Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7119 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הזכרון הראשון שלי הוא הפיז'ו 404 הלבנה שהיתה לנו, שאבא שלי סגר על האצבעות שלי את הדלת שלה כשהייתי בערך בן שנתיים.

חבל שאין לי סורק, הייתי מעלה לפה תמונה שלי איתה מהתקופה ההיא. היתה אחלה של מכונית.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ווקסהול ויוה צבועה בצבעי סטארסקי והאצ'...:shock:

ללא מילים 8)

ג.

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם

הממ

כמה מכוניות מהילדות , וגם בתור נער (12-13) שאני זוכר טוב מאוד

את רובם אהבתי

פיאט 127 צהובה שתי דלתות שנת 81 שנמכרה לפרוק, כמה אני ואבא נסענו עם האוטו זה לכל מקום!!! כל מקום. כל משחק כדורגל אפשרי., סיפור מצחיק שקרה לנו, שאבי ז"ל חנינו את האוטו באיזה משחק כדורגל נגד הערבים , ב אני אפילו לא זוכר איפה זה באיזור נצרת, באיזה מגרש שנראה כמו מגרש של בית ספר, (סכנין נראה לי ? ) וחולות, שיצאנו מהמשחק כל המכניות של האוהדים שלנו היו שבורות, חלונות שבורות, בלי רדיו טיפים וכו, רק שלנו נראתה שלמה ויפה .(בדיעבד, עשו בצדק שלא נגעו ב 127, אין בה כלום)

מרצדס בסגנון E250 למיזונה 6 דלתות , אהבתי את המנוע, הרעש, הדאשבורד, החוזק. אוטו מדהים. לתקופתו. גיר אמין מאוד בדיזל :)

פיגו 405 GLD הישנות, עם הדשבורד המגעיל, שנת 92.

פורסם

"אני זוכר אותה, אני זוכר אותה מהמכולת..."

אז ככה, שהייתי בן 5 לאמי היתה אופל קדט משנת 73 אם אני לא טועה, אדומה עם ג'אנטים כאלו מיוחדים שפיצים כאלו, אם אני לא טועה היה לה גם סאן רוף, חושב לציין שהיא היתה קופה, ואת רעש המנוע אני לא אשכח לעולם.

לחבר של אבי היתה אופל מאנטה מאוד ישנה 3 דלתות קטנה מאוד, אני זוכר איך היא בקושי עלתה את העליות של זכרון יעקוב.

אני גם לא אשכח את הפאסט האצבק שהיתה לנו חדשה דנדשה שאבי קנה בנת 87, אוטו מעולה, מאוד אהבתי אותה מכרנו אותה בסוף 92 וקנינו פאסאט חדשה שאני עדיין רואה בה כמפלצת.

לאבי היה אופנוע b.m.w אדום ישן נראה לי דגם 700 הוא אמר שהוא היה משנת 68, שני אגזוזים בצד רעש מטורף.

מעניין מה יגידו הילדים שלנו עוד מספר שנים:

"אני זוכר את אבא אוסף אותי מגן הייטק עם המאזדה 3 ואמא עם הפורד פוקוס"

איפה הקסם של פעם?

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם
ד"א מישו שם לב מה יוצא בעברית כשכותבים CUCV?

יוצא בובה. לך תדע מה הסיפור מאחורי זה, כמו שהיום למשאיות "אינטרנשיונל" קוראים "דנה" ולפורד טנדר קוריאם "לירון", אולי פעם מישהו קרא לטנדר בובה והתבלבל בין האותיות באנגלית:-P

חוצמזה, הזיכרון שלי הוא מגיל 5, אבא שלי ואני צובעים בצבע זהב את הג'אנטים של הגולף דור ראשון שכ"כ אהבתי (היא היתה ירוקה, ואל תשאלו למה הוא עשה את זה, יצא מגעיל למדי). כמה הייתי עצוב כשהוא מכר את הגולף כדי לשלם על בית חדש וקנה... סימקה 1100.

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם
מעניין מה יגידו הילדים שלנו עוד מספר שנים:

"אני זוכר את אבא אוסף אותי מגן הייטק עם המאזדה 3 ואמא עם הפורד פוקוס"

איפה הקסם של פעם?

אפשר לחשוב שבזמנו מישהו חשב שקורטינה או DL מיוחדות ... :roll:

פורסם
יוצא בובה. לך תדע מה הסיפור מאחורי זה, כמו שהיום למשאיות "אינטרנשיונל" קוראים "דנה" ולפורד טנדר קוריאם "לירון", אולי פעם מישהו קרא לטנדר בובה והתבלבל בין האותיות באנגלית:-P

לא ולא.

אלו ראשי תיבות של:

Commercial Utility Cargo Vehicle

m-1009:wink:

החתימה הלכה לטייל ותיכף תשוב

פורסם

אני זוכר בגיל 5 ישבתי עם סבתא שלי בחדר של אחי מול החלון, הסתכלנו על החניה מול הבית וחיכינו שאחי יחזור מסוכנות רנו בבאר שבע עם הרנו 19 החדשה שלנו 8) .

"היא תהיה בצבע אלומיניום" ככה סבתא שלי הגדירה כסוף מטאלי, ואני למשהו ציפיתי שהאוטו החדש יהיה בצבע של סיר.

את הסיבוב הראשון שלי בא אני לא אשכח, ואת הצעקות של אחי שאני חייב לחגור (גם מאחור)

היום אני נוהג עליה וצועק על כולם שיחגרו מאחור (גם על אחי)

לאוטו הזה יש ערך סינטמנטלי גדול עבורי ואני מאוד מקווה שהיא תשאר במשפחה ולא תמכר.

E46 330CI

• אחראי פורום
פורסם

כמה זכרונות, וזה לפני ניסיונות הנהיגה העצמאית שלי.

- הראשון - אני יושב על המושב האמצעי ב-LT של אבא מהעבודה, לומד

את כל כבישי הארץ (בן 2-3 , היינו מהמשפחות המטיילות).

- NSU פרינץ, מרוב החלודה, היינו יכולים לפרק

את החלון מאחור ופשוט לצאת משם (וכן, היו דלתות שעבדו יופי,

אבל האתגר הזה שיגע אותנו).

- סובארו 83' כחולה ויפה, הייתי חייב לבדוק אם

המצית עובד. כמה דקות אח"כ - ילד עם אצבע וורודה , כוויה בצורת סליל וצרחות עד השמיים.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם
שנות ה 70

אני בן 5 - נוסע בארגז מכוסה ברזנט של CUCV צבאית.(הדוד מהצנחנים:shock:) - 2 מושבים מברזל לאורך הרכב - תופס בפחד את גב המושב ומנסה לא לעוף בנסיעה הארוכה מירושלים לחולון.

לא יכול להיות שנסעת ב-CUCV בשנות ה-70. ה-CUCV יוצר בין השנים 82 ל-88. זה כנראה היה דודג' D/W200 או D/W300.

פורסם

ה127 ספורט של דודי. אני זוכר כל שניה שנסעתי איתו ברכב הזה שהייתי קטן.

הוא הוציא את הכיסא של הנוסע כדי שהכלב יוכל להיכנס לפעמים.

לא היה כלום בפנים, לא דיפונים, לא שטיחים, לא מזגן, כלום. הגה, ידית הילוכים, כיסאות ורדיו, זה הכל.

ממזרה לא קטנה היא הייתה.

!AWDSOME

פורסם

גם אני זוכר את הרכב הראשון שנסעתי עליו לבד,פורד קורטינה 1976.

אני זוכר גם את הזריקה הראשונה שלי עם הקורטינה.

אח,היו ימים.:lol:

• תוכן חדש...