Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7117 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה מצחיק.

זורק שמות מפציצים של מגברים וסטי קומפוננט כאשר יש ביניהם הפרש מחירים והספקי הגברה גדולים.

אודיסון VRX ב 6,000 ש"ח? לא ממש. ביבוא אישי נסה לכיוון ה 8,000+.

בנוגע לקומפוננט, סדרה יקרה לאו דווקא אומרת שהוא נשמע הכי טוב. נסה לקרוא מאמרים או סיקורים של אנשים בנוגע לסטים ספציפיים ותבין איפה הסט פוגע.

מה התקציב שלך? אתה מבין שאתה נכנס לחתיכת הרפתקאה אם אתה חושב לקנות מגברים וקומפוננט ברמות האלה?

להגיד "יש לי אודיסון ברכב" שווה לקליפת השום אם אין התקנה ובידוד מטורפים (והם לא מסתכמים בשכבת אקסטרים על הרצפה), אם אין אלטרנטור שמסוגל לתת להם את מה שהם צריכים ואם אין חיווט סופר איכותי \ עבה (לא נתחיל להתווכח על זה).

מאיפה החלטת שה CD7000 הוא העילית של המערכות? סה"כ יש לו פאנל נשלף.

אם אתה מכוון גבוה - תכוון למכשירי העילית האמיתיים: קלריון 9255, מקינטוש (ברח לי הדגם), דנון A100, פיוניר P9, אלפיין 7990.

אגב, מה עם מגבר לסאב(ים)? ברור לך שזה לא יהיה לייטנינג אודיו.

מה עם סאב(ים)? זה לא יהיה 305C.

כל זה מסתכם בהרבה אלפים טובים. הרבה יותר ממה שזה נראה בהתחלה.

תחשוב טוב טוב אם אתה מוכן להיכנס לזה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הכסף שאני מוכן להשקיע עוד מאד גדול בגלל זה אני לא מאלו שנותן תקציב ברגע שאני רוצה משהו אני משיג אותו המערכת שיש לי כיום גם לא כזאת זולה והשגתי אותה וגם עדיין עם הנחה

אני לא זורק שמות גדולים אם היית בודק את הסטים המדוברים שאני רשמתי כולם נעים ב100-150W RMS

והמגברים כנ"ל עם אתה חושב שאני מאלה שיתלהב שיש לי VRX בתא מטען אתה טועה אני יכול גם להתלהב שיש לי את JL הוא לא נופל מהרבה מגברים בחו"ל ובארץ אז תרגע לפני שאתה זורק מילים

האטימה והחיווט והבניה כמו שאמרתי מקודם תבוצעה אטימה מלא של הרכב חיווט מרמות הגבוהות והבנייה של פודים ותיבות לרמקולים ולסאב

Eclipse הוכיחה את עצמה כבר כמה פעמים במיוחד המכשיר הנ"ל CD7000 שעבר ברמה שלו את האלפיין את הקלריון ואת הפיוניר מזמן

המונו והסאב שיהיו באוטו הם JL AUDIO 250/1 וסאב W3V2 12 אינץ מספיק לא אוהב במיוחד פיצוצים מהאחורה כמו ערסים

וכמו שאמרתי בהתחלה אני מוכן להכנס לכזאת השקעה לצערי נולדתי עם שני שריטות בראש האחת רכבים והשניה אודיו ואם אתה רוצה לשאול בן אדם שיגיד לך שאני כזה שאל את אלירנוש מהפורום חבר קרוב ושותף לשריטה שלי

אני מציא שוב שתעשה סריקה באינטרנט ובחנויות ותראה שאין הבדלי הספקים ב95% בסטים ובמגברים

ושוב אני כבר אומר את הרץ והDLS שמעתי כבר וגם את הFOCAL היחידים שלא שמעתי זה את האקליפס

פורסם

איתמר הבחור כאן יותר מצחיק ממה שזה נראה..

הוא משווה את ה- SRX של אודיסון לראפרנס של ZAPCO ..מילא הייתה משווה ל- LRX של אודיסון הם על אותה רמה סה"כ רק שתיכנון המגברים שונה לגמריי בין זאפקו לאודיסון.

אני לא נפגעתי ידידי סקייליין ואני מקווה שגם אתה נפגע ממני!

פשוט חסר לך עדיין מידע ונסיון עם רכיבים ברמה הנ"ל ואתה כבר מכוון לטוב ביותר?! (לא שלי יש ניסיון..) נתת תקציב של 6000 ש"ח +- להגברה ואני ניסית לייעץ לך את הטוב ביותר סה"כ.

יש לך יותר מדיי כסף?

בבקשה כך את 2 המגברים הנ"ל:

http://www.woofersetc.com/index.cfm?fuseaction=product.display&Product_ID=586

http://www.woofersetc.com/index.cfm?fuseaction=product.display&Product_ID=590

יעלו לך כמה (?) 18 אלף ש"ח ותחבר אותם לקומפוננט "מסכן" של איזה כמה? 2000+ ש"ח ותגיד לכל העולם לקחתי את הטוב ביותר..

או שתקח מגבר 2 ערוצים יוקרתי במיוחד או VRX או Competition

של זאפקו באיזה 6-10K ותשתמש עדיין בקרוס פאסיבי מסכן.

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם

תרשום בבקשה עם סימני פיסוק. קצת קשה להבין את מה שאתה רוצה להגיד.

אני לא זורק מילים ואני דווקא מאוד רגוע.

אתה לא יכול לשאול אם כדאי אודיסון LRX או VRX. זה כמו לשאול אם כדאי טוארג או פולו.

לא ברור לי על סמך מה אתה מבסס את טענתך שה CD7000 כבר מזמן עבר את האלפיין קלריון ופיוניר". איזה דגמים שלהם? פיוניר 1500 או קלריון 9255?

מכשיר טוב מבית טוב, אבל הוא לא נכלל בקטגוריית העילית של המכשירים.

לגבי הקומפוננט, אם היה לי תקציב בלתי מוגבל הייתי הולך על סט של סיס-לוטוס או אקטיבית ושימוש באלמנטים של סקאן-ספיק. האינטרנט מפוצץ בכתבות ודעות על הסטים \ שילובים האלה ולא נתקלתי בדעה אחת שלילית.

בקיצור - אני מציע לך להמשיך ולהתעניין. אם באמת תקציבך הוא כה גדול אתה תגלה שיש עוד הרבה דגים בים, לא רק מה שרשום כאן בפורום.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

שני המגברים שנתת הם 4 ערוצים אני כבר הראיתי לך מקודם איזה מגברים הייתי לוקח מהסדרה ובמטרה כמו שאמרת שלחבר את הסט ב BI-AMP

אם תשים לב בהודעה המקורית כל המגברים הם 2 וגם יש את LRX מכיוון שדובר שם בהגברה עם קרוס פסיבי לכן עשיתי קצת סלט מכל מה שעניתי לכם לכן נסדר את זה

עם שימוש בקרוס פסיבי אני ישתמש במגבר 2 ערוצים אבל אני לא יקח מגבר שלא יכול לספק אותי מבחינת נתונים של הגברה ושל אפשרויות חיתוך

עם אני ילך על הגברה ע"י BI-AMP אני יעדיף ללכת על מגברים כמו הVRX או ה Competition

ושווב זה לא אומר שאני לא מוכן לקנות את הLRx אני גם יהיה מבסוט ממנו

ובנתיים הכל בגדר תכנון כי יכול להיות שאני ייבא את החלקים ע"י הסוכן או בעצמי אז כך שמחיר הסופי יכול להשתנות

ולא ננתי תקציב של 6000 שקל להגברה אמרתי שאני משאר שהVRx יעלה 6000 +

ורק שתדע שהתוכנית המקורית היתה להביא סט + מגבר של Boston Acoustics

הסט הוא דגם Pro60

המגבר דגם GT-24

ובנוסף:

מונובלוק Phoenix Gold Xenon 600.1

סאב Hertz HX380

HU קלריון שכחתי את הדגם אז אני לא ירשום סתם

ובנוסף לכל זה Audio control Four1

וכל בזה בסכום של 15K חבל לא יצא ובמקום זה הבאתי את החבילה של JL

אבל אני לא מוכן שיקרה לי שוב כזה דבר ולכן ברכב הבא רק רכיבים שהם הטופ מבחינתי

פורסם

אם יש לך אתרים שתוכל לכוון אותי לעוד גים שבים אני לא יתנגד ולהפך אני ישמח ללמוד עוד ואולי למצוא משהו יותר מתאים

אבל מהמוצרים שאני מכיר ומהדיע שלי אלא השילובים שאני מעוניין בהם ולכן רציתי חוות דעת

פורסם

לפי דעתי הפורום שכולל היום מינימום שטויות ומקסימום מידע שימושי הוא

http://www.diymobileaudio.com/forum

בכל מקרה אם מדובר על סטים של BOSTON אז אתה חייב לשים את הZ6 על הכוונות שלך. מדובר בסט מעולה שנולד להיות מותקן קואקסלית בקיקפנל, הוא כולל מעגלי "פיצוי" בקרוס לצורך התקנה בפוד בנפח צנוע.

אם אתה באטרף שמות פירמה אז לא ברור לי למה אתה מתעלם לחלוטין מהיי אנד יפני כמו "U-DIMENSION" או "LUXMAN" ורץ לכיוון ה-"היי אנד מסחרי" האמריקאי.

אם אתה רוצה ZAPCO "אמיתי" עדיף שתרכוש מגברים של ARC AUDIO שמתוכננים ע"י המהנדס שהקים את ZAPCO -> תעשה חיפוש ברשת על Robert Zeff ועל ARC ZAPCO.

אתה יכול היום לקנות מגברים מדהימים באיכותם שמיוצרם ע"י ZED-AUDIO במחירי מפתיעים. אני בספק גדול אם מישהו יכול למצוא טיעון נטול וודו מדוע מגברי "היי אנד קיצוני" יהיה טוב יותר ממגבר ZED-AUDIO אחרי שדרוג Burr Brown.

http://www.zedaudio.com/products.html

כרגע אתה מנפנף בשמות ומנפנף בתקציב. רוב הסיכויים הם שאתה לא תמקסם את התועלת מהתקציב שלך כל עוד לא יהיה לך ברור מה בדיוק אתה מחפש ומה בדיוק אתה אוהב. שמות פרימה מפוצצים אומנם נראים יפה אבל הם לא בהכרח נשמעים יפה.

עצם זה שאתה מנסה להשוות סטים בעלי אופי שונה באופן מהותי DLSHERTZ מראה על כך שאתה צריך לבסס את הטעם שלך לפני שאתה "זורק" כסף. בנוסף, אין היגיון להוציא כאלה סכומים על הגברה כאשר לא נראה שיש השקעה מקבילה בתשתית ההתקנה ובדרייברים איכותיים.

"המבקר צריך שיהיה כאבן משחזת: משחיז ואינו חותך" (ר' משה אבן עזרא)

"אם אתה משבח את מה שאינך מבין בו - זה מעשה רע. אם דיברת בגנותו - מעשה רע יותר" (ליאונרדו דה וינצ'י)

Never underestimate the power of human stupidity - Robert A. Heinlein

פורסם

oogee המטרה שלי במערכת הזאת להגיע לכמה שיותר קרוב לשיא הSQ שיתאפשר אני לא מעוניין לשמוע SPL וזה האופי שאני מחפש\

המליצו לי בחום רב על PRO60 של בוסטון אבל אני יעשה חיפוש על החברות שדיברת ויסתכל וזה מה שרציתי להגיע מכל השאלה בהתחלה שתתנו עוד חברות שאתם מכירים ונחשבות לטובות ואני מזה ירחיב אופקים אז תודה שוב

פורסם

אחרי שעלתם פה עוד כמה חברות וגם נשלחתי לפורום בחו"ל אני חוזר אליכם עם כמה תשובות וטענות שנתחיל?!

1) בפורום שחברנו היקר starlet16v הפנה אותי רשמתי את אתם השאל הנשאל כאן בתחלית התרד ושמתי דגש על אופי המערכת שאני מעוניין ו SQ והתשובה היחידה שקיבלתי היא תסתכל על Morel אז הלכתי והסתכלתי ומצאתי שני דברים חמודים האחד Supremo 2 way component והשני Elate 3 way component

אכן סטים חמודים ומכובדים אבל לא לא מעריץ שלהם ולא אוהב את הסאונד שלהם ממש

2) נכנסתי גם לאתר של Boston ועדין אחרי קריאה על סדרת הZ מצאתי לעצמי שאני עדיין מעדיף אצלם את ה Pro60 רק חבל שהוא 2 way component

3) ערכתי חיפוש אחרי המוצרים "U-DIMENSION" ,"LUXMAN" וחוץ מאיזה דף באיזה אתר מכירות לא נמצא עליהם שום מידע שיפקח את עיני עליהם

4) עניין ההגברה אני לא טענתי שאני רוצה Zapco אבל למרות זאת הלכתי וחיפשתי את ARC Audio מגברים דומים מאד לZapco ונתון מאד מפחיד יש להם 0.1% רעש זה נתון שיש למגברים של JBL הלו זה רק אני או שמגברים שאמורים להיות ברמה שהם טוענים צריכים להגיע למצב של 0.05% או 0.08% גג אחוז רעש וזה הקמצוץ מבחינת לא אלו שיספקו אותי לפי דעתי

אז תודה לכל מי שניסה לעזור אבל אין לי עניין לפתח יותר מדי את התרד ולבסוף כנראה שאני ילך על אחד השילובים המדוברים אלא משהו ממש יוכל לשנות את דעתי עליהם או מהם

פורסם

לא הייתה שום כוונה שתלך לרכוש מגברים של LUXMAN כי המחיר שלהם רחוק משמעותית מהתקציב שלך.

רוצה מגבר 2*100 ב3,600 דולר?

http://www.audiocubes2.com/product/LUXMAN_CM-20000_Car_Audio_Power_Amplifier.html?osCsid=2080bdbf0d6d80f4e7134def322495dc

אם השם ZAPCO מדגדג לך את האוזן אז רוץ ותקנה. אני בטוח שלא תוכל להבדיל בינו לבין מגבר מעולה אחר במחיר נמוך יותר, כמו למשל הOPUS או מגברים של קיקר.

איזה סיבה יש להעדיף את הPRO60 על הZ6?

ומה הבעיה עם 2WAY? רוב הסיכוי שלא תבצע התקנה פולשנית מספיק כדי להנות מהייתרונות שיש ב3WAY ותישאר רק עם החסרונות.

"המבקר צריך שיהיה כאבן משחזת: משחיז ואינו חותך" (ר' משה אבן עזרא)

"אם אתה משבח את מה שאינך מבין בו - זה מעשה רע. אם דיברת בגנותו - מעשה רע יותר" (ליאונרדו דה וינצ'י)

Never underestimate the power of human stupidity - Robert A. Heinlein

פורסם

דבר ראשון עדיין לא הולך לקנות שום דבר הכל בגדר תכנון לכמה חודשיים הקרובים

עקב החלטה על טיסה לחו"ל

ואני עדיין לא סגור על מכשיר הזה כי לפני איזה חצי שעה כך בא אלי חבר עם כתבה מחו"ל על HU חדשים שישי בשוק השוות ביניהם וישנם כמה שקורצים לי יותר מהאקליפס

פורסם
דבר ראשון עדיין לא הולך לקנות שום דבר הכל בגדר תכנון לכמה חודשיים הקרובים

עקב החלטה על טיסה לחו"ל

ואני עדיין לא סגור על מכשיר הזה כי לפני איזה חצי שעה כך בא אלי חבר עם כתבה מחו"ל על HU חדשים שישי בשוק השוות ביניהם וישנם כמה שקורצים לי יותר מהאקליפס

אתה בחור שמבסס הכל על כתבות על מבחנים והרבה מאוד מילים שנאמרו בחו"ל או נזרקו באוויר מהרבה מאוד אודיופילים בארץ ובחו"ל..!

כל עוד לא תשמע את הסטים אשר תבחר הכסף שהשקעת באמת יהיה שווה לקליפת השום!

הכי טוב בעולם לא תמיד טוב לאוזניים שלך..! צריך כל דבר לקחת בפרופורציות..:idea:

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם

אתה צודק אחי אבל יש בעיה אחת כל סט נשמע אחרת באוטו אחר למשל אני שמעתי את הHertz בלנציה וואלה המידבאס שלו לא דפק ממש כמ שאני אוהב לעומת זאת הרגישו טוב את המידרינדג' ואת הטוויטר

לעומת זאת שמעתי את הDLS במאזדה 323 וואלה המידבאס דפק כמו שאני אוהב אבל הטוויטר היה צרחני והמידרינדג בקושי הרגישו שהוא מחובר למערכת

את ה Morel שמעת בטויטה קורולה החדשות וואלה כמו הHertz עם פחות טוויטר

ובמכונית שאני יביא הכל יכול להתשנות אל תשכח כל רכב והאקוסטיקה שלו וכל סט ששמעתי הוגבר ע"י מגברים אחרים ממשרמתי

ה morel הוגבר ע"י Phase

ה DLS הוגבר ע"י PPI

וה Hertz הוגבר ע"י Rockford

ולכן יש הרבה פונקציות להחלטת על הסט הנכון עם ההגברה הנכונה והם שוב:

שמיעה של הבן אדם המעוניין

אקוסטיקה של רכב

דעות על המרכיבים

ומבחנים של המרכיבים בכל סוגי המוסיקה ועמידות שלהם

וזאת הבעיה הגדולה!

• תוכן חדש...