Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7119 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

גיל 3-4 משו כזה..

אני עושה שטויות במושב האחורי של האוטו החדש דנדש של אבא..

מגיע למושב האמצעי, אבא שם ברקס, הפרצוף שלי עמוק בדשבורד..

מאז אני תמיד שם חגורה.. גם מאחור :)

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

2 זכרונות ילדות.

1. אני זוכר טוב את הלארק הירוקה שהיתה לאבא שלי שהיתה מתמלאת עשן בכל נסיעה ולכן בחורף היינו נוסעים עם מעיל וחלונות פתוחים (וכל נסיעה אבא שלי היה יוצא לפחות פעם אחת לדחוף אותה).

2. הטנדר וויליס שהיה לו ושהוא היה נותן לי ולאחי להחליף בוהילוכים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

ווספה עם סירה-הייתי בן 3

קונטסה חמודה צבע בז' שנסעה בלי הפסקה

פורד אנגליה שהשימשה האחורית שלה נפלה באמצע נסיעה

פורד ברנדה 78 לבנה מדהימה-האוטו הראשון בו נהגתי

טנדר כרמל סגור עם ספסלים לכל המישפחה מאחור

ומשאית מק ירוקה שכולם היינו יושבים בארגז למעלה עם הציודים בדרך לים...איזה כיף!

פורסם

הזכרון הראשון שלי הוא מהארץ, מגיל 6, עם האופל אסטרה שמשמשת אותי גם היום.

שלוש שנים אחרי שהגענו לארץ, קנינו את הרכב ודירה בו זמנית. מאחר ומצבם הכלכלי של עןלים חדשים הוא לא הכי מזהיר, החלטנו לוותר על משאית שתעביר את כל החפצים שלנו לדירה, ואני אבא שלי במשך 4 ימים היינו מעמיסים את האופל לגמרי, הוא היה משאיר לי מקום מאחור כדי לא לשבת מקדימה ולעבור על החוק, וככה במשך 4 ימים העברנו את כל תכולת הדירה לדירה הנוכחית שלנו.

לעומת זאת אבא שלי תמיד מספר לי על הרכב שהיה לו מגיל 21, מוסקביץ' בלי בלמים. כל שבועיים כמו שעון היו מתקלקלים הבלמים, וכל שבועיים אבא שלי היה נכנס עם הרכב למוסך מורשה שכביכול תיקןלו את הבלמים, למשך שבועיים בדיוק.

מה לא קרה לאוטו הזה, התדרדר במורד גבעות כשההורים שלי בפנים, כמעט טבע כשסבא שלי ואחותי בתוכו ומה לא. בסופו של דבר אבא שלי הכניס את הרכב למוסך, זרק על המוסכניקים את המפתחות ואמר להם ליסוע במוסקביץ' הזה בעצמם.

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

זיכרון ילדות ממכוניות?

אז אני כבר לא זוכר ממש איזה אוטו זה היה, אבל הוא היה של השכן.

אני זוכר בעיקר את צבע הריפוד בכסא האחורי, ואת הידית של הדלת שכמעט נתלשה ממקומה בשלב כלשהו.

אה, וגם איזה כאב עמום.

זהו בערך. את השאר הדחקתי. :roll:

פורסם

הזכרון המוטורי המוטורי שלי הוא נסיעה ברחובות ירושלים על הרמפה של הוספה של אבא שלי

(זה ברור מלפני גיל 3 כי הוא נפל בעת שירות מילואים כשהייתי בן שלוש וחודש) זכורה לי היטב הצומת של קרן היסוד, אגרון והמלך גורג'.

עוד זכרון כנראה מאותה תקופה (כי אח"כ היתה לאמא שלי מכונית) נסיעה באיזטה של בן-דוד של אבא שלי לטיפולים בבית חולים הדסה עין כרם. עד היום זכור לי המזרון הצבעוני שהיה לבן-דוד על המדף מאחורי הכסאות בו עליו היה שוכב בעת הצורך בנו שהיה אז בן חודשים מספר :shock:

זכרון נוסף מאותה תקופה הוא של האסקורט MK1 לנו כחודש אחרי שאבי נפל, ואת דוד שלי מדריך את אמא שלי בצעדיה הראשונים כנהגת (עושה לי דה-זאוו כשאני מלווה את הבת שלי עכשיו...)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

המכונית הראשונה שנחרטה בזכרוני - פונטיאק טראנס-אם.... אני זוכר בתור עולל בן 4+- שראיתי אותה, עם הנשר על מכסה המנוע ופי נפער (כך לפחות מספרת אמא שלי).. שנתיים אח"כ בערך בכיתה א', ראיתי שוב טראנס-אם ועד היום אני זוכר את הילדים שצחקו עליי כשסיפרתי להם ש"ראיתי מכונית מירוץ!!! ראיתי מכונית מירוץ!!!" (התגובה שלהם הייתה "מה פתאום, אין מכוניות מרוץ על הכבישים"...).

החוויה הבאה הייתה פרינץ 1000 שלקחתי לסיבובים בשכונה בערך בגיל בר-מצווה (בלי מנוע וגיר, עם ברקסים תקינים והרבה עליות וירידות.... הילדים הקטנים דוחפים בעלייה וכולם עולים כשיורדים בירידה :)).

מכאן אפשר להבין את הסטייה שלי... מפוצלת בין האמבטיה הגרמניה לבין האונייה השרירית לבית GM.:roll::lol:

ליאור.

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם

:ladysman: הפז'ו 106 של אבא, האוטו הראשון שלו.

אני ואישתי לעתיד קיבלנו הסעה לדייט הראשון שלנו...

.נב. מה זה, אין פה אף סמיילי עם לבבות?!

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

וואלה, את :angel: ואני :mm_cool: (עיוור...)

קשה...

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...