Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7122 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב,

אתמול גיליתי שבאחד הצמיגים הקדמיים נכנס בורג. האוויר לא יוצא - אבל צריך לטפל בזה.

נסענו מהר לתיקון תקרים כלשהו שהיינו אצלו פעם-פעמיים והם לא היו מוכנים לתקן בטענה שהצמיג כבר שחוק מדיי והם לא מורשים לתקן כזה צמיג - כלומר..... הם רוצים שנקנה צמיג אחר אצלם.

אז כמובן שלא עשינו את זה, אבל בכל מקרה אין אף מקום שמחזיק צמיגים במידה הזאת.

את האוטו קיבלנו עם Bridgestone Potenza RE040. שעולה בסביבות ה-1300 שקל צמיג, אבל קראתי בפורום אחר לפני כמה זמן שבאותו מחיר יש אופציות הרבה יותר טובות.

חשבתי על Dunlop SP Sport 9000, אבל שוב - אין אף אחד שמצאנו שמחזיק במלאי או שמוכן לתת מחיר הגיוני (באתר שלהם המחיר הסיטונאי הוא 221$).

יש למישהו המלצות לצמיגים או למקומות בהם אני אוכל למצוא צמיגים טובים במידה הזאת במחיר טוב? איזור חיפה-קריות, ושוב המידה - 205-50-17.

תודה רבה,

נועם.

פורסם

נועם,

למיטב ידיעתי בכל פנצ'ריה אתה יכול לעשות הזמנה.

לגבי הפאנצ'רמאכר שהייתה אצלו יכול להיות או שהוא סתם בא לעשות עליך קופה או שזה המצב.

הדרך הטובה ביותר לדעת זה השוואה, סע לפנצ'ריה אחרת ותראה מה הם אומרים לך, בכל מקרה צמיגים במידה הזאתי בגלל מידתם הגדולה יקרים.

בכל מקרה לגבי צמיגים טובים, יש את KLEBBER במחיר של קצת פחות מאלפיה, ככל שידוע לי צמיגים טובים שעושים את העבודה כמו שצריך.

עוד אופציה הם GOOGYERE EAGLE בעלות של כ900 שקלים.

יש יוקואומה שלמיטב ידיעתי סביב ה 700 שקלים.

בעבר מישהו הזכיר פה שברשותו אותו רכב, עם אותה בעיה ובסופו של דבר הוא רכש לאוטו פידרל הוא אמר שהצמיגים בסדר גמור (אני לא חושב שהייתי קונה צמיג ללא בית טוב)

בכל מקרה אתה יכול לעשות חיפוש בגוגל "מחירון צמיגים" אחד האתרים שמציגים מחירון מלא הוא TIRES4U

ולראות מחירונים ואיזה צמיג מתאים לך

אגב בהחלפת צמיג מומלץ להחליף 2 ולא אחד בשביל שיהיו במצב זהה שלא יגרם שצמיג אחד תופס ואחד תופס פחות (משיכות הגה במיוחד בהאצה-הנושא הוזכר אתמול)

בהצלחה במציאת צמיג טוב במחיר הוגן :)

עדיף מאזדה 3 עם דלקן מאשר M3 בלי דלקן

פורסם

לי היו מורכבים דנלופ sp9000 במידה הנ"ל והייתי מרוצה עד הגג.

רק קח בחשבון שהצמיג ספורטיבי ולכן נישחק מהר.

בדוק אצל אנטון ביפו,צמיגי דרור בשילת ובפנצ'ריות ברמלה ודרום ת"א.

פורסם

אני מוכן להוציא 1000 שקל לצמיג בשביל לשמור על הרמה הנוכחית (והנכונה) של האחיזה על כביש יבש ורטוב ומקסימום אורך חיים.

מצאתי באתר TireTrack.com רשימה של עשרת הצמיגים הטובים ביותר, ועם המחירון של Tires4U אני כרגע מתלבט בין

Bridgestone Potenza RE050A Pole Position

Goodyear F1 GSD3

205/50/17

כמובן...

אם למישהו יש נסיון עם הצמיגים הנ"ל - אשמח לשמוע הצעות...

תודה ושבת שלום.

פורסם

מצאתי באתר TireTrack.com רשימה של עשרת הצמיגים הטובים ביותר, ועם המחירון של Tires4U אני כרגע מתלבט בין

Goodyear F1 GSD3

.

מנסיון של קרוב משפחה עם מאזדה 6 עם הצמיגים הנ"ל מאוד מאוד מרוצה.

פורסם

טוב תעדכן לגבי איזה צמיגים החלטת לקנות

ואיך הם באחיזה תמיד טוב לקבל חוות דעת מבעל ניסיון

ד"א הF1 אוחז לא רע, לדעתי פחות טוב מהפוטנזות אבל אני חושב שהוא יענה על צרכיך

פורסם

ה 3 שלי נועלת פוטנזה ואני מאד מרוצה מהאחיזה ואיכות של הצמיג.

שורה תחתונה לדעתי הפוטנזה עדיפות!

live free or die very hard.:snipersmi

pontiac grand prix 2007 gxp

'cause I need the 303 hp to the front 19" o.z

פורסם

שלא תבין לא נכון- גם ה Potenza RE040 שהיו לנו עד עכשיו לא ממש פספסו את הסיבוב הקשה בכניסה לשכונה - אבל כששמעתי שיש צמיגים אפילו יותר טובים באותו מחיר או פחות - אין סיבה לא ללכת עליהם 8)

פורסם

עוד לא הבנתי למה מזדה 3 צריכה לנעול חישוקי 17 :-D

אני הייתי הולך על הגודייר. להערכתי צמיג יותר טוב.

אני אומר להערכתי כי לא היה בבעלותי כזה אך לפי ביקורות ששמעתי וקראתי הוא יספק אותך.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

שמעתי המון תגובות טובות על הפאלקן זיאקס חסרון קטן נשחק מהר אבל הוא יחסית זול

הייתי בודק את האופציה על המישלן פיילוט ספורט

הבנתי שמיד מרגישים ברכות נסיעה טובה יותר עם אחיזה הרבה יותר טובה!!!

השאלה אם שווה להשקיע הרבה מעל 1000 לצמיג

הכל לשיקולך

פורסם

עדכון מהשטח:

את התקר תיקנו בינתיים.

את הדגם RE050a Pole Position של ברידג'סטון - אין בארץ ולא צפוי להגיע.

ה- Goodyear F1 GS-D3 יש במלאי, אבל יש להם שחיקה מהירה (סביבות ה-30 אלף ק"מ).

כנראה שאני אלך על Dunlop SP Sport MAXX... הם הבאים ברשימה :)

פורסם

הZIEX הם צמיגי ALL SEASON... לא ממש נשחקים מהר וממש לא קרובים להשתוות לאף אחת מהאופציות האחרות שברשימות פה.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...