Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הדור שלנו הפסיד?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7078 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
זה ההבדל , קשה להנות ממכונית בתצורה הבסיסית כמו שצריך . תמיד חסר משהו .

זה שאתה מסוגל להנות ממנה יחסית לא אומר שכולם מסוגלים . או מוכנים להתפשר .

לגבי חוקיות , כשכל החוקים יהיו הגיוניים אז נדבר . אם החלפתי לברקסים טובים יותר אז זה לא דבר חיובי ? ברור שחיובי . אבל לא חוקי . ואפרופו חוקיות , אל תבלבל ת'מוח , כשתסע 90 קמ"ש אז תהיה לך הזכות לדבר על חוקיות וכו'...

ומותר לך להחזיק יותר מסיבה אחת , אבל קצת אתי לומר את הסיבה האמיתית ולא את אלה שעוד נוספו אליה כדרך אגב .

ולגבי הבולבול , שים לב לתמונה :

1. לי קל מאוד להנות ממכונית בצורה הבסיסית. תמיד אפשר יותר, זה נכון (להוציא פורשה קאיימן).

2. שכל אחד ייתפשר היכן שבא לו (הבריאות של הילדים, יחסים עם משפחה וכו')

3. אני לא זוכר שטענתי שיש לשמור על החוק כי הוא הגיוני, לכן תגובתך בעניין לא רלוונטית, שלא לאמר תמוהה.

4. מהיכן אתה יודע איזו תשובה היא אמיתית ואיזו לא אם אפילו להבין נכון את מה שנכתב אתה לא מסוגל (ע"ע סעיף 3)?

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תגובות 210
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
יאשה, התחלת לחשוב

לא . אסור לי .

הרופא שלי אמר שאם אני אחשוב זה יגרום לי לנזק בלתי הפיך .

מלבד זה שזה גורם לי לתופעות לוואי של כאבי ראש וחום ( התחממות עקב מאמץ )

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם
יאשה כתב:

שחור 27"?

יאשה, התחלת לחשוב שאתה מסך LCD?

Lay off the LSD (The pill or the differential, your choise:wink:

פלזמה.

ב-LCD השחור תמיד אפור...

פורסם
מה זה ככלל? יש תחום אפור.

אף אחד לא אמר שבולמים זה לא חוקי. זה פשוט תחליפי. כנ"ל לגבי רפידות בלם. יש אנשים שקונים רפידות תחליפיות ופחות טובות מסין ב 100 ש"ח, אני קונה ב 700 משופרות. מי יגיד לי שזה לא חוקי?

את הפיתרון לראש שקט כבר נתתי לך. :)

זה ממש בקטנה ולא בעייתי, אבל זה לא מה שיעזור להפוך מכונית לא מוצלחת לאחת שכן....

פורסם
1. לי קל מאוד להנות ממכונית בצורה הבסיסית. תמיד אפשר יותר, זה נכון (להוציא פורשה קאיימן).

בורכת . יש כאלה שלא . אני נמנה איתם .

2. שכל אחד ייתפשר היכן שבא לו (הבריאות של הילדים, יחסים עם משפחה וכו')

ברור שיש סדרי עדיפויות לכל אחד . ילדים זה מעל הכל , אבל רובנו כאן רווקים .

3. אני לא זוכר שטענתי שיש לשמור על החוק כי הוא הגיוני, לכן תגובתך בעניין לא רלוונטית, שלא לאמר תמוהה.

אתה טוען שזה לא שווה כי שוטרים ככה וככה... אני טוען שכאשר אני אקשיב לשוטרים , אני אהיה מטומטם . אנשים מטומטמים לא יגרמו לי להפסיק להנות .

4. מהיכן אתה יודע איזו תשובה היא אמיתית ואיזו לא אם אפילו להבין נכון את מה שנכתב אתה לא מסוגל (ע"ע סעיף 3)?

בן אדם אומר ישר את מה שהוא חושב ז"א את מה שהכי מפריע לו . אח"כ הוא מביא עוד סיבות לחזק את הטענה .

5 תווים

אל תשכחו,

פורסם
זה ממש בקטנה ולא בעייתי, אבל זה לא מה שיעזור להפוך מכונית לא מוצלחת לאחת שכן....

אתה לא מבין הא...

זה יהפוך מכונית מוצלחת יחסית למוצלחת מאוד !

אל תשכחו,

פורסם
בן אדם אומר ישר את מה שהוא חושב ז"א את מה שהכי מפריע לו . אח"כ הוא מביא עוד סיבות לחזק את הטענה .

זו טענה מעניינת, אבל לא מוכחת. אתה מוזמן לחפש תגובות אחרות ומוקדמות שלי בעניין.

לגבי החוקיות, אם זה היה נורא חשוב, כמו שחשוב לסוע מהר, אולי הייתי לוקח סיכון עם המשטרה עם רכב משופר. מכיוון שזה לא ומכיוון שהסיכון שישביתו לך את הרכב ו/או זה יעלה לך עוד הרבה כסף וטירחה שלא היו בתקציב הופכים את העניין ללא כדאי.

אני מכיר מישהו עם רכב מאוד משופר ועם קלסר שמן של כל ההתעסקויות שלו עם המשטרה. אז נכון שהמכונית שלו בולטת במיוחד ונכון שמשפטית הוא תמיד יצא מזה אבל בכ"ז... תחביב יקר, כבר אמרנו.

פורסם

אם ליאשה עצוב אז גם לי עצוב

עצוב לי שאתם חושבים ובטוחים ש 306 היא הכי מהנה לנהיגה מכל המכוניות הנעה קידמית שיוצרו אי פעם בעוד שקיימים עשרות סוגי מכוניות שביכלל לא נהגתם עליהם וטורפות את ה צרפתיה המיתפרקת הזו.

בכל אופן זה רק מראה על הראיה הצרה שלכם , התולעת שבצנון חושבת שהוא מתוק.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

היא לא יודעת שבעולם יש גם תפוחים...

הייתי מכניס למשוואה את ה 147 GTA. סתם ככה, בשביל לתת דוגמה לאחת שדווקא כן נמכרת בארץ ויכולה להיות חברה בפרלמנט ההנעה הקדמית המהוללת של שוכני השרשור.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
אתה לא מבין הא...

זה יהפוך מכונית מוצלחת יחסית למוצלחת מאוד !

רפידות ובולמים תחליפיים?

נא...

פורסם
אם ליאשה עצוב אז גם לי עצוב

עצוב לי שאתם חושבים ובטוחים ש 306 היא הכי מהנה לנהיגה מכל המכוניות הנעה קידמית שיוצרו אי פעם בעוד שקיימים עשרות סוגי מכוניות שביכלל לא נהגתם עליהם וטורפות את ה צרפתיה המיתפרקת הזו.

בכל אופן זה רק מראה על הראיה הצרה שלכם , התולעת שבצנון חושבת שהוא מתוק.

ה-306, גם בגירסאות הרגילות שלה, היא מכונית פנטסטית מבחינת היגוי והתנהגות, לפי כל קנה מידה ובטח בהשוואה למה שניתן לקנות כיום. ולטעון שלי יש ראייה צרה, נו טוף...

פורסם

פאולו , סתם לשם ענין ,אתה טוען שאם אקח מכונית "עלובה" מבחינת יכולת התנהגות , ואחליף לה בולמים ורפידות וצמיגים לא אראה שום שיפור ?

או שאתה טוען שהשיפור יהיה כ"כ קטן שהוא כמעט לא מורגש ?

מעניין אותי לדעת למה

בתודה ראש יהודה

בברכה יהודה

פורסם
פאולו , סתם לשם ענין ,אתה טוען שאם אקח מכונית "עלובה" מבחינת יכולת התנהגות , ואחליף לה בולמים ורפידות וצמיגים לא אראה שום שיפור ?

או שאתה טוען שהשיפור יהיה כ"כ קטן שהוא כמעט לא מורגש ?

מעניין אותי לדעת למה

בתודה ראש יהודה

אני טוען שאם תיקח מכונית שמתנהגת לא טוב עם היגוי לא מספק, שלדה לא מתקשרת וכו' ותחליף לה בולמים ורפידות לא תקבל מכונית שטובה מבחינת הפרמטרים הנ"ל. נדרשים יותר מבולמים על מנת להפוך מכונית שמתנהגת לא טוב לכזו שמתנהגת מצויין ונדרשות יותר מרפידות על מנת להפוך בלמים לא טובים לכאלו שכן.

פורסם
רפידות ובולמים תחליפיים?

נא...

עוד פעם אתה מנסה לסובב הכל ?

רפידות ברקס דביקות + בולמים ספורטיביים עם קפיצי הנמכה יכולים לשנות רכב מטוב מאוד לממש טוב .

מה לא ברור כאן ?

אל תשכחו,

פורסם
עוד פעם אתה מנסה לסובב הכל ?

רפידות ברקס דביקות + בולמים ספורטיביים עם קפיצי הנמכה יכולים לשנות רכב מטוב מאוד לממש טוב .

מה לא ברור כאן ?

אהה... אתה חושב אני לא לדעת איך זה עובד?

מרפידות + בולמים חליפיים פ-תאום הוספנו גם קפיצים... שכמובן חייבים להיות מתאימים לבולמים ומכויילים היטב, אחרת תקבל פארטץ' והמכונית תתנהג כמו קקמייקה. אחרת תגלה, כמו שגילה חבר טוב, שהכל טוב ויפה אבל הקפיצים לא מתאימים לבולמים. אז מזמינים קפיצים חדשים. אז מגלים שהמשולשים הקדמיים גם לא מתאימים כי ככה וככה והאוטו מתנהג זוועה ומחליפים גם את המשולשים ו... אין לזה סוף.

מ.ש.ל.

• תוכן חדש...