Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7123 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצד אחד - הוא שיכור ומגיע לו.

מצד שני, "טס במהירות של 172 (קליאו?!) קמ"ש!"

מי ישמע.

כביש הערבה הוא הכביש הכי מזמין בארץ למהירויות כאלה (חוץ מאולי כביש 6).

ולהגיע ל170 קמ"ש זה לא כזה אתגר, כל רכב מודרני מסוגל (במיוחד אם הוא מליסינג :)).

נו, העיקר יש כותרת.

הדבר היחיד שטס שם זה האגו של המשטרה.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
כביש הערבה הוא הכביש הכי מזמין בארץ למהירויות כאלה (חוץ מאולי כביש 6).

מה בדיוק מזמין בו ? עובדת היותו רק שני נתיבים ללא גדר הפרדה, או עניין היותו בעל גובה משתנה בקיצוניות כך שהוא מלא שטחים מתים (ויעידו על כך עשרות מקרי התאונות החזיתיות) ?

פורסם

שמר - יש בו לא מעט קטעים של ישורת מתה לגמרי.

שדה ראייה יש גם יש, ואם אין מכוניות ממול - אז 172 קמ"ש זה לא כזה נורא.

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

אתה מכיר את כל ה-250 ק"מ הללו בע"פ ויכול להעיד על כך שהוא נהג על 172 בקטע שבו אין סכנה כזו?

גובה הכביש המשתנה שם גורם לכך שאתה לא מסוגל לדעת אם יש רכב ממול, ועד שהוא מופיע לנגד עיניך - במהירות הזו כבר אין לך מה לעשות.

אה, שכחתי, בלבול החושים האופייני לשיכורים מבטל את השינוי הפתאומי בפני הכביש, אז זה בסדר.

תראה- אני לא כזה צדיק בנושא מהירות (שאל כל שופט תעבורה, הם לא מתים עליי) - אבל אם כביש הערבה נראה לך כמתאים לנסיעה במהירות כזו - משהו לא ממש בסדר בכושר השיפוט שלך.

פורסם

הוא היה צריך להכנס לפורום ולראות את הדרכים האחרות שמגיעות ממערב לאילת, אז הוא לא היה משתעמם כלכך בדרך.. :/

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

שמר - קצת הוצאת את דברי מהקשרם.

אני לא מצדיק חס וחלילה את הנהיגה בשכרות.

הפרדתי לגמרי בין שני הנושאים. ההיכרות שלי עם כביש הערבה דווקא לא גדולה, אבל זכורים לי מספר קטעים של ישורות ארוכות ומשעממות, שבאור יום, כאשר אין מכוניות ממול (והראות טובה) - 170 קמ"ש הוא לא מספר דמיוני כלכך.

בוודאי שיש קטעים בכביש שגם 60 זה יותר מדי, אבל יש גם הרבה קטעים ארוכים וישרים.

אני באופן אישי לא הייתי עובר שם 130 בקטעים הכי מהירים(!).

ובכלל חבל על הדלק, 105 קמ"ש מוסיקה טובה, ויאללה :) לאילת.

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

לא הוצאתי.

מה שאני מנסה להדגיש בפניך, הוא שדווקא כביש הערבה הוא דוגמא רעה , כיוון שאין בו הפרדה שתמנע תאונה חזיתית קטלנית.

יתרה מזאת - דווקא באור יום, בגלל הפרשי הגובה שהזכרתי - אתה מקבל מכונית מול הפרצוף בהפתעה גמורה, מה שלא היה קורה בלילה בגלל שהיית רואה את האלומה מהפנסים מרחוק.

באמת - קרא כמה פעמים התבטאתי בעד מהירות נסיעה נורמלית ברחבי מדינת ישראל , אבל לא כביש הערבה הוא המקום. בטח לא 170.

פורסם

אותי יותר מטריד איך פיאט הגיעה למהירות הזאת בכלל, ואם היא כבר הגיעה איך לא עפו חלקים בדרך

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

לא יודע, אני תמיד רואה את ההגזמה שבעניין, לא נראה לי שיש סיבה אמיתית אלא במקרה חירום להגיע למהירויות שכאלה בכביש ציבורי פתוח.

ואני לא צדיק, גם לי יש ימים שאני לוחץ קצת אבל לא מעבר ל 150, זה גם נראה לי הגזמה.

אני את הדרך שלי להימצאות במהירויות גבוהות מצאתי בשמים, שיעורי טיסה מורחים לי חיוך על הפרצוף.

בריאות לכולם!

• תוכן חדש...