Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7111 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייתי בכמה רכבים של VW ובכולם השמיעה הייתה מדהימה, לא שומעים את המנוע או שריקות מוזרות או את הגלגלים כ"כ.

לעומת זאת הייתי בכמה מכוניות אחרות (אין מה לדבר על כל הזבל הסיני- יפני:roll: שם ממש מחריד)

ב- 407 יש רעשים של הגלגים יותר מידי וכל מיני שריקות.

איזה עוד רכבים טובים מהבחינה הזאת יש?

פורסם

אאודי יותר טובה :)

אבל כן , זה ידוע.

זה לא רק אתה.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם
הייתי בכמה רכבים של VW ובכולם השמיעה הייתה מדהימה, לא שומעים את המנוע או שריקות מוזרות או את הגלגלים כ"כ - אכן כן, זה נובע מכך שרכבים גרמניים פשוט מסיביים יותר.

לעומת זאת הייתי בכמה מכוניות אחרות (אין מה לדבר על כל הזבל הסיני - לא מכיר מכוניות סיניות :), יש יפניות. שם ממש מחריד)

ב- 407 יש רעשים של הגלגים יותר מידי וכל מיני שריקות.

איזה עוד רכבים טובים מהבחינה הזאת יש?

אני כבעל VW פולו גם יכול להעיד על אקוסטיקה נהדרת ברכבי VW , הדלתות מסיביות ואוטמות טוב (בלי קשר לחומר איטום ).

בברכה.

בוריס.

פורסם

חבר שלי היתה בורה ובאמת אתה מרגיש שונה מאוד מהסאונד ביפניות ששם הכל מרשרש ועכשיו יש לו את הגולף החדשה ואני חייב לציין ששומעים נהדר עם המערכת המקורית.

גם בבורה שמעו טוב מאוד.

כנראה הרכב הבא שלי יהיה גם VW :).

ניב

לא חותם

פורסם

ד"א לגבי הגולף החדשה, ראיתי במפרט של התוספות, שהרכב מגיע עם הכנה למגבר כלומר RCA ו כבל + וכבל - כבר בבגאז'.

כנראה שבVW שמים דגש גם על הסאונד ואקוסטיקה בתכנון הרכב.

פורסם

כן, האקוסטיקה והבידוד אכן טובים בVW. זה ידוע שרכבים גרמנים יותר מסיביים.

לחבר שלי יש VW פולו 2007, עדין אין לו מערכת אבל הרכב מבודד בצורה פשוט מעולה. (כמובן יחסית ליפנית שלי :roll: )

למכירה מגבר פולס אודיו 4 ערוצים ba-2900-הקלק

פורסם

אוסיף המלצה לרכב אטום בצורה מדהימה,אפילו יותר מהגולף = טויוטה קורולה שנתון 99-2000 עם הפנסים העגולים.

עוד לא ניתקלתי ברכב כ"כ אטום מקורי ,לא שומעים מנוע ולא שומעים גלגלים,רעשי דרך , כלום - פשוט מדהים איך הם בנו אותה.

מתייחס לדגם עם הפנסים העגולים בלבד!

פורסם

מוסיף את רנו לגונה דגם המנהלים המפואר ביותר (מנוע V6 3000), יש כזאת לחבר שלי, מדהים!

אטימה פשוט מדהימה, לדוגמא: יום אחד יצאנו לנסיעה והוא נאלץ לצפצף, כשהיינו בתוך הרכב שמענו את הצפצפה ממש חלש, חשבנו שיש בה תקלה או משהו כזה, אח"כ הבנו שזה איטום הרכב כאשר עמדתי בחוץ ושמעתי את הצפצפה ממש חזק!

כשנוסעים באוטו הזה הנסיעה ממש כמו טיסה, שקט וחלק.

למרות שיש כמה פלסטיקים שמרעישים שמגבירים ממש גבוה את הווליום.

בהחלט אוטו אטום ואקוסטי להפליא :wink:

ליום יום: Alfa Romeo 147 2.0 TS 2002 with 4 Koni & 30mm MAD lowering springs

לאישה: Alfa Romeo Mito Multiair 135HP 2014

לנשמה: Lancia Delta GTi.e 2.0 16v

פורסם
אוסיף המלצה לרכב אטום בצורה מדהימה,אפילו יותר מהגולף = טויוטה קורולה שנתון 99-2000 עם הפנסים העגולים.

עוד לא ניתקלתי ברכב כ"כ אטום מקורי ,לא שומעים מנוע ולא שומעים גלגלים,רעשי דרך , כלום - פשוט מדהים איך הם בנו אותה.

מתייחס לדגם עם הפנסים העגולים בלבד!

כן,אבל שהוא מגיע עם רמקולים 6.5" מאחורה, ואי אפשר להחליפם ב 9*6, בדיוק כמו אצלי.

גם מזדה 3 אטומה טוב, לא?

פורסם

גם שרוולט אלרו 3400 ממש אוויר כאילו נימצאים בחדר ריק ואטום.

תנסו להתקין מערכת בהיילקס 99 4X4 :lol: :lol: המנוע עושה תחרות עם המגבר מי עושה יותר רעש.

תמיר

פורסם
כן,אבל שהוא מגיע עם רמקולים 6.5" מאחורה, ואי אפשר להחליפם ב 9*6, בדיוק כמו אצלי.

גם מזדה 3 אטומה טוב, לא?

מאזדה 3 אטומה טוב יחסית ליונדאי אקסנט שנת 2000...

יחסית ללגונה שדיברתי עליה או לVW למיניהם קצת פחות טוב, לא בהגזמה.

מניסיון עם שני הרכבים שנמצאים במשפחתי, לצערי, אבל המאזדה תשודרג בקרוב למשהו קצת יותר אטום אבל רועש :twisted:

ליום יום: Alfa Romeo 147 2.0 TS 2002 with 4 Koni & 30mm MAD lowering springs

לאישה: Alfa Romeo Mito Multiair 135HP 2014

לנשמה: Lancia Delta GTi.e 2.0 16v

פורסם

להזכיר פה בנשימה אחת רכבים כמו מאזדה 3 וטויוטה קורולה עם איטום גרמני לדעתי זה ממש בושה.

יכול להיות שהרכבים הנ"ל יחסית ליפניות אחרות אטומות אבל לא כמו vw או ב מ וו או מרצדס.

ד"א מישהו יכול לתת חוות דעת על איטום ובידוד ואקוסטיקה במיני קופר החדשה?

גם אני אוהב ללחוץ Ctrl+W

:twisted:

פורסם

גם מזדה 3 אטומה טוב, לא?

אני לא רואה בעיה עם העובדה שיש שם 6.5" - אני נהנה מהרמקולים שלי ללא בעיות מיוחדות

(חוץ מהעובדה שהם רק משלימים את הבמה המרכזית)

תומר

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

• תוכן חדש...