Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מגבר JBL

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7149 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מגבר מצויין לפי דעתי..יש לי אותו קניתי אותו לפני כחצי שנה בערך משהו כזה ואני מבסוט ממנו חבל על הזמן ממש אהבתי אותו וממש עושה ומספק את העבודה כמו שצריך בלי עין הרע

פורסם
האם המגברים של JBL הם ייצור סיני?...ואם לא אז איזה ייצור?

אני רוצה לקנות את הדגם הזה: GTO 75.4 איך המגבר הזה?

נגעת באחד המגברים הכי מדוברים בפורום ,

תריץ בבקשה חיפוש בנושא שלו ותמצא אין ספור תוצאות .

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

חבל שאתם לא קוראים עיתונות כלכלית . יש מאמר מתורגם מבארונ'ס על כלכלת ארה"ב , מכון המחקר שם קבע שכול ההנחות שכלכלת ארה"ב הולכת לשפל אינן נכונות כי רוב החברות האמריקאיות עשו אאוטסורסינג לייצור לסין הודו וכול מיני מקומות כאלו.

ולכן סיני לא בהכרח רע, השאלה היחידה היא האיכות , ואם האיכות בסדר אזי כדאי לקנות.מאידך גם אין טעם לקנות שם מותג שאינו מצליח לבדל את עצמו באיכות גדולה יותר .

ולכן אם תקציבך אינו גבוהה אני הייתי מציע לך לקנות את הפולס אהודיו BA4400 ב500 ש"ח בתחנה המרכזית ולנוח

בברכה יהודה

בברכה יהודה

פורסם

כבר דנו בשני הנושאים שיש בתרד הזה האחד הוא המגבר של JBL 75.4 שאכן מגבר טוב בשביל המחיר שלו ונותן תמורה מספקת

והשני הייצור הסיני ישנם עוד כמה חברות גדולות שמיצרות בסין אבל הם מנהלים מפעל שם יותר יסודי עם נהלים אמריקאי ואם אתם רוצים הסבר כמו שצריך יש פה כמה שיכולים לתת לכם כמו עופר וgreen monster ושליו אנשים שמהמפגש האחרון אני בהחלט מבין שאין איפה להתכווח איתם

פורסם

אולי די עם זה כבר?

כמה אפשר לדבר על המגבר הזה.

נא לעשות חיפוש לפני שרושמים הודעה בפורום.

(וכן, הוא סיני)

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7149 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...