Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7117 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אחרי ישיבה רבה ומעייפת הגעתי להחלטה... והיא:

1) אני יחפש איפה אני יוכל לשמוע את הסטים הבאים Focal Utopia Be ואת Hertz Mile ללא ספק סטים טובים ויש להם צליל משלהם

2) אני בוודאות ילך וישמע שוב את הסטים של Morel והם Supremo 2Way, Elate

3) אני ישמח לשמוע חוות דעת על MB Quart מכיר שמעתי את הסט הפשוט שלהם אבל רציתי קצת חוות דעת עליהם מחוות דעת בפורומים בחו"ל לא נראה מי יודע מה וזה בלשון המעטה

4) אחרי שכל ה-3 יקרו אני יגיע למסקנה הכי נכונה נראה לי מבחינתי ואז ההגברה כבר דבר משנה כי גם כך כנראה יגיע מעבד סאונד כלשהו עדיין לא הוחלט

מצויין ספר לנו מה ההתרשמות שלך ואיך הצלחת לשמוע (אם זה חנות שיש לה עמדת השמעה ויש לה את ההרץ והסופרימו ארצה ללכת לשמוע )

בברכה יהודה

בברכה יהודה

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• תוכן חדש...