומר השתמש.

מה שבטוח זה לא סיליקון או משהו כזה מוכר, החומר עצמו הוא בצבע לבן.

אז לשאלה שלי אני מחפש חומר כמו החומר הלבן ההוא שתופס את הגריל העליון, להדביק את הגריל התחתון.

תודה מראש,

אוהד.

• אחראי פורום
פורסם

בטח אפוקסי שנראה כמו פלסטלינה.

לשים אותו ביד וכשהוא משנה את צבעו, מדביקים את המקום הרצוי.

אחרי כמה שעות (תלוי במוצר עצמו) זה מתקשה.

האמת שלא ראיתי אחד כזה לבן אלא אפור, אבל יכול להיות שקיים גם בלבן.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

להמנע ממגע עם דבק אפוקסי!

דבק אפוקסי הינו חומר מסוכן המופיע ברשימת החומרים המסרטנים .

אם נדרשת מריחה ידנית , ללא כלי מריחה , השתמשו בכפפות

MX-5T 05>911 S 08>S2000 07>S2000 06>S2000 08>Mazda 6 05+Z800 14+Polo 98>Suzuki Splash 09 :cry:

פורסם
להמנע ממגע עם דבק אפוקסי!

דבק אפוקסי הינו חומר מסוכן המופיע ברשימת החומרים המסרטנים .

אם נדרשת מריחה ידנית , ללא כלי מריחה , השתמשו בכפפות

רלוונטי גם לאיפוקסי פלסטלינה? פעם ניסיתי למרוח את זה עם כפפות וזה פשוט בלתי אפשרי, זה נדבק לכפפות.

פורסם

לצערי , לא אוכל להשיב לך על כך מפאת אפס ידע בנושא .

ככל שהמודעות עולה נדחקים החומרים המסרטנים מן תרכובות האפוקסי .

כמו כן , ידוע לי על שלושה חומרים מסוכנים הנמצאים בתרכובות האפוקסי ועלולים להוביל לסרטן , כאשר היחיד מבינהם שמסווג כחומר שקרוב לוודאי גורם לסרטן בבני אדם אך בוודאות גורם לסרטן בבעלי חיים הוא :

אפיכלורוהידרין (epichlorohydrin) .

בנוסף לכך אפוקסי עלול להוביל לתופעות נוספות כגון גירויים וחשוב לשמור על סביבת עבודה מאווררת או שהריח גורם לבחילות נוראיות (בתחילת הכרותי עם אפוקסי , עבדנו בסביבה לא מאווררת כראוי וכאשר אדם מן הנוכחים במקום הקיא , קישרתי את הריח והבחילה שהיו לי אליו , מבלי להבין שיתכן שהגורם להקאתו ויתכן שלבחילתי הוא האפוקסי) .

איחולי בריאות מרובה ואושר לכולנו ,

גלעד מנע .

MX-5T 05>911 S 08>S2000 07>S2000 06>S2000 08>Mazda 6 05+Z800 14+Polo 98>Suzuki Splash 09 :cry:

פורסם

שיטה טובה לאפוקסי : שים כפפות ניילון כמו של הקצבים

ומעט סבון כלים על הידיים ואיזה עבודה תצא לך עם האפוקסי חבל"ז מניסיון.

• תוכן חדש...