Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קנס חניה + גרירת אוטו...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8347 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איזה ביאוס :(

גררו לי תאוטו היום בגלל שחניתי על המדרכה ליד הביצפר שלי

זה מקום ממש ליד הכניסה, חניתי במקביל לשאר המכוניות שחונות בחניה הנורמלית.

כמובן שהאוטו לא הפריע שמה לאף אחד ואין לי מושג למה גררו אותו, שיצאתי כבר עמד שמה אוטו אחר :roll:

זה גם לא מדרכה שמישהו הולך שמה, סתם מין אי כזה שמפריד בין החניה לבין הכניסה לביצפר...

כוס אמוק!!

אחרי זה לקחתי מונית לחניון הזה (בערך 5 דקות הליכה אבל לא היה לי מושג בדיוק איפה זה :roll: ) בדקתי תאוטו ושילמתי 260 שקל :(

עכשיו יש עוד קנס על 250 :( + 12 שקל על מונית :roll:

522 שקל שנזרקו סתם ככה לאוויר :?

לפחות אם הייתי מקבל רק קנס על 250 שקל זה עוד בסדר, אבל הזונות גם גררו תאוטו!!!

יש סיכוי לברר למה נגרר האוטו (יענו אם מישהו הזמין את זה או סתם הפקח עבר במקום) ?

חוץ מהנזק הכספי זה משפיע על עוד משהו?

גם הבגאז' לא נפתח עכשיו מהתוך הרכב (רק עם המפתח). יכול להיות קשור לזה? (פעם אחת הוא נפתח ואחרי זה כאילו המתג מת)

ושאלה אחרונה, הם גררו את האוטו מהצד, אבל בחניון הוא עמד בין שתי מכוניות, איך לעזאזל הם הכניסו אותו לשמה?

Scooby WRX

פורסם

יש סיכוי לברר למה נגרר האוטו (יענו אם מישהו הזמין את זה או סתם הפקח עבר במקום) ?

חוץ מהנזק הכספי זה משפיע על עוד משהו?

גם הבגאז' לא נפתח עכשיו מהתוך הרכב (רק עם המפתח). יכול להיות קשור לזה? (פעם אחת הוא נפתח ואחרי זה כאילו המתג מת)

ושאלה אחרונה, הם גררו את האוטו מהצד, אבל בחניון הוא עמד בין שתי מכוניות, איך לעזאזל הם הכניסו אותו לשמה?

סביר להניח שהפקח סתם עבר במקום....

זה לא משפיע על כלום אם הגורר הרים את הרכב לפי הספר (מה שלא תמיד מתאפשר לו...)

הבגאז' לא שייך לעניין

כשהגורר שם את הרכב, שלך היה בקצה השורה - את הרכב הבא הוא שם לידו, וכן הלאה... :p

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

כשהגורר שם את הרכב, שלך היה בקצה השורה - את הרכב הבא הוא שם לידו, וכן הלאה... :p

יכול להיות, אבל מצד אחד עמד אוטו מפורק שכנראה גם האף אחד לא הולך לקחת אותו

מהצד השני לא זכור לי.

בכל מקרה גם אפשר להוריד את האוטו ולהרים עם הגלגלים הקדמיים (עם החרטה השני שיש להם)

איך גוררים רכב 4X4 על שתי גלגלים (יענו לא עם מה שמרים את הרכב מהצד) ?

Scooby WRX

פורסם
פרסומות סמויה? :shock:

הוא אפילו ציין מחירים, אז זה לא כזה סמוי :)

בקשר לקטנוע/אופנוע, אין מצב שההורים יקבלו את זה... :D

Scooby WRX

פורסם

טוב.

אז נעשה את זה בלי לפרסם אף אחד.

http://www.italjet.co.uk/dragster50.html

לא מיבאים לארץ את החברה הזאת ויותר זול לקנות מכונית מאשר את הכלים שלהם.

התרוץ הכי טוב ששמעתי מישהו מבקש מההורים שלו קטנוע זה שאוטובוסים מסוכנים עם כל הפיגועים.

למי שעבר את הגיל של לבקש את ההורים .אם אתם גרים באזור בלי חניות תיקנו קטנוע\אופנוע.

זה יותר זול מלשלם קנסות וגרירות ולחזור במונית כי גררו את האוטו......

אני חולה הגה מהיום שנולדתי אבל אין חניות בתל אביב והתחבורה הציבורית פה היא ממש בדיחה.

italjet.jpg

• תוכן חדש...