Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7116 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם אתה רוצה ללכת על רוקפורד יש לך שתי אופציות לדעתי מרכזיות,

P450.4 שאליו לדעתי התכוונתי כשאמרת P460,

הוא מוצהר 60 RMS ליציאה אבל בתעודה לידה הוא 94 ומשהו ליציאה (רוקפורד זה רוקפורד)

אם אני לא טועה המחיר עלות שלו לא בדיוק נכנס לך בתקציב,

ולכן האופצייה השניה שלך היא הP8004 יד שנייה שנע בסביבות ה1600 לפי דעתי יישב לך בול על הסט.

לגבי הV מקס העתידי אני מאמין ששמעת את השילוב בינו לבין הP3001 אצל ח' וכל מילה נוספת מיותרת.

MX-5 NC

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אם אתה רוצה ללכת על רוקפורד יש לך שתי אופציות לדעתי מרכזיות,

P450.4 שאליו לדעתי התכוונתי כשאמרת P460,

הוא מוצהר 60 RMS ליציאה אבל בתעודה לידה הוא 94 ומשהו ליציאה (רוקפורד זה רוקפורד)

אם אני לא טועה המחיר עלות שלו לא בדיוק נכנס לך בתקציב,

ולכן האופצייה השניה שלך היא הP8004 יד שנייה שנע בסביבות ה1600 לפי דעתי יישב לך בול על הסט.

לגבי הV מקס העתידי אני מאמין ששמעת את השילוב בינו לבין הP3001 אצל ח' וכל מילה נוספת מיותרת.

גם אני ממליץ לך על ה-P450.4 יפתח לך את הסט בקלות. המחיר עלות שלו הוא כ-1600 ש"ח ותוכל להוציא אותו גם ב-1400 אפילו. ה-P3001 אכן יספק את הסאב אבל אולי יכול להיות שעדיף את הפאנטום לסאב (תלוי על כמה אוהם הסאב עובד).

אם ואכן אתה רוצה ממש חזק וביד 2 אז אני מסכים שה-P8004 פשוט יפעיל לך את הרכיבים בצורה טובה מאוד.

YAKIRMAC לגבי מה שאמרת-94 ליציאה?!?! אני בשוק! יש לי את המגבר הזה,ונכון אני לא בשוק מזה שהוא פתח לי סט של דוטק אוביישן בקלות אבל שיערתי לעצמי שהוא כ-70-75 מקסימום לערוץ. אם הוא אכן ככה אז אני יותר ממבסוט ממנו עכשיו (למרות שעד עכשיו הייתי מאוד מבסוט ממנו). קניתי חדש, ועדיין לא הייתי בעינייני האודיו לרכב כמו עכשיו, וכנראה שנעלם לי מהעין הנתונים שלו בתעודת לידה שלו. בכל זאת, מודה לך על המידע הזה (למרות שלא היה מיועד בשבילי).

בברכה,גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

לא בהכרח שהוא יוציא באמת 94 RMS לערוץ הכל תלוי בתעודת הלידה שלו, הוא גם יכול להוציא לך פחות מהמוצהר אז אין לך יותר מדי מה להתרגש,וחוץ מזה שהמגבר הזה חלש ברמות לדעתי.

פורסם

ולמה אתה אומר שהוא חלש? שמעת פעם סט כלשהו שעובד עליו? עבדת עם המגבר הזה?

לי לא נראה אז ככה שאתה יכול להרגע ולהפסיק לרשום שטויות על רכיבים שאתה לא מכיר.

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

היה לי את המגבר הזה באוטו והעפתי אותו בבעיטה שבועיים אחרי שקניתי אותו.

אין מה להשוות לPUNCH הישנים של רוקפורד.

המתקין שלי אמר לי את זה ואני אמרתי לו "רוקפורד זה רוקפורד" - מטעויות לומדים.

פורסם

לכותב התר'ד ושאר האנשים שטוענים למגברים UnderRated קודם כל תסתכלו לפי נתוני יצרן JL Audio בפעם החמישית אולי לא UnderRated אלא Rated הם מצהירים שהגברה של המגברים שלהם היא כך וכך תלמדו אנגלית

דבר שני המגבר של האינפיטי ה6 ערוצים הוא בדיוק אותו מגבר של JBL 755.6 החברות האלו הם מיצרים אותם סדרות חוץ מהסדרות הגבוהות שלהם

דבר שלישי תפסיקו לחשוב שבגלל שהרמקול רשום 100W RMS אז צריך לתת לו בדיוק או לקחת מגבר יותר חזק יספיקו אפילו לרוקפורד שלך 70W RMS

מספיק להיות ילדים שמחפשים עוצמה

פורסם
לכותב התר'ד ושאר האנשים שטוענים למגברים UnderRated קודם כל תסתכלו לפי נתוני יצרן JL Audio בפעם החמישית אולי לא UnderRated אלא Rated הם מצהירים שהגברה של המגברים שלהם היא כך וכך תלמדו אנגלית

דבר שני המגבר של האינפיטי ה6 ערוצים הוא בדיוק אותו מגבר של JBL 755.6 החברות האלו הם מיצרים אותם סדרות חוץ מהסדרות הגבוהות שלהם

דבר שלישי תפסיקו לחשוב שבגלל שהרמקול רשום 100W RMS אז צריך לתת לו בדיוק או לקחת מגבר יותר חזק יספיקו אפילו לרוקפורד שלך 70W RMS

מספיק להיות ילדים שמחפשים עוצמה

ילדים שמחפשים עוצמה?

הצחקת אותי.

אנשים רוצים לנצל את האלמנטים שלהם ככל שאפשר והם צודקים.

זה אמנם קשור לעצמה אבל תראה מה פותח הת'רד רשם:

"מה אני רוצה ? איכות".

ובינתיים כיוונו אותו טוב למרות שיש אופציות טובות יותר, והJL יוציא בערך 60RMSX4 עם הזרם שיש לו במכונית. וד"א הוא גם רצה עצמה, תחזור להודעה הראשונה שהוא כתב ותבדוק, אמנם לא עצמה אטומית אבל עצמה מספקת שתתאים בדיוק כמו בערך 80-100RMS ליציאה.

ליום יום: Alfa Romeo 147 2.0 TS 2002 with 4 Koni & 30mm MAD lowering springs

לאישה: Alfa Romeo Mito Multiair 135HP 2014

לנשמה: Lancia Delta GTi.e 2.0 16v

פורסם
ילדים שמחפשים עוצמה?

הצחקת אותי.

ובינתיים כיוונו אותו טוב למרות שיש אופציות טובות יותר, והJL יוציא בערך 60RMSX4 עם הזרם שיש לו במכונית. וד"א הוא גם רצה עצמה, תחזור להודעה הראשונה שהוא כתב ותבדוק, אמנם לא עצמה אטומית אבל עצמה מספקת שתתאים בדיוק כמו בערך 80-100RMS ליציאה הטוויטר עים 15 וואט יוציא לך את האוזניים אם תשמע יותר מידי והמיד לא צריך כאלו עוצמות אלא אם כן הקומפוננט שלו הוא עים נצילות של 84 .

60-70 וואט מספיק למי שאינו רוצה את הגישור של המגבר , ודרך אגב הרוקפורדים הראשונים גם היו 30 וואט ושמעו בהם מצויין

בברכה יהודה

בברכה יהודה

פורסם

והרמקולים שהוא איתם הוא במקביל 50W.

יש לי שאלה.

למה לקנות מגבר שאמור להוציא 60. אבל בגלל החשמל ברכב יוציא 50.

כאשר אפשר לקחת מגבר שאמור להוציא 100. אז בגלל הבעיות חשמל יוציא 70.

למה להסתפק?

וילדים וכוח לא קשורים. זה קשור למנוע חימום ועיוותים במגבר. ולהוציא "לתת לאלמנט" מרווח כוח.

מבלי להגיע לקליפינג. (תבצע חיפוש בנושא|)

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

שאלה לי אליכם, האם הגברה של מגבר GTO 755.6 JBL היא 60W מספיקה למידבאסים של K2P?

יש פשוט חילוקי דעות בעיניין הזה, חלק מאנשים אומרים ש60 וואט לא מספיק בשביל K2P KF. אני מדגיש KFת שזה 80וואט לפי היצרן.

פורסם

וואוו . אני כבר מתחיל להרגיש לא נעים... רבים בגללי :roll:

( תמיד רציתי שיריבו בגללי , אבל תמיד קיוויתי שאלו יהיו בחורות )

מה זה עוצמה ?

הרי הכל יחסי בחיים .

אני רוצה שאם אני עם מנוע לא הכי שקט , רעשי רוח ברכב ישן על 120~ קמ"ש , אז אני אוכל עדיין להנות ממוזיקה כמו שצריך .

אני לא מחפש להיות חירש מהעוצמה . מספיק שאני מטומטם , גם חירש ? מי תרצה אותי בסוף ?

יש לי כמה הצעות ששלחו לי כאן לה"פ , מכמה בחורים .

ברשותכם אני רוצה להודות להם . תודה .

שאלה אחרת , ( מצטער על השאלות המרובות , פשוט אני בור מבחינת חלקי אודיו , כרגע אני משתדל ללמוד . בין היתר גם להרכיב מערכת בשבילי , כמו שאתם רואים )

סאב סרווין V-MAX עם 600 RMS .

מה עדיף להגביר אותו עם הפייז RS2 או עם הרוקפורד החדש 325X ( מה שהחליף את הרוקפורד 301X ) ?

( אם מבחינת איכות מגבר ואם מבחינת עוצמה )

דבר אחרון ,

שוב , לגבי הגברת הקומפוננטים עם ה 6X9 אני קיבלתי הרבה הצעות ואני רק מגבש דעה . אז בקטע הזה תודה לכולם . באמת .

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

בוא נגיד שאני הייתי מחבר את הרמקול למגבר שנותן 100W RMS. ומנמיך את הגיין טיפה! שהוא יקבל כ 90W RMS. כמובן בחיתוך נכון.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

וואלה באמת שטויות רצות פה...

אל תדאג לא רבים בגללך אתה יכול להיות רגוע

אבל בשביל להוכיח את הטענה שלי שמי שרוצה איכות ועוצמה לא יכול לקבל את שניהם ביחד ויצטרך לוותר קצת על משהו

אז אני יכול להגיד לך שעם הJL אני נוסע על 160 עם חלונות פתוחים ואני שומע איכותי ומספיק חזק

ואם אתה רוצים שאני יוכיח לכם שרוב המגברים האיכותיים הם מייצרים עוצמה נמוכה אז קחו למשל את Orion שאף פעם לא עלו כמעט מהעל 70W RMS לערוץ או Audioson שנחשבים למגברים איכותיים לא עוברים כמעט את ה 70W RMS לערוץ גם ותאמינו לי שהם פותחים רמקולים יותר חזקים מהרוקפורד שלו אז באמת תפסיקו עם התירוצים אני רוצה לנצל את האלמנטים ועוד שטויות דומות כי בסוף תגרמו למשיהו מפה לשרוף את האלמנטים ואז נראה איזה חכמים תיהיו

ובקשר לJBL 755.6 הוא אכן מגבר חזק ויש קצת שקר בנתונים שלו אבל הוא מסוגל לפתוח הרבה סטים טובים של קומפוננט אבל לא תמצא בו איכות מדהימה אלא איכות ששוה את המחיר מניסיון

פורסם

כן אני מן פריק של JL אבל לא רק שלהם אלא גם של FOCAL ושל Hקראז ו DLS קצת פחות אבל המטרה בחיים זה להשיג את כל 4 החברות האללו במכוניות שונות שיהיו בבעלותי

ולכן מעצבן אותי שרושמים דברים לא נכונים ולא מאומתים

ושלא תחשוב שאני מעדיף רק JL ננתי עוד שני שמות של חברות גדולות וטובות של מגברים שהם עם נתונים בערך כמו שJL ויש עוד רשימה ארוכה של חברות המטרה היא להוכיח שלא צריך מגבר מפוצץ

• תוכן חדש...