Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

וויל ביינום - הנפילה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7095 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לנצח את טורונטו מי ישמע. LOL :lol:

למה הם לא קנו את משחקי מכבי חיפה בליגת האלופות? או את הפועל ת"א באופ"א?

התשובה היא שלמכבי יש את שימון מזרחי הקומבינטור וההמשך ידוע...

ROOONEEYY

• תגובות 73
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
סליחה אבל את משחקי המונדיאל שהם מעניינים הרבה יותר מכל משחק אי פעם של מכבי ת"א הם לא קנו. לעומת זאת כל משחק מול כל קבוצה עלומת שם שמולה מכבי משחקת הם כן קונים. הטענה היא לא כלפי מי שמאשר את האגרה אלא כלפי מי שבוחר לשדר דווקא את מכבי ת"א כבר 20 אם לא יותר שנים.

כמאמר השיר I wonder why....

Why?

אולי כי זה מביא להם יותר רייטינג מכל תוכנית אחרת.

ולמה הם לא קנו את המונדיאל?

לא יודע, אבל מה זה קשור?

דרך אגב, הערוץ הראשון קונה למעשה את זכויות השידור של כל משחקי היורוליג כחבילה ובכל זאת אנחנו רואים רק את של מכבי. למה זה?

אני הראשון שאברכך אם יוציאו (שוב) את משחקי מכבי מהערוץ הראשון, שדריו ההזויים ופרשנו המגוחך. אבל לטעון שיש פה גזל הקופה הציבורית, נו באמת...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

תקרא טוב את מה שכתבתי שוב, אתה ממשיך לפספס את העניין.

אם אין תחרותיות וספורטיביות בליגה, אז זו גם בעייה של מכבי.

כל העניין של התקציבים מהערוץ הראשון, מספר הזרים ושהבעלים הוא גם מ"מ יו"ר הליגה הם חלק מהגורמים לבעייה.

דרך אגב, לפי דעתי כל הבעיות של מכבי העונה הן בגלל הכנות לקויות לעונה. המסע משחקים נגד קבוצות הנ.ב.א. לא נתן להם זמן להתאמן ביחד. אם היו אימונים סדירים ומספר מצומצם יותר של משחקים (עד לפני כמה שנים היה נערך טורניר בת"א) אז ביינום היה נחתך עוד לפני תחילת העונה והיה ניתן כבר אז למצוא לו מחליף. כנראה שכיום אין שחקנים חופשיים ראויים והבאת מחליף ברמה גבוהה תעלה יותר מידי כסף (תשלום פיצויים לקבוצה). האמאמן גם לא אשם מכיוון שהוא לא קבע את המשחקים האלה .

אסף

נ.ב. הכי מגוחך זה שהם שילמו כל כך הרבה על זכויות השידור אבל לא נשאר להם כסף לשלוח צוות שידור למשחקי החוץ אז הם משדרים רק מהאולפן.

ערוץ ציבורי אמור לשדר רק משחקי נבחרת ולא משחקים של קבוצות פרטיות או חברות מסחריות. פעם לא היו ערוצים אחרים שהיו יכולים לשדר אז העניין היה לגיטימי. היום כבר לא.

פורסם

ולעצם העניין שלכבודו נפתח השרשור - אחרי צפייה במשחק מול נהרייה.

מכבי עמוק בחרא. ולא, כרגע לא בגלל ביינום.

ניקולה ווייצ'יץ' נטחן חזק ובאופן רצוף. הבן אדם עושה הכל על המגרש, ולמעשה מחזיק את הקבוצה.

הוא לא יחזיק למשך כל העונה, ולהערכתי הוא ייפול דווקא (הסיכויים שמכבי תגיע לפיינל פור הם בערך כמו שיעבור שבוע שלם בלי אף תקלה באחת הצרפתיות במשפחה) בשלבי הסיום של הליגה - ואז יש סיכוי לגמרי לא רע שגם אליפות ישראל תיפול לידיים של קבוצה אחרת.

אם מכבי לא תייצב איכשהו את חלוקת העומס - הם עוד יתגעגעו לימי הפועל גליל עליון. אז לפחות היו דובים ודובדבנים נגדם.

פורסם
לנצח את טורונטו מי ישמע. LOL :lol:

התשובה היא שלמכבי יש את שימון מזרחי הקומבינטור וההמשך ידוע...

מי ישמע?!

תראה לי קבוצה ישראלית אחרת שמסוגלת לעשות את זה ואני מוריד ואוכל את הכובע.

למה לא מכבי חיפה?

בוא נראה.... גמר אליפות אירופה VS שלב הבתים בUEFA.

ואללה אתה צודק, אם עושים השוואה ישירה UEFA זה כמו יול"ב קאפ ואת הפועל ירושלים שידרו.

שמעון קומבינטור? סבבה, למה להפועל אין קומבינטור? חביבי זה לא חנות מזכרות, זאת קבוצת כדורסל מהמובילות באירופה, אה חייב חוש עסקי טוב בשביל לנהל כזה עסק ומכבי היא עסק לכל דבר.

עריכה:

אסף - שכחת איזה מילחמה קטנה שהתנהלה פה - שמנעה הגעה של זרים איכותיים.

נ.ב.

כמו שפאלואו אמר, אני גם בעד שערוץ אחד ישדר את מכבי. ערוץ אחד מעלה בי חלחלה, לא מסוגלים להביא שדר למשחק חוץ.

עריכה שניה:

שמר - אתה צודק. הבעיה שאין מי שיכול להחליף את וויצ'יץ, בכל אירופה אין כאלה :).

גבוה עם יד סבירה ל3 + ראית משחק מדהימה.

מתי פעם אחרונה סנטר אירופאי הגיע לטריפל דאבל?

אין במכבי גארדים טובים שוויצ'ץ יכול לשחק איתם, אז הוא נאלץ להתאבד על המגרש, ורואים את סימני העייפות.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

אף אחד לא אמור להחליף את ניקולה. הוא מראש היה העוגן שסביבו נבנתה הקבוצה השנה.

אבל יש הבדל בין עוגן, לבין להיות היחיד שמתפקד. להעמיס עליו ממוצע של 35 דקות למשחק - זה לא יילך. בטח לא על שחקן שבנוי כמוהו (גבוה ודק באופן יחסי). הוא נשחק בצורה שמפילה אותו מהרגליים בסוף כל משחק.

בשנים קודמות היו מספיק אנשים שלקחו עליהם את המשחק כשניקולה היה פצוע/סתם לא תפקד. השנה אין אפילו אחד כזה שיהיה ה-GOTO GUY בהיעדרו של ווייצ'יץ'.

זה יחזור אליהם בבום.

פורסם
Why?

אני הראשון שאברכך אם יוציאו (שוב) את משחקי מכבי מהערוץ הראשון, שדריו ההזויים ופרשנו המגוחך.

אני גם בעד שערוץ אחר ישדר את מכבי.

מהפה של שניכם לאלוהים.

אמן בעונה הבאה שהשידורים יהיו בערוץ השלם וצפה. :twisted:

אסף ׁ(שחוזר לצפות בחיפה קורעים את הפועל)

פורסם
סליחה אבל את משחקי המונדיאל שהם מעניינים הרבה יותר מכל משחק אי פעם של מכבי ת"א הם לא קנו.

קוראים לזה שוק חופשי, היה גוף אחר שהחליט לשלם יותר מערוץ 1 כנראה

שוב, אותו עקרון

אגב, נסה לברר האם תשדירי החסות שמשודרים בזמן משחקי מכבי ת"א מכסים את ההוצאה, אני כמעט בטוח שערוץ 1 לא מפסיד הרבה, אם בכלל

פורסם
מי ישמע?!

תראה לי קבוצה ישראלית אחרת שמסוגלת לעשות את זה ואני מוריד ואוכל את הכובע.

למה לא מכבי חיפה?

בוא נראה.... גמר אליפות אירופה VS שלב הבתים בUEFA.

שמעון קומבינטור? סבבה, למה להפועל אין קומבינטור? חביבי זה לא חנות מזכרות, זאת קבוצת כדורסל מהמובילות באירופה, אה חייב חוש עסקי טוב בשביל לנהל כזה עסק ומכבי היא עסק לכל דבר.

מתי פעם אחרונה סנטר אירופאי הגיע לטריפל דאבל?

עם כל הכבוד לטורונטו ולזה שאנתוני פארקר משחק שם ואין הרבה כבוד הם קבוצת תחתית בנבא כבר כמה שנים טובות. למעט כריס בוש אין להם שחקנים מי יודע מה (ואולי למעט אנדראה ברניאני ) ככה שאין מה להשוות ולעשות מהם פיניקס. הם לא ולנצח אותם זה לא כזה סיפור.

מכבי חיפה שיחקו בליגת האלופות להזכירך, והערוץ הראשון לא שידר ולו משחק אחד שלהם, וגם לא משחק אחד של הפועל באופ"א כשהם שיחקו מול מילאן או צ'לסי. ואני לא מדבר על אי רכישת המונדיאל האחרון.

שימון מזרחי הוא להזכירך עו"ד דיי כבד, הוא מקומבן, הוא מאפיונר ולידו שאול אייזנברג נראה כמו ילד טוב הפועל ירושלים. זה למה להפועל ת"א אין כסף ואין תקציב, אין להם קשרים אין קומבינות ואין כסף. מה שיש לשימון מזרחי.

סנטר אירופאי שהגיע לטריפל דאבל? אני זוכראת ארווידאס סבוניס, אבל זה בטח היה מזמן. ד"א בדקתי וויציץ עשה רק טריפל דאבל אחד מול לובליאנה.

ROOONEEYY

פורסם

- פליקס, אם זה לא כזה סיפור אז למה אני לא רואה את ירושלים ונהריה משחקות נגדם?

אתה יודע כמה פירסום זה יביא?!

רגע, למה מכבי בקושי ניצחה אותם כשהייתה הקבוצה מהחזקות, אם לא החזקה, ביורוליג?

אתה יורד הרבה על טורונטו - איפה טורונטו ואיפה הפועל ירושלים.

זה כמו להשוות את עמית הורסקי או איך שלא קוראים ל"מומחה" שמשדר את מכבי בערוץ אחד ליורם ארבל.

- אוקיי סבוניס - יש עוד? לא. ההוא אגב כבר פרש ועבר את ה40 אם זכור לי נכון.

- אתה אומר שמעון מאפיונר. אני אומר שלא. מה ההבדל?

אתה יכול להוכיח שהוא עובר על החוק?

אתה יכול להוכיח ששאול איזנברג לא?

אתה יכול להוכיח שכל הכסף של הפועל ירושלים נקי?

אני בכלל לא נכנס לזה.

תקציב של קבוצה נובע מהצלחה ואטרקטיביות - קבוצה שמצליחה מביאה משקיעים, קבוצה חלשה לא. אפילו מאפיונרים לא היו משקיעים בקבוצה שהיא לא טובה.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
מכבי חיפה שיחקו בליגת האלופות להזכירך, והערוץ הראשון לא שידר ולו משחק אחד שלהם, וגם לא משחק אחד של הפועל באופ"א כשהם שיחקו מול מילאן או צ'לסי. ואני לא מדבר על אי רכישת המונדיאל האחרון.

שוב, היו ערוצים שהסכימו לשלם יותר, קוראים לזה שוק חופשי

לא קומוניזם כמו שהפועל היתה רוצה :roll:

פורסם

מעניין שכולכם שוכחים שהפועל ירושלים וקבוצות מזדמנות אחרות שמשחקות באירופה - עושות זאת אך ורק בזכות הישגיה של מכבי ת"א והקשרים של שמעון מזרחי.

מישהו זוכר איך נראו ונראים רוב הנסיונות של הפועל י-ם ו/או כל קבוצה אחרת באירופה ? כולל היול"ב קאפ המפורסם. ההישג המשמעותי הכמעט יחיד.

ללא מכבי ת"א - הייצוג הישראלי בכדורסל היה שווה ערך לקבוצות האנגליות או השבדיות בערך. הליגה הישראלית אינה טובה מהליגות שם. כנ"ל לגבי אפשרות הבאת שחקנים שיתמודדו כשווים במסגרת אירופית.

יש למכבי את הקטע של הכוחנות וקניית כל מה שזז בכדורסל הישראלי - אבל לא היא אשמה שאין לה מתחרות. אף אחד לא מפריע לכל קבוצה שהיא להביא מיליונר/מאפיונר משלה ולתת פייט.

פורסם

הפועל ירושלים אפילו לא היתה מסוגלת לשחק ביורוליג כשהיתה לה את האופצייה לשחק (וגם זה בזכות שמעון מזרחי) וויתרה על המקום שלה.

זה היה בעונה לאחר שזכתה ביול"ב קאפ.

ולעניין מכבי: האופן בו מכבי איבדה את היתרון והמשחק היום היה עלוב ומעורר רחמים,

לדעתי הרע ביותר עוד לפנינו.

עם זאת, גם בעונה כזאת, הפועל ירושלים כה מפורקת שאינה מסוגלת לאיים על ההגמוניה בארץ.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...