Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7117 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

1) בפורום שחברנו היקר starlet16v הפנה אותי רשמתי את אתם השאל הנשאל כאן בתחלית התרד ושמתי דגש על אופי המערכת שאני מעוניין ו SQ והתשובה היחידה שקיבלתי היא תסתכל על Morel אז הלכתי והסתכלתי ומצאתי שני דברים חמודים האחד Supremo 2 way component והשני Elate 3 way component

אכן סטים חמודים ומכובדים אבל לא לא מעריץ שלהם ולא אוהב את הסאונד שלהם ממש

4) עניין ההגברה אני לא טענתי שאני רוצה Zapco אבל למרות זאת הלכתי וחיפשתי את ARC Audio מגברים דומים מאד לZapco ונתון מאד מפחיד יש להם 0.1% רעש זה נתון שיש למגברים של JBL הלו זה רק אני או שמגברים שאמורים להיות ברמה שהם טוענים צריכים להגיע למצב של 0.05% או 0.08% גג אחוז רעש וזה הקמצוץ מבחינת לא אלו שיספקו אותי לפי דעתי

מורל היא חברה מצויינת והסופרימו היא סדרה מעולה. אין שום סיבה לא-ללכת עליה.

נתון ה THD הוא חסר משמעות, בטח במגבר שמיוצר ע"י ארק-אודיו.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אז אתה טוען שאני יכול ללכת בשקט על המגברים של ARC-AUDIO למרות הנתונים שרשומים

אתה יכול להמליץ על סדרה מסוימת שלהם שתוכל לעשות לי את העבודה מכיוון שבאמת אני לא מכיר אותם ואני לא רווצה לזרוק סתם סדרות

ולגבי המורל תראה מה רשמתי בהודעה האחרונה שלי

פורסם
אתה צודק אחי אבל יש בעיה אחת כל סט נשמע אחרת באוטו אחר למשל אני שמעתי את הHertz בלנציה וואלה המידבאס שלו לא דפק ממש כמ שאני אוהב לעומת זאת הרגישו טוב את המידרינדג' ואת הטוויטר

לעומת זאת שמעתי את הDLS במאזדה 323 וואלה המידבאס דפק כמו שאני אוהב אבל הטוויטר היה צרחני והמידרינדג בקושי הרגישו שהוא מחובר למערכת

את ה Morel שמעת בטויטה קורולה החדשות וואלה כמו הHertz עם פחות טוויטר

ובמכונית שאני יביא הכל יכול להתשנות אל תשכח כל רכב והאקוסטיקה שלו וכל סט ששמעתי הוגבר ע"י מגברים אחרים ממשרמתי

ה morel הוגבר ע"י Phase

ה DLS הוגבר ע"י PPI

וה Hertz הוגבר ע"י Rockford

ולכן יש הרבה פונקציות להחלטת על הסט הנכון עם ההגברה הנכונה והם שוב:

שמיעה של הבן אדם המעוניין

אקוסטיקה של רכב

דעות על המרכיבים

ומבחנים של המרכיבים בכל סוגי המוסיקה ועמידות שלהם

וזאת הבעיה הגדולה!

עכשיו דיברת נכון!

וזאת בדיוק הסיבה שאני אומר לך להאט את הקצב בדרך ל- SQ טופ אוף דה ליין..ולא לקפוץ על VRX או קומפיטישון, זה "קצת" מפגר בגלל שההבדל בינם לבין מגברים אחרים זולים הרבה יותר לא יהיה קיים בכלל ואני מדבר בגלל השילוב עם הסטים שהצעת (עדיף תשקיע ותקנה פוקסווגן גולף [לשיפו ה- SQ כמובן] ולא את הפיאט בראבו היפיפיה [= במקום לבזבז הון על מגברים )..מילא הייתה רוצה להגביר פוקל אוטופיה בירליום אז תביא קומפיטישון ו- VRXיא כי זה סט שדורש מגברים רציניים וזה סט מהליגה העליונה (רק בבקשה על תקפצו עליי עכשיו כל אוהבי הסקאן ספיקס..זה לא במקום..כן הסקאן ספיק הכי טוב בעולם מסכים [= למרות שלא שמעתי [אני כנראה מפגר])

תחשוב מאוד על האפשרויות שיש לך ותנסה להחליט כבר על סט שבא לך לשמוע ברכב שלך..ורק אז נוכל בוודאות לעזור לך לקחת את ההגברה המתאימה.

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם

dragster עם הבחירה הייתה קלה ממזמן הייתה לי החלטה

רשמתי בהתחלה על איזה אוטו בעקרון מדובר ושוב אני ירשום פיאט בראבו 3 דלתות

ואת האמת שעדיין לא בדקתי את הFocal נעשה בדיקה גם עליהם בנוסף לא מצאתי מידע על הסקאן ספיק

פורסם

אם אלפיין, ג'נסיס וזטק (ז"ל) בחרו בדרייברים של סדרת הרוולייטור של סקאן ספיק כדרייבים של הסדרות הגבוהות שלהם - אני חושב שזה מדבר בעד עצמו.

אני יכול לומר די בבטחון שלא צריך לשמוע את הדרייברים האלה לפני הקנייה שלהם :wink:

מצד שני צריך לקחת משכנתא.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
אז אתה טוען שאני יכול ללכת בשקט על המגברים של ARC-AUDIO למרות הנתונים שרשומים

אתה יכול להמליץ על סדרה מסוימת שלהם שתוכל לעשות לי את העבודה מכיוון שבאמת אני לא מכיר אותם ואני לא רווצה לזרוק סתם סדרות

ולגבי המורל תראה מה רשמתי בהודעה האחרונה שלי

לגביי ARC AUDIO יש להם מגברים מדהימים ועוד יותר מדהימים זה המחירים שלהם הארה"ב..אפשר להגיד שווה לכל כיס :wink:

הסידרה לפני סדרת העל שלהם ה- XXK תתאים לדרישות שלך..זכו כבר לא פעם בתחרויות SQ גם בארץ..

http://www.arcaudio.com/arc-05/amplifiers.htm

סדרת העל סלהם היא SE שהיה ברמה של הקומפיטישון של זאפקו וה- VRX של אודיסון..

שוב אני לא ממליץ לזרוק על הסידרה המדהימה הנ"ל כסף כל עוד אתה לא קונה סט מרמת על..

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם

יש מצב לקבל קישור על הסקאן ספיק האלה?

ורציתי לשאול עוד שאלה אחרי עיון כבד בפורם שStarlet16v נתן לי ראיתי שם השווה בין

Focal Utopia Be VS Hertz Mile

ודווקא שיבחו יותר את הHertz גם אנשים שיש להם את הFocal השאלה שלי כזאת לא מי יותר טוב אלא

מי יותר יענה לי על הצרכים אני לא יודע בדיוק איך לפרט לכם אני פשוט רוצה להרגיש את שלושת האלמנטים מנגנים יחד ולא לשמוע בסט איזה אלמנט עולה על השני

פורסם

באף סט אלמנט לא אמור לעלות אחד על השני. אם אלמנט אחד נשמע מאוד דומיננטי בעוד את השני בקושי שומעים - כנראה שההתקנה והכיוון לא נכונים.

לגבי דעות על סקאן ספיק - בפורומים שרשמתי לך תבצע חיפוש. מובטחים לך חודשים של קריאה.

איתמר.

פורסם

אתה לא נורמלי

בוחר סטים לפי נראה לי ולא נראה לי

מנפנף מגברים בין הטובים בעולם כאילו זה איזה קליפורניה בום

תקוע על רצועה צרה של שמות , שאתה מרחיב אותה רק אחרי שחברי הפורום אומרים לך למה לא זה

ואז אתה אומר זה באמת נראה טוב

ומה רע ב אלפיין F1 ? סופרימו ? ג'נסיס ?

אתה רוצה איכות ?

מגברי ג'נסיס\DLS בתקציב, הרבה יותר הגיוניים מה VRX וה LRX

אתה צריך לעשות סדר עם עצמך

אם אני אגיד עכשיו

ETON או RE AUDIO או סט קומפוננט של image dynamics

אתה גם תתחיל לשנות את דעתך ? [אחרי שאמרתי את זה אז סביר להניח שלא :) ]

ומה בנוגע ל SPL DYNAMICS

US AMPS

SUNDOWN AUDIO ?

יש להם גם דברים טובים

או רדיודיסקים של becker או או הסוני XES ?

יש עוד דברים בעולם חוץ ממה שמזכירים כאן בפורום

כן , אמנם לא הכל ניתן להשגה בארץ

אבל אתה מדבר על ייבוא

אז נפתח בפניך אופציות

העולם לא מסתכם בקומץ החברות שבנאדם אחד מכיר

תפתח עיניים , תחפש.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם
אתה לא נורמלי

ומה רע ב אלפיין F1 ? סופרימו ? ג'נסיס ? נו באמת ?!!! סופרימו זה מורל , ואלפיין F1 זה עם DVD וגנסיס ? היכן מוצאים כזה דבר ? יש לך קישור למקום שמוכרים אותם ?!!!

אתה רוצה איכות ?

מגברי ג'נסיס\DLS בתקציב, הרבה יותר הגיוניים מה VRX וה LRX

אליקו צא מזה . ממש ממש אין טעם

אתה צריך לעשות סדר עם עצמך

אי אפשר כשהולכים על מותגים

ומה בנוגע ל SPL DYNAMICS

US AMPS

SUNDOWN AUDIO ?

יש להם גם דברים טובים יש להם ? אתה בטוח ?

או רדיודיסקים של becker או או הסוני XES ? למה לא את ה9255 ?

תפתח עיניים , תחפש.

הנקודה היא שלכול אחד יש את מערכת החלומות שהוא היה מרכיב . אבל כאן יש מותגים ולא מותגים שניתן לקנות בראש שקט . אף אחד לא שמע מערכת של סקאןספיק , אבל בטוח שאם תרכוש אותה לא תצטער ותגיד וואי למה קניתי , את הפוקאל בריליום מאידך יתכן ולא תאהב , אז אצל מי תשמע פוקאל בריליום עם המגברים שאתה רוצה ?

חוץ מזה במערכת לאחר מחיר מסויים המגבר הוא החלק הכי פחות חשוב , כמו שאוגי אמר אם תקנה זד אודיו , אני לא מאמין שתמצא הבדל משמעותי בינו לבין מגבר שיעלה לך פי 5 . אז למה להוציא ?

לא יודע מתי (אין לי רכב ולא כסף עכשיו ) אבל אני מוכן להתערב שלא משנה מה תקנה הסבירות היא שהמערכת שאני אקנה תהיה יותר טובה ובמחיר נמוך יותר .

וזה לא משום שאני יודע יותר טוב ו/או שומע יותר טוב . זה משום שאני מכוון איכות ללא פשרות אבל לא מוכן לשלם מחירים בשמיים עבור מותגים , שבד"כ גם לא מצדיקים את עצמם .

יש הרבה מגברי מנורות שעולים הון תועפות ועם כול הכבוד בשמיעה מגברים של כמה חברות אנגליות קטנות אוכלים אותם בלי מלח . אז נכון גם הם עולים הרבה כסף (בין 10-30K לפרה בלבד) אבל יחסית למגברים שעולים 10Kדולר ויותר הם שווים יותר .

בקיצר אם אתה רוצה מותגים אז תדע מה הופך משהו למותג ולך על משהו שכרגע הוא לא מותג

בברכה יהודה

בברכה יהודה

פורסם

אז כך הסטים שאני נתתי זה סטים שאני מכיר גם משמיע זה שלמדתי פה עוד קצת על כמה חברות לא אומר שאני מכיר קצת

דבר שני אתם מסתכלים על כסף לעומת פה אל תשכחו שהVRx בארה"ב לא נחשב למגבר יקר אז הכל יחסי

דבר שני מבחינתי אין הבדל עם אני יוציא 1000 או 10000 שקל על מערכת אני גם מכוון את עצמי לאיכות גבוה הבעיה היא שאני לא אוהב לערב אלמנטים אבל כנראה שבלי ברירה זה הדבר היחיד שיביא אותי לאיכות סאונד גבוה והאיכות והסאונד שאני אוהב למרות שאחרי שיחה עם חברי פורום Talk Audio שמאד נחמדים הגעתי למסקנה שאפילו הסטים שאני לא מרוצה מהם אני יכול גם להיות מרוצה לפעמים על באמת לא ששוה להשקיע לא במגבר ולא בסט מי יודע מה אלא להביא איזה EQ שיסדר את הכל לכן אני גם חוזר לאופציה הראשונה שלי שהיא מערכת עם סט טוב ומגברים טוב במחחיר נורמלי אבל השקעה על איזה EQ של Audi control

פורסם

אחרי ישיבה רבה ומעייפת הגעתי להחלטה... והיא:

1) אני יחפש איפה אני יוכל לשמוע את הסטים הבאים Focal Utopia Be ואת Hertz Mile

2) אני בוודאות ילך וישמע שוב את הסטים של Morel והם Supremo 2Way, Elate

3) אני ישמח לשמוע חוות דעת על MB Quart מכיר שמעתי את הסט הפשוט שלהם אבל רציתי קצת חוות דעת עליהם

4) אחרי שכל ה-3 יקרו אני יגיע למסקנה הכי נכונה נראה לי מבחינתי ואז ההגברה כבר דבר משנה כי גם כך כנראה יגיע מעבד סאונד כלשהו עדיין לא הוחלט

• תוכן חדש...