Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה בקשר למגברים בדיוטי פרי

zame
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6657 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

אמרו הרבה

וזה מעניין אותי כי אני מעוניין לרכוש לאוטו שאחי קונה עוד כמה זמן

ואני רוצה לדעת ולהיות בטוח שאם מישו יטוס לשלוח איתו כסף

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תגיד בטוח לדיוטי פרי יש טלפון ובארץ יש ולא תאמין איזה פלאים אפשר לעשות עם 144 תקשר ושאל אותם בטלפון הרי זו תהיה תשובה הרבה יותר מדוייק מאשר מחברי הפורום פה לא ככה?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תתפלא אבל התקשרתי ושלחתי אפילו אימל לדיוטי פרי

והם לא אומרים את המחיר חח כי הם אומרים שהם כל הזמן פועלים כדי להוריד את המחיר של המוצרים

אז אין טעם לפרסם כל יום מחיר חדש ולהחיל לעדכן אותו 24 שעות ביממה

בגלל זה חשבתי אולי יש פה מישו שטס לאחרונה ורכש את המגבר או ראה את המחיר שלו

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

טסתי לפני 3 שבועות ועדיין יש אותם בדיוטי פרי -200 דולר.

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

איזה שטות הם אמרו.

חח הם בחיים לא יורידו את המחירים של המגברים הנ"ל

הם יותר מידי נמכרים בשביל שהם יורידו - ברגע שהם לא ימכרו אז אולי הם יורידו מחירים.

גם אני אוהב ללחוץ Ctrl+W

:twisted:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

חיפוש היה מוצא לך תשובות כאלה:

"יש במלאי"

"אין במלאי"

"יש במלאי"

"אין במלאי"

עוד ת'רד בסגנון לא יביא לך ישועה. טלפון לשם כן.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6657 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...