Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7098 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני יודע שאתם חושבים שהשאלה מופנית לפורום אודיו אבל היא לא :)

אז ככה, אני צריך להתקין את ה6X9 שיש לי בסיטרואן C5, ובישביל זה צריך לעשות חיתוך פח במגש האחורי של הC5.

אמרו לי לעשות חיתוך פח יכול לפגוע בקורות של הרכב וביציבות שלו, האם זה נכון?

חיתוך קרטון הוא פחות מסובך, אך עדין אני חושב שבC5 המגש האחרוי הוא מפח.

אני רוצה להבין, מה חיתוך מגש מסכן, יגרום לנזק לאוטו?

את המידע קיבלתי מהמתקין שלי.

תודה

ניב

מבולבלים? גם אנחנו.

פורסם

אני מציע לך, רגע לפני החיתוך, להיכנס לפורום אודיו.

ייתכן ומהר מאוד תשנה את דעתך ובמקום חורים לרמקולים ופגיעה במגש האחורי תבין שכדאי לשים סאב (אפילו קטן) ורמקולים טובים מקדימה. אל תמהר להתקין 6*9.

מעבר לזה לצערי איני יכול לעזור.

בברכה,

רענן.

Morel Dotech + MT22 - JBL 75.4 - Hertz ES250

פורסם

לא ניראה לי שבפורום אודיו יודעים מהם ההשלכות לגבי חיתוך פח, בגלל זה אני פונה אליכם.

ניב

מבולבלים? גם אנחנו.

פורסם

הוא מתכוון שמבחינת שיקולי שמע עדיף להשקיע יותר ברמקולים קדמיים ובכלל במה שנקרא "במה קדמית".

עדיף לטובתך שקודם כל תקפוץ לפורום אודיו, קרא את הדביק שלהם, יש שם הרבה מידע שימושי, תשאל שאלות אם בא לך, ורק אז תחליט אם אתה הולך על פרוייקט כזה.

למכירה המערכת שלי -Focal, Nakamichi, Xetec, Eclipse...

פורסם
לא ניראה לי שבפורום אודיו יודעים מהם ההשלכות לגבי חיתוך פח, בגלל זה אני פונה אליכם.

ניב

ההשלכות הן שחתכת את הפח וזהו - אין משמעות לגבי יציבות הרכב - זה לא מחובר לשלדה .

אז כמו שאמרו קודמיי אם אתה חותך ותתחרט תצטרך להוציא כסף לחינם .

דודו

פורסם

כמו שאמר קודמי אין שום השלכות לחיתוך הנ"ל על שלדת הרכב וכל הנלווה אליה.

בנוגע להתקנת רמקולים אובאליים, רצוי מאד להשקיע ראשית כל בבמה קדמית טובה ורק לאחר מכן בבמה אחורית. מנסיוני מה שנאמר לך בנוגע לרמקול זה הוא הנק' שהרמקול כביכול מספק באס. זה לא נכון!

במידה ואתה רוצה תשובה יותר מפורטת בנושא האודיו אתה מוזמן לשאול. אענה לך בשמחה (:

פורסם

תודה לכולכם על העזרה.

אני שואל אותכם את השאלה הזאת כי למתקין שלי אין שום אינטרס להגיד לי שזה מסוכן לבצע חיתוך , להפך, הוא צריך להיות בעד התהליך כי הוא מרוויח עוד כסף :)

הוא אמר לי שהמגש צריך להשאר כמו שהוא מכיוון שהוא הדבר שמחבר בין המושבים לדלת תא המטען (תסבירו לי למה התכוון המשרורר), ועם נחתוך את המגש, יכול להגרם נזק בזמן תאונה, כי המגש אמור ל"חזי" את המושבים האחוריים.

לא הבנתי כלום ממה שהמתקין הסביר לי, אשמח עם תפרשו את זה :)

ניב

מבולבלים? גם אנחנו.

פורסם

לא כך יש לגשת לנושא הסאונד ברכב.

עליך לציין מה הציפיות שלך, מה אתה רוצה ומדוע.

עליך לציין תקציב ומגבלות. (תקציב מקסימלי אל מול מגבלות כמו.."האוטו של אבא שלי והוא לא מסכים שאני אתקין מגבר .... למשל...)

ענה ונתקדם.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

בעקרון, זאת לא שאלה בנושא אודיו.

בנושא אודיו כבר יש לי תשבות להכל.

ה6X9 כבר נמצאים אצלי בבית, ואם אני לא יבצע חיתוך הם נקנו לחינם.

בקשר למגבלות - אין.

אני רק מנסה להבין אם חיתוך מגש יכול לגרום נזק לאוטו, חוץ מהקטע הקוסמטי :)

תודה

ניב

מבולבלים? גם אנחנו.

פורסם

ממליץ לך לקפוץ למתקין מקצועי ומנוסה שיעשה את העבודה כמו שצריך, ואם באמת יש מגבלות הוא גם יידע אותך ותוכל להתייעץ איתו.

כדאי לך לנסות אצל דני זומרשטיין מ"מצת אור", ואם לא אני בטוח שיש מקומות רלוונטיים באיזור מגוריך.

למכירה המערכת שלי -Focal, Nakamichi, Xetec, Eclipse...

• תוכן חדש...