Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7119 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אשמח לשמוע ולדעת מהם זכרונות הילדות שלכם שמככבים בהם מכוניות.

אני אפתח:

נסיעה בפרינס נ.אס.יו עם אמי ואחי לבקר את סבתי וסבי (ז"ל) בתל אביב.

שפכו את הסל, קדימה.

ירון

החתימה הלכה לטייל ותיכף תשוב

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני זוכר שהייתי ילד,דוד שלי עם הפאר המוטורי ,קורטינה 1.6 אוטו' עושה לנו נדנדה על הכביש,[הכוונה נוסע בזיגזג],חוויה שנטועה בי עד היום.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

אופל מנטה משנת 82 או 84 , וואלה לא זוכר .

כילד ממש קטן היא נראתה לי כמו פורשה .

צללית נמוכה וקרבית , במיוחד לאור הסובארו DL ופיג'ו 104 שהציפו את השכונה...

מין עוף מוזר וסקסי בשכונה רגילה שמועדת לפרעונות .

( אני לא באמת חושב שיש דבר כזה עוף מוזר וסקסי )

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

איך שכחתי ?

:shock:

דוד שלי עושה לי סיבוב בוספה הכתומה שלו , כאשר אני עומד על המשטח מלפנים .

( נו , אתם יודעים , איפה ששמים את הרגליים... )

רק בשביל זה היה שווה ללכת לסבתא כל פעם !

( אני יודע שאני חרא של נכד )

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם
אני זוכר שהייתי ילד,דוד שלי עם הפאר המוטורי ,קורטינה 1.6 אוטו' עושה לנו נדנדה על הכביש,[הכוונה נוסע בזיגזג],חוויה שנטועה בי עד היום.

לאבי הייתה אחת כזו מיבוא אישי , מנוע 2000 עם חלונות חשמל ! גם מזגן.

הרכב עלה באש יום אחד...

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

פורסם

משום מה אני זוכר שישי בבוקר,סוף שנות ה80,פיז'ו 404 לבנה (עם הפנסי שפיצים מאחורה),אבא שלי יוצא ממנה עם קניות לשבת ואני רץ אליו ועוזר לו (כאילו עוזר לו).

אני זוכר עד היום את הפנסים העגולים שלה מקדימה והשפיצים מאחורה.

פורסם
לאבי הייתה אחת כזו מיבוא אישי , מנוע 2000 עם חלונות חשמל ! גם מזגן.

זה מסביר מדוע הוא עלה באש...

החתימה הלכה לטייל ותיכף תשוב

פורסם

שנות ה 70

אני בן 5 - נוסע בארגז מכוסה ברזנט של CUCV צבאית.(הדוד מהצנחנים:shock:) - 2 מושבים מברזל לאורך הרכב - תופס בפחד את גב המושב ומנסה לא לעוף בנסיעה הארוכה מירושלים לחולון.

ד"א מישו שם לב מה יוצא בעברית כשכותבים CUCV?

הזיכרון השני - חוטף מכות מאבא כי טיפסתי על גג הברזנט וכמעט שברתי את הראש:lol::lol:

10_full.jpg

הזיכרון השלישי.

היתה לנו BMW 700 עתיקה בצבע כחול.

הזכרונות היחידים שלי ממנה היו , כשהיא היתה נכנסת ויוצאת מהמוסך.

האמינות שלה היתה בקרשים.ממש כל נסיעה שניה או שלישית - האוטו היה מושבת והיה צריך להזמין גרר.

עד היום אני זוכר את עצמי , עם בקבוק , עומד מתחת לאיזה מחלף בכביש ירושלים ת"א יחד עם ההורים - שמחכים - כרגיל - לגרר...

bmw_700_coupe012.jpg

פורסם

אני זוכר שבגיל 3 (וקצת) נסעתי עם ההורים, בפיאט 127 האדומה של דוד שלי, לסוכנות ליאו גולדברג ובניו בתל אביב כדי לקבל את הרכב שאבא קנה. אבא קנה אופל אסקונה 1600 ידנית בצבע אדום.

אסף

פורסם

גיל 5, ערב קייצי במיוחד בחניה שמתחת לבית.

אבא חוזר הביתה מהעבודה, ויחד אנחנו מחליפים צינור מים סורר בפורד ברנדה (השם יקום דמה) האוטומטית שלנו.

יחד=אבא מחליף, אני שואל שאלות ובעיקר מפריע.

גיל 23 - אחר הצהריים קייצי במיוחד.

אבא חוזר הביתה מהעבודה, ובא להציל אותי אחרי שהחלפת צינור מים סורר ב205 נכשל.

אוי, איך שגלגל מסתובב :wink:

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

בתור ילד אני זוכר במיוחד 2 מכוניות שהיו לנו.

הראשונה זה פורד אסקורט נדמה לי דור 1, צבע צהוב, בזמן טיפול ברכב כנראה היה קצר והאוטו עלה באש.

הרכב השני היה קורטינה 1600 קופה צבע קרם, כל שבת מעמיסים עליה את כל הבית ונוסעים לכנרת שישי שבת.

בין לבין היו סיירה דנדשה ואסקורט שנות 80.

אגב זכור לי שבסיירה או באסקורט שנות 80 היו בעיות בגיר מהמפעל, מישהו זוכר משהו כזה?

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

היה לי קארטינג בגיל 3 :oops: . (כן, ממונע)

אבל אני זוכר נסיעות מהקורטינה +60 של ההורים כשהייתי בערך בגיל הזה.

פורסם

אני זוכר בגיל 8 או 9 שנסעתי עם עוד 2 חברים בפיאט 127 של אמא שלי, אני הייתי על המושב, אחראי על ההגה, חבר אחד מתחת למושב, על הדוושות, וחבר נוסף במושב הנוסע הקדמי, עם ההילוכים...

נסענו ככה במשך כחצי שעה, ואז החלטנו יאללה מספיק נסיעות בכביש- אנחנו כבר יודעים לנהוג. עכשיו אפשר להפוך לג'יפ. נסענו לחולות לא רחוק מהבית, אחרי 10 מטר בערך באוטו התחיל להתחפר- ולך תצא מזה עכשיו. כמבוגר קשה להוציא את האוטו כשהוא שקוע בחול- אז כשאתה בן 8?! אין מצב!

אז מה ילדים חכמים שכמונו עשינו על מנת להציל את המצב ולא להיתפס?

ברחנו! כן כן, פשוט רצנו חזרה הביתה ושיחקנו כדורגל בגינה, כמו ילדים טובים...

באיזשהו שלב במשחק התחרטנו שהשארנו את האוטו ככה סתם ושאמא שליע תרצח אותי אם היא תגלה שאנחנו נסענו, אז חזרנו לסיבוב שני בניסיון להוציא את האוטו.

אחרי שעות ארוכות (משהו כמו 5-6) של חפירה מסביב לכל גלגל בעזרת כל הדליים והכפות והמגרפות הקטנות שהיו לנו כילדים, הצלחנו לחלץ את האוטו, החזרנו אותו לחנייה, וחזרנו לשחק כדורגל.

כשאמא שלי ניגשה לאוטו בבוקר למחרת, היא לא הבינה מאיפה יש כל כך הרבה חול בתוך האוטו... :-D

אורן

hagggg55 כתב:

ברשותי אייפון 3gs 32 גיג'ה בערך כ3 חודשים ואין ספק אני נהנה איתו ברמות מטורפות

אני מציע לנסות יחסי מין, לשם קבלת פרופורציה.
פורסם

בגיל 13. מכר משפחה נתן לנו את רכבו ליום אחד לשם אירוע הבר מצווה שלי, זו היתה קאדליק אלדוראדו שנת 73 אדומה עם גג פתוח במצב ממש שמור. אוטו ענק, אדיר ממש. יותר מ5 ליטר היו לו. אני עדיין זוכר שהלכנו לתדלק אותו. 400 ש"ח(!) במחירים של אז. באמפרים פשוט לא הרגישו איתו :)

למכירה מגבר פולס אודיו 4 ערוצים ba-2900-הקלק

• תוכן חדש...