Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הדור שלנו הפסיד?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7072 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רוי, כל מילה בסלע.

ניתן לסכם את הדיון בזה שבין אם הדור (איזה דור זה אגב? של בני 18? 21? 25? 30?) הפסיד או לא מכוניות כמו אלפא סוד וריטמו אבארט, אין ספק שמדובר בדור שלוקח את אליפות ה-Bitchin' בהליכה.

מוטי

• תגובות 210
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני חושב שהפסדנו משהו אחד והרווחנו משהו אחר:

הפסדנו רכבים תזזיתיים ללא פילטרים בין הנהג לרכב,

והרווחנו מכוניות שיכולות לנסוע מנהלתי ביום יום בלי לענות את יושביהן, ועדיין לתת לרוב המכוניות כביש בראש על מסלול / בסיבוב הקרוב לביתך.

שווה?

תלוי את מי אתה שואל.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

כל דור מפסיד מגוון של רכבים , אבל מצד אחר נהנה מרכבים אחרים שיש לעולם להציע, שה"דור" הקודם לא נהנה ממנו בזמנו.

אי אפשר להצטער על X רכבים שמפסידים, שאפשר להנות מY רכבים שיש בשוק.

מי אמר שאי אפשר למצוא מחליפה ל106 ראלי? (טוב נו אולי אין)

מבולבלים? גם אנחנו.

פורסם

דבר נוסף, דיברת על הסוד.

אתה אולי פאקיר הודי (כמו יאשה, אבל הוא שוודי), זה לא אוטו ליומיום!

אין מניעה להשתמש בה ליום יום פרט לנושא המזגן והפקקים (שזה נכון לכל רכב ידני). יש עוד משתמש בפורום שאצלו היא רכב יומיומי.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

אליבאבא, בין אפשרי להשתמש, ובין רצוי, המרחק גדול.

פקקים אין לי בעיה.

מזגן, יש לי בעיה.

חריקות מהמרכב (רעשי בידוד), יש לי בעיה, כשכל מה שבא לי זה לשמוע רבע שעה של גלגל"צ.

להיות מחובר באינפוזיה למדיד חום, יש לי בעיה.

גם על אופניים אפשר להגיע, זה באמת נוח?

אם השיקול הוא להגיע לעבודה על 306MAXI או על מזדה 3. אין בכלל שיקול דעת.

הצטרפו עוד היום לאגודה לשחרור הטלטל.

"הטלטלים השחורים, יולי 2004".

פורסם

אכן חסר בארץ שלנו רכבי סמי-ספורט.

אתן לכם דוגמא: בדיוק אתמול נתקלתי באתר של רנו אנגליה בקליאו 2.0 עם 140~ כ"ס.

הגרסה שבין הקליאו 1.6 לספורט - והיא גם לא יקרה במיוחד (בערך במחיר של פולו GTI)

*שתיהן אגב עולות כמו גולף 1.6 ופוקוס.

אגב פוקוס:

פוקוס "ספורט" ( מנוע 1.8 עם 125 כ"ס ותיבת 5 הילוכים ידנית). עולה כ1000-1500 פאונד יותר (בסביבות ה16K פאונד)

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

רוי, את השילוב של הנאה בלתי מתפשרת מנהיגה ואחזקה זולה אף אחת מהרשימה שנתת לא מסוגל לתת.

אין מה לעשות ופותח השרשור לא מתלהב סתם.

כי באמת שאין עוד מכונית שנותנת את מה שיש ל-106 ראלי להציע בסכומי הכסף האלו.

ומה לעשות שאנחנו אנשים צעירים שעדיין אין להם הרבה כסף ?

אבל בכל זאת צריך להנות מהדבר שאנחנו הכי אוהבים לעשות וזה נהיגה, ואת זה עושה הראלי בצורה הטובה ביותר.

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

פורסם

אבל יש מכוניות חדשות שמאפשרות גם הנאה וגם אחזקה זולה.

206 GTI

איביזה (כל אחד וההנאה שלו)

פולו GTI

קליאוספורט

ואלה בטח לא כולן.

ההבדל הוא שמחיר הקניה שלהן גבוהה יותר - כי הן חדשות.

האחזקה, אמורה להיות סבירה.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

פקקים אין לי בעיה. - לי יש, לכן שלוש שעות כמעט ביום אני בפוקוס אוטומטית

מזגן, יש לי בעיה. - גם לי, אותו כנ"ל.

חריקות מהמרכב (רעשי בידוד), יש לי בעיה, כשכל מה שבא לי זה לשמוע רבע שעה של גלגל"צ. - אין לי רדיו ממילא באלפא, אני אוהב את רעש המנוע.

להיות מחובר באינפוזיה למדיד חום, יש לי בעיה. - אין לי, לא צריך.

תווים

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

הדיון הזה יזם דיון מקביל עם אבא שלי.

קצת רקע:

היה נהג מרוצים בעבר (טוב נו, בארה"ב איפה שאין סיבובים, אבל עדיין), בין שאר התפארות המוטוריות - מיני קופר מקורית, אסטון מרטין DB5, פורש 911 משנות ה70, סוד, ספרינט (ואפילו דלוריאן) TO NAME A FEW.

היום יש לו מאזדה 3 (:cry: :cry: :cry: נדפקתי, אה), ולדבריו הוא מאוד נהנה מהתפעול והקלות של הרכבים שבימינו, אבל אף אחד מהרכבים החדשים היום (כולל בימרים ואלפות) לא מספקים את ההנאה והחיבור שהישנות יותר סיפקו.

זה מנסיון, ומי אני שאתווכח איתו.

אני אומר - טבעו של האדם הוא להתרפק באהבה על זכרונות העבר.

וזה שיש חסרון ברכבים "מהנים" בארץ - תיבה אוטומטית, ומדיניות מסריחה של רוב היבואנים. לא ניתן לתאר כמה נהרסת הפוקוס (דור קודם) ע"י התיבה האוטומטית. שלא נדבר על גרסת ה2.0

נ.ב

Shellcase, מכמה סיכומי הוצאות של מכרים על הקליאו-ספורט, לא הייתי אומר שהיא זולה לאחזקה (אולי יחסית לפורש).

PUG-306 XSI MK2

פורסם
אבל יש מכוניות חדשות שמאפשרות גם הנאה וגם אחזקה זולה.

206 GTI

איביזה (כל אחד וההנאה שלו)

פולו GTI

קליאוספורט

ואלה בטח לא כולן.

ההבדל הוא שמחיר הקניה שלהן גבוהה יותר - כי הן חדשות.

האחזקה, אמורה להיות סבירה.

עיין פה ותבין שאתה טועה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=136046

פורסם

איזה תרד' רווי בבכי על כלום.

איזה דור ואיזה אגדות? מי ישמע הרכב הכי טוב בעולם זה 106 ראלי או אלפא סוד.

חברים יקרים, הכל הולך ומשתנה, וככה זה תמיד יהיה והשיפור הוא אך ורק לטובה.

מי שירצה להתרפק על העבר המוקסם והמיוחד שילך וירכוש לו מה שהוא רוצה מתחת לשנתון של 1995 גם מצידי, כמו שהיום יש את אותם החברים בעלי רכבי אספנות שאותם גם פורד אנגליה או פיאט 600 הם חלון ילדות רטוב אז מה? חולי נפש? לא כל דור והרכבים שלו.

הדור החדש שלנו הוא דור של מספרים, כאשר אימפרזה משפחתית מגיעה עם 105 כ"ס והדגם המעט יותר חזק הGX מגיע עם 160 כ"ס!! שלפני כמה שנים אפילו רכבים מוגדשים לא הגיעו למספרים הללו .

מאזדה 3 מנוע 2.0 ליטר עומדת היום עם 150 כ"ס ובכל שטות מנסים לדחוף מגדש כמו סיריון טורבו:shock: .

אפילו האסטרה החדשה עתידה להגיע עם מנוע 1.6 ליטר מוגדש עם 160 כ"ס !.

בקיצור, גדישה = העתיד וכל דבר נהיה לי טורבו\צ'ארג'ד או כל העלת הספקי המנועים מדו ספרתי לתלת ספרתי לרכב משפחתי מצוי כמו פוקוס עם 125 כ"ס .

בקיצור יש מי שיתרפק ויש מי שיחשוב אחרת אבל נכון להיום הקידמה היא דווקא לטובתנו.

עוד כמה שנים הרכבים שאתם מבכים עליהם כמו ה106ראלי או 306XSI או כל רכב אחר יוחלף בסוג חדש של "מכוניות צעירים" שחוטות עם יד שביעית במצב מכני מעולה עם 250K ק"מ.

ניר

under construction..

פורסם

דרך אגב, זה רק אני, או שיש מודעות הולכת וגוברת ל-ZX? ראיתי שהמחירים שלהם ביד2 עלו...

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
דרך אגב, זה רק אני, או שיש מודעות הולכת וגוברת ל-ZX? ראיתי שהמחירים שלהם ביד2 עלו...

עניין של תקופה,אגב ZX לדעתי הרכב מוערך מתחת לשווי האמיתי שלו,ככה שכל עליה זה לטובה.

פורסם

אפרופו ZX, זה הקנייה הכי שפויה שיש בעולם הסיבובים הצרפתים.

למה? כי יותר קל לקנות אחת שמורה, ואפילו ממבוגר (למשל אני קניתי את הוולקן שלי מאדם מבוגר שלא ידע מה זה נהיגה ספורטיבית, הוולקן שימשה אותו להתניידות.)

והיא זולה משמעותית מכל פיג'ו מקבילה, ושלא לדבר שהיא חזקה יותר מכל ראלי.

ויותר פוטנציאלית מבחינת שיפורי כוח מ-106. בהרבה.

אביחי

• תוכן חדש...