Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7113 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכב מפואר שנבנה בהרבה כסף ולא מונע משיקולי חסכון בעלויות מושקע גם בתחום האקוסטי.

ראיתי פעם תוכנית בערוץ דיסקברי על תיכנון מכונית ב.מ.וו ומה שעושים לה כדי להשתיק אותה, שזה כלל בדיקות בחדר אטום לרעשים ונסיעה על כל מיני סוגי אספלט.

אני משוכנע שכך גם המצב בגולף, שכן אני לא רואה שום סיבה למה היא יותר יקרה בכמה עשרות אלפי שקלים ממתחרותיה לקטגורייה.

לגבי הקורולה - מוזר. אין שום סיבה שהיא תהיה שקטה.

מאזדה 3 אכן שקטה יחסית, אך אינה ברת השוואה לרכבי מנהלים (והמערכת המובנית שלה היא אחת הגרועות ששמעתי).

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אכן גרועה ברמות של יבישו את טרנזיסטור, מה גם שבדגם ה2.0 עקב מידת הצמיגים מכניס רעש לחלל הרכב בעוצמה רמה.

והפלאסטיק ללא חיזוק במגש האחורי תקרקש למוות.

ואני יסכים עם האמרה שרוב המכוניות הפניות אכן לא השתוו למתחרותייהם הצרפתיות/גרמניות

307 בעבר מאזדה 3 (2.0)

יובל

פורסם
להזכיר פה בנשימה אחת רכבים כמו מאזדה 3 וטויוטה קורולה עם איטום גרמני לדעתי זה ממש בושה.

יכול להיות שהרכבים הנ"ל יחסית ליפניות אחרות אטומות אבל לא כמו vw או ב מ וו או מרצדס.

ד"א מישהו יכול לתת חוות דעת על איטום ובידוד ואקוסטיקה במיני קופר החדשה?

בושה,לא בושה... הטויוטה שנתון 99-2000,הדגם עם הפנסים העגולים בלבד, אטומה יותר מרכבים גרמניים חדשים! שהוזכרו פה,ולא,אני לא מגזים.

הקורולה הזאת אטומה לרעשי דרך ומנוע,יותר מהגולף = בדוק!

אני לא יודע מה עשו שם , אבל, האיטום שם הוא משהו מיוחד .

פורסם
בושה,לא בושה... הטויוטה שנתון 99-2000,הדגם עם הפנסים העגולים בלבד, אטומה יותר מרכבים גרמניים חדשים! שהוזכרו פה,ולא,אני לא מגזים.

הקורולה הזאת אטומה לרעשי דרך ומנוע,יותר מהגולף = בדוק!

אני לא יודע מה עשו שם , אבל, האיטום שם הוא משהו מיוחד .

אני לא יודע מאיפה המצאת את ה"בדוק!" הזה אבל הייתה לנו את הקורלה הנ"ל והיא לא אטומה יותר מהגולף שיש לי כעת וזה אני יכול להגיד לך בדוק מניסיון!

אני לא אומר שהגולף פרפקט בעיניין הזה אבל יותר מהקורולה שציינת זה בטוח!

אם מצאת רכב טוב - זה פשוט פצצה של רכב. הוא לא הכי טוב בכלום. הוא הכי טוב בהכל ביחד.

פורסם

השוואת איטום של יפני לגרמני ? תתביש לך.

הגרמנים, ימח שמם, בכל מה שקשור במכוניות מכונות כביסה ומקררים לא רואים אף אחד ממטר.

פורסם
השוואת איטום של יפני לגרמני ? תתביש לך.

הגרמנים, ימח שמם, בכל מה שקשור במכוניות מכונות כביסה ומקררים לא רואים אף אחד ממטר.

אני לא מסכים איתך.

בכל אופן אמרתי את דעתי בעניין הזה - הרכב המדובר בשנתון המדובר,הוא אכן בעל איטום מעולה לרעשי דרך ומנוע,שמגיע בסטנדרט שלו, שאתה לא שומע בכלל גם במהירויות גבוהות, מה שבדגמים ובשנתונים יותר מתקדמים בקורולה = אין לך,ובהשוואה לגולף,אפילו חבר שלי שיש לו גולף , הופתע מהעניין הזה.

בכל אופן,זכותו של כל אחד לחשוב איך שהוא רוצה.

• תוכן חדש...