Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש רכב ומתלבט עד 35K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7086 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש רכב קטן עד 35K, חשוב ביותר שיהיה אמין וזול לאחזקה..

יש לי כבר 5 שנים פולקסוואגן פולו שנת 97 ידנית, וזה בעיה להחזיק אוטו כזה בגיל 22 עם משכורת סביבות המינימום..

בקיצור אני מחפש תחליף.. חיפשתי קצת בשבוע האחרון ואני מתלבט בין האופציות הבאות:

פורד פיאסטה

רנו קליאו B

סקודה פאביה

פיאט פונטו

המכוניות שאני מתלבט ביניהן סובבות סביב שנות המודל 2000/2001

חייבות להיות ידניות כמובן..

אני ממש מתלבט, אודה על כל עצה בנוגע לכל רכב.

פורסם
חשוב ביותר שיהיה אמין וזול לאחזקה..

אם אמינות זה הכיוון שלך, אני מציע שתוריד מהרשימה את הפורד והפיאט. ממש לא לעניין.

מה שכן, הן זולות לאחזקה. וגם כל המוסכניקים יחייכו אליך כשתבוא אליהם. ויחככו את ידיהם בהנאה :lol:

סקודה זה רעיון טוב, אם כי קצת מעל התקציב שציינת.

אני מציע שתשקול את האופל קורסה. יש מגוון דגמים ומנועים בשנים 99-02 שמתאימים מבחינת מחיר.

כמו-כן, הדגם הזה מתאפיין במנועים חזקים יחסית לנפח שלהם.

אם תרצה לקבל חוות דעת על רכב כלשהו לפני שאתה הולך לראות אותו, תבדוק ב: http://carsurvey.org

שם תוכל לבחור את הדגם, השנה ותת-הדגם (GLI, GLX וכו') ולראות מה אנשים מספרים עליו מנסיון.

בהצלחה!

פורסם
אם אמינות זה הכיוון שלך, אני מציע שתוריד מהרשימה את הפורד והפיאט. ממש לא לעניין.

מה שכן, הן זולות לאחזקה. וגם כל המוסכניקים יחייכו אליך כשתבוא אליהם. ויחככו את ידיהם בהנאה :lol:

סקודה זה רעיון טוב, אם כי קצת מעל התקציב שציינת.

אני מציע שתשקול את האופל קורסה. יש מגוון דגמים ומנועים בשנים 99-02 שמתאימים מבחינת מחיר.

כמו-כן, הדגם הזה מתאפיין במנועים חזקים יחסית לנפח שלהם.

אם תרצה לקבל חוות דעת על רכב כלשהו לפני שאתה הולך לראות אותו, תבדוק ב: http://carsurvey.org

שם תוכל לבחור את הדגם, השנה ותת-הדגם (GLI, GLX וכו') ולראות מה אנשים מספרים עליו מנסיון.

בהצלחה!

אני מבין שהרכבים שקטלת, הפונטו והפיאסטה היו בבעלותך?

פורסם

אז מהניסיון שלי שני הרכבים שציינת אמינים, במיוחד לעומת אופל קורסה שציינת!

כנ"ל ניסיון של מספר אנשים כאן בפורום עם הפונטו שיכולים לתת הרבה מילים טובות עליה, ותתפלא, גם על האמינות שלה.

פורסם

בוא לא נהפוך את זה לעניין אישי.

גם אני יכול לדבר בשבחה של הפונטו כמכונית נוחה ואולי אף מהנה לנהיגה (למרות שלא ניסיתי).

כרגע דיברנו על אמינות. במקרה שלי, הפונטו לא הצטיינה בתחום. אם זה היה מקרה חריג, אני חוזר בי.

תשומת הלב שלך מחמיאה לי, אך אל תשכח שאני בסה"כ עוד חבר בפורום, בעל דעות מסויימות.

אינני מתיימר להיות יועץ מוסמך ודבריי אינם תורה מסיני, הם רק בגדר עצה ידידותית.

אינני מבין כיצד התקפות הדדיות יועילו פה, בין אם אני טועה או צודק.

פורסם

ידידי היקר, חס חליליה התקפות אישיות, מתי ראית כאלה ואיך זה משתמע מבדריי?

סה"כ דעותי וניסיוני שונה משלך.

אגב, הדבר האחרון שהפונטו כן, זה מהנה לנהיגה.

פורסם

חבר'ה, דבר ראשון תודה רבה על הייעוץ.

אתם לא צריכים לריב בפרסום שלי על איזה אוטו וכו'... סתם.

האמת, ששמעתי שאופל קורסה יקרה לאחזקה בגלל המקור שלה (גרמנים זה בכל זאת גרמנים..),

מה עוד שאני שואל אנשים שאני מכיר, ואני גם בעסקי הרכב (נהג, לא משהו מפוצץ..)

בכל מקרה לא היה אחד (נהגים, מוסכניקים, מנהלי עבודה וכו') שאמרו לי מילה רעה על פיאסטה..

אני יודע שפיאסטה שנת 2001 CLX עולה לפי מחירון 26,000..

שבשבילי זה מחיר מעולה כי אז נשאר לי סכום נאה מאד להשקיע קצת באוטו שמתוכנן להיות אצלי ל-5 שנים הבאות (לפחות..)

שאלה קטנה לגבי הסקודה פאביה. פולקסווגן קנו אותם הרי, אז היא לא ממש יקרה בגלל זה?

ובדיוק באותו רעיון, מה לגבי סיאט איביזה 1,400 שנת 2000? אוטו שעולה 29,000 לפי מחירון..

ואף אחד לא אמר כלום על הרנו קליאו, שגם מקבל אצלי אחלה תגובות מאנשים שאני מכיר..

• תוכן חדש...