Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7117 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז כך אני מתכנן בעוד כמה חודשים לקנות רכב, הרכב המדובר הוא פיאט בראבו 3 דלתות

ואני מתלבט בין מגברים וקומפוננטים הבאים

1) Component DLS Ultimate up36 + Amp Dls Uktimate A3

2) Component Hertz Hi-Energy HSK 163 + Amp Audison LRx 2.250/VRx 2.150/VRx2.250

3) Component Eclipse SC8365 + Amp Eclipse XA2000

לכן הייתי רוצה לשמוע חוות דעת שלכם במיוחד לאלו שיש את אחד השילובים ובכלל ניסיון עם המוצרים הנ"ל

בנוסף לזה מי שיוכל לתת לי גם את תחום המחירים של המוצרים אני לא יודע אותם וכבר התחלתי לערוך חיפוש באינטרנט ולא מצאתי את המבוקשים + מחירים

ועוד דבר קטן הHU שאני מתכנן לרכוש עם המוצרים היא Eclipse CD7000 ועם מישהו כבר צבר ניסיון איתה ויודע כמה היא עולה אני ישמח לשמוע ממנו

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אז כך אני מתכנן בעוד כמה חודשים לקנות רכב, הרכב המדובר הוא פיאט בראבו 3 דלתות

ואני מתלבט בין מגברים וקומפוננטים הבאים

1) Component DLS Ultimate up36 + Amp Dls Uktimate A3

2) Component Hertz Hi-Energy HSK 163 + Amp Audison LRx 2.250/VRx 2.150/VRx2.250

לכן הייתי רוצה לשמוע חוות דעת שלכם במיוחד לאלו שיש את אחד השילובים ובכלל ניסיון עם המוצרים הנ"ל

בנוסף לזה מי שיוכל לתת לי גם את תחום המחירים של המוצרים אני יודע לא כי כבר התחלתי לערוך חיפוש האינטרנט ולא מצאתי כל כך

מה קרה נמאס לך מהסאונד של JL כל כך מהר?

יש לך מושג כמה עולים מגברי VRX של אודיסון?

אתה בטוח שאתה רוצה סט 3 חלקים הרכב? שמעת אהבת משו?

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם

אני מבטיח לך.

שלאף אחד אין את הנסיון עם השילובים האלו.

אולי לרזי יש את השילוב השני ברכב שלו. (אני לא זוכר את הדגם של הקומפוננט שלו. )

ולגבי אקליפס. הוא חדש בארץ. אין להרבה נסיון איתו.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

לא נמאס לי מה JL Audio פשוט החלטתי שברכב הבא אני יעלה ברמה

אם לא שמת לב סאב ומונו בלוק לא רושמים שם עקב המעבר של הW3 שלי והמונו שדבוק לו לחיבור יעברו עם אחד השילובים מלמעלה לרכב הבא

כן אני בטוח שאני רוצה סט של 3חלקים ושמעתי את הHertz ואת ה DLS אבל הסט שלישי לא שמעתי

ואני יודע שהVRX אמורים לעלות בסביבות אני משער 6000 ומעלה ואני מוכן להשקעה הזאת

פורסם

בדקתי קצת מחירים של החלקים בחו"ל ונראה לי לפי התוצאות אחרי הפיכת המחיר לשקלים לפני הופסת כל המיסים ועלת המחירים ע"י יבואן החלקים לא בשמיים מבחינת מחיר.

זאת הרשימה של החלקים שמצאתי באינטרנט שיש מחיר עליהם:

Head Unit:

Eclipse CD7000

מחיר: 3175 שקל

Amps:

Audison VRx 2.150 מחיר: 3528 שקל

Audison VRx 2.250 מחיר: 4410 שקל

DLS Ultimate A3 מחיר: 4410 שקל

Eclipse Premium Digital Amp Series XA2000 מחיר: 1482 שקל

Component:

DLS Ultimate UP36 מחיר: 3308 שקל

Eclipse Component Series SC8365 מחיר: 2540 שקל

Hertz Hi-Energy HSK163 מחיר: 1875 שקל

החלק היחד שלא מצאתי עליו מחיר הוא המגבר של Audison LRx 2.250

רשימת חבילות:

1) Eclipse CD7000 + Audison VRx2.250 + Hertz Hi-Energy HSK163 מחיר: 9460 שקל

2) Eclipse CD7000 + Audison VRx2.150 + Hertz Hi-Energy HSK163 מחיר: 8578 שקל

3) Eclipse CD7000 + DLS Ultimate A3 + DLS Ultimate UP36 מחיר: 10893 שקל

4) Eclipse CD7000 + Eclipse Premium Digital Amp Series XA2000 + Eclipse Component Series SC8365 מחיר: 7197 שקל

פורסם

טוב קודם כל אתה בטוח שאתה מתכוון לקנות חלקים כאלה במקום להשקיע בטמא טורבו???

חוץ מזה, תחכה עם הרכב תחכה הכל מתארגנים לטיסה לחודשיים אז תשאיר את זה בגדר בירור!!!

חבל שאני יבוא יגנוב לך את המערכת העתידית ובכסף שאני יעשה אני יממן לעצמי ולך (ככה אני גם יוצא נחמד) את הטיסה :)

עדיף מאזדה 3 עם דלקן מאשר M3 בלי דלקן

פורסם

הכל כרגע בגדר תכנון גם הרכב העדין לא הוחלט 90 אחוז שאני ילך על פיאט אבל הכל יכול להשתנות ברגע הטיסה תחכה לי אחי אמריקה לא תברח

אם תרצה להגיד עוד דברים דבר איתי כבר בפלאפון לא כדי שנהפוך את התרד לצאט

פורסם

Head Unit:

Eclipse CD7000

מחיר: 3175 שקל אם מותר לשלאול היכן מצאת את המחיר הזה ? אם אפשר קישור אני אודה לך מאוד

Amps:

Audison VRx 2.150 מחיר: 3528 שקל

Audison VRx 2.250 מחיר: 4410 שקל

DLS Ultimate A3 מחיר: 4410 שקל

Eclipse Premium Digital Amp Series XA2000 מחיר: 1482 שקל

לא יודע לא נראה לי לשלם מחירים כאלו על מגבר אבל זה החלטה שלך , אני הייתי הולך על הסאונדסטרים טרנטולה והייתי מקבל מגבר מעול במחיר פחות ומשדרג את הקומפוננט

בברכה יהודה

בברכה יהודה

פורסם
לא נמאס לי מה JL Audio פשוט החלטתי שברכב הבא אני יעלה ברמה

אם לא שמת לב סאב ומונו בלוק לא רושמים שם עקב המעבר של הW3 שלי והמונו שדבוק לו לחיבור יעברו עם אחד השילובים מלמעלה לרכב הבא

כן אני בטוח שאני רוצה סט של 3חלקים ושמעתי את הHertz ואת ה DLS אבל הסט שלישי לא שמעתי

ואני יודע שהVRX אמורים לעלות בסביבות אני משער 6000 ומעלה ואני מוכן להשקעה הזאת

אם אין בעיה של תקציב אז הייתי ממליץ לך משו הרבה יותר רציני מלחבר את הסט בצורה פאסיבית למגבר 2 ערוצים יוקרתי..

כך את במגבר הנ"ל לטוויטרים ולמיד ריינג':

http://www.woofersetc.com/index.cfm?fuseaction=product.display&Product_ID=598

יעלה לך בארץ משו כמו 2700-2800 ש"ח

ואת המגבר המפלצתי הנ"ל למידבאסים:

http://www.woofersetc.com/index.cfm?fuseaction=product.display&Product_ID=601

יעלה איזה 3500 ש"ח

*עריכה* לאחר שבדתי את נתוני המידבאסים אתה יכול לנצל אותם בלי בעיות גם עם המגבר הנ"ל

http://www.woofersetc.com/index.cfm?fuseaction=product.display&Product_ID=597

יעלה איזה 2400 -2500 ש"ח

עברת קצת את ה- 6000 ש"ח (תלוי באיזה מגבר תבחר למידבאסים) אבל קיבלת הגברה ניפרדת לכל רכיב ורכיב כך הסט של ישמע הרבה יותר טוב ויהיו לך הרבה יותר אפשרויות טובות לכיוון..במגברים הנ"ל יש קרוסים מלאים לכן אין כל כך צורך בקרוסים אקטיביים נפרדים.

נתתי את העצה כי לדעתי זה הדבר שאני הייתי מבצע במערכת שלי.

פורסם

בקשר לקישור של ה HU אז בבקשה

http://www.woofersetc.com/index.cfm?fuseaction=product.display&Product_ID=4954

והלכתי לפי המחיר שמסומן בקו שחור ולפי הדולר של היום

דבר שני חשבתי על מגברי ZAPCO הבעיה היא שאפילו המכשיר הכי מתקדם של Eclipse לא תומך בחיבור של BI-AMP ל-3 אלמנטים וזאת בעיה ואם באמת הייתי הולך על חיבור כל 3 האלמנטים לחוד הייתי עדיין מעדיף מגבר של Audison 6 ערוצים אני חושב ולפי הרבה דעות שקראתי מחו"ל הם נחשבים למגברים מאד מוצלחים וטובים בעולם

פורסם
בקשר לקישור של ה HU אז בבקשה

http://www.woofersetc.com/index.cfm?fuseaction=product.display&Product_ID=4954

והלכתי לפי המחיר שמסומן בקו שחור ולפי הדולר של היום

דבר שני חשבתי על מגברי ZAPCO הבעיה היא שאפילו המכשיר הכי מתקדם של Eclipse לא תומך בחיבור של BI-AMP ל-3 אלמנטים וזאת בעיה ואם באמת הייתי הולך על חיבור כל 3 האלמנטים לחוד הייתי עדיין מעדיף מגבר של Audison 6 ערוצים אני חושב ולפי הרבה דעות שקראתי מחו"ל הם נחשבים למגברים מאד מוצלחים וטובים בעולם

הם איכותיים הם מדהימים והכל..

אבל המגבר 6 ערוצים גם של ה- VRX לא ינצל לך את המידים כל כך טוב כמו שני מגברי הזאפקו שהצעתי..דבר שני האודיסון 6 ערוצים יעלה לך הרבה הרבה יותר ואני יגיד לך תכלס אין מצב שתצליח לשמוע הבדל כלשהו בסאונד בין הכל המגברים הנ"ל..מכמה סיבות

סיבה 1: ההבדלים לא קיימים בתחום הנשמע (!)

סיבה 2: כדיי לשמוע הבדלים יש צורך החיווט רציני במיוחד

סיבה 3: יש צורך ב- HU מהליגה העליונה

סיבה 4: הסטים שאתה מתכנן להביא לא קשורים לליגה העליונה לכן אין כל הגיון להביא VRX במקום ה- LRX של אודיסון או רפראנס של זאפקו..

סיבה 5: אתה בטוח שיש לך שמיעה של אודיופיל כדיי למצוא הבדל בין מגברים שהם כולם היי-אנד? :lol:

בהצלחה

מנואל..

פורסם

1) אני לא אודיופיל אבל אני יכול להרגיש קצת בהבדלים

2) הHU של Eclipse דגם CD7000 היא היום העלית של המערכות

3) כל הסטים של הקומפוננטים נחשבים לסטים הכי טובים של החברות הנ"ל

4) החיווט והבנייה והאטימה שתעשה ברכב יהיו חייבים להיות ברמה גבוהה אחרת לא הייתי משקיע בכאלה מוצרים

5) הבדלים אכן לא בתחום השמיעה במגברים האלה אלא בתחום האפשרות להגיע לניצול האלמנטים כמה שאפשר ולהגיע לחיתוכים הכי קרובים למה שאני רוצה לשמוע אצלי באוזן

תאמין לי שעם כבר אני יקח ZAPCO אני יקח את סדרת התחרויות שלהם ולא את הרגילה מכיוון שאני קצת מכיר את החברה ואת המגברים בסדרה של התחרויות וזה באמת עולם אחר לעומת הVRX של audison

הדגמים של ZAPCO שהייתי כבר קונה הם:

C2k 2.5X

C2k 3.0X

פורסם
1) אני לא אודיופיל אבל אני יכול להרגיש קצת בהבדלים

2) הHU של Eclipse דגם CD7000 היא היום העלית של המערכות

3) כל הסטים של הקומפוננטים נחשבים לסטים הכי טובים של החברות הנ"ל

4) החיווט והבנייה והאטימה שתעשה ברכב יהיו חייבים להיות ברמה גבוהה אחרת לא הייתי משקיע בכאלה מוצרים

5) הבדלים אכן לא בתחום השמיעה במגברים האלה אלא בתחום האפשרות להגיע לניצול האלמנטים כמה שאפשר ולהגיע לחיתוכים הכי קרובים למה שאני רוצה לשמוע אצלי באוזן

תאמין לי שעם כבר אני יקח ZAPCO אני יקח את סדרת התחרויות שלהם ולא את הרגילה מכיוון שאני קצת מכיר את החברה ואת המגברים בסדרה של התחרויות וזה באמת עולם אחר לעומת הVRX של audison

מי הבטיח שתאהב את הסאונד של ה- CD7000 ?

טוב בסדר..אתה מדבר כמו ילד קצת וזאת בגלל שאתה אומר שאת מכיר את זאפקו (לפי דבריך) ואתה עדיין מזלזל בסידרה בינונית שלהם..בלי כל בסיס אגב!

יודע מה אם יש לך כל כך הרבה מידע למה את מתייעץ כאן בכלל?

בבקשה אני רק ניסיתי לעזור.. סה"כ בתחום הזה כל אחד והג'וק שלו ידידי (!) תרצה להוציא 14K על מגבר מי אני שיעצור אותך ויסביר לך של 6K להגברה זה דיי והותר..

ולגביי הסט של הרץ ההיי-אנרג'י הוא (רק) הסט לפני אחרון שלהם יש עוד את ה- MILE ומה אני יגיד לך? חלק יעדיפו דווקא את ההיי אנרג'י ..אבל עדיין MILE נחשבת לספינת הדגל ועולה פי כמה וכמה יותר.

בהצלחה.

פורסם

אחי לא התכוונתי להעליב אותך ותודה על החוות דעת שלך

הבעיה שאני לא אוהב ממש ללכת על סדרות פשוטות אני תמיד שואף לכמה שיותר טוב אני לא טוען שהסדרה הפשוטה של זאפקו לא טובה היא טובה כמו שהסדרה של רודיוסון הSRX טובה כמובן שהכל יחסי לסדרות שנמצאות באותה קבצוה

ואני שמעתי את הסאונד של CD7000 עם סט של הרץ 3 חלקים האי-אנרג'י ומגבר של אודיוסון והשמיעה חבל על הזמן אבל אני מחפש עוד שילובים בגלל שיש הרבה חברות טובות היום בשוק

אני יודע שיש את הסדרה מייל של הרץ הבעיה שהיא באמת סדרה אחרת ומחיר אחר לעומת הסטים המדוברים והסטים שידברו עליהם פה

• תוכן חדש...