Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7132 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה לא בגלל שזה רנו - זה בגלל שזה קרסו.

כשקנינו את האלמרה (מזמן בסוף 98) ואחרי שנה הכנסנו אותה לטיפול 10K, היה צריך להחליף פילטר מזגן.

במוסכי קרסו כנראה לא אוהבים לפרק פלסטיקה עדינה ולהסתבך, מה עושים? חותכים חתיכת פלסטיק ממאחורי תא הכפפות שמסתירה את הפילטרים (יש 2), מחליפים פילטר ומבריגים חתיכת מתכת במקום חתיכת הפלסטיק.

רק בישראל.

מיותר לציין שב6 הפעמים שהרכב נכנס לטיפול 10K מאז (מוסך לא מורשה) החשבונית הייתה ידידותית פי 3!

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

אני אישית נשאר עם רנו. אני אוהב את הרכב למרות כל המרורים שמאכיל אותי מדי פעם.

אבל אני פיתחתי קשרים, קניתי כלים, ספר + תוכנה ועם כל זה אני מצליח להימנע מטיפול במוסך רנו. בשנה האחרונה הם רואים אותי רק לטובת קניית חלקים.

רמת השירות והמקצועיות של מוסכי רנו בארץ נמוכה מאוד.

ההשוואה שלי היא לצ'מפיון ששם אני גם מבלה. לא אומר שהם טובים מאוד אבל לפחות יש עם מי לדבר וכל פעם שנזקקתי לפיתרון תקלה, יצאתי מרוצה. אפילו המחירים שלהם נמוכים מקרסו.

ליאור

Veni Vidi Vici

פורסם
חבל.. , מנהל מותג צעיר ורענן בחברה יכול להצעיד אותה הרחק קדימה, עם דגמי הספורט, הקבריולה , לשבת חזק על נושא הבטיחות, וגם על גבי הפורמולה אחת אפשר לגלוש לא רע.
יאללה, צאו מהבועה!

אף יבואן בארץ לא מתעניין בשוק המלבלב של מכוניות הספורט.

כל רוכשי הקליאו B ספורט ביחד בכל שנות מכירתה בארץ לא הכניסו לקרסו כסף כמו הזמנה אחת של חברת הייטק קטנה לצי קליאו סדאן תורכית דרך ליסינג.

רוצה שירות ויחס כי הדגם הוא מיוחד ויקר? ALLEZ CHERCHE UN QUE VOUS SECOUE.

יש דרג ויש זרג. דרג זה חברות הליסינג. לקוחות פרטיים של דגמי נישה זה השני.

בשביל למכור 10 מכוניות בשנה אני מתפלא שהם בכלל טורחים להכניס את הרכב לקטלוגים.

פורסם
יאללה, צאו מהבועה!

אף יבואן בארץ לא מתעניין בשוק המלבלב של מכוניות הספורט.

כל רוכשי הקליאו B ספורט ביחד בכל שנות מכירתה בארץ לא הכניסו לקרסו כסף כמו הזמנה אחת של חברת הייטק קטנה לצי קליאו סדאן תורכית דרך ליסינג.

רוצה שירות ויחס כי הדגם הוא מיוחד ויקר? ALLEZ CHERCHE UN QUE VOUS SECOUE.

יש דרג ויש זרג. דרג זה חברות הליסינג. לקוחות פרטיים של דגמי נישה זה השני.

בשביל למכור 10 מכוניות בשנה אני מתפלא שהם בכלל טורחים להכניס את הרכב לקטלוגים.

זה לא מדוייק, הסדאן התורכית היה חלק ממהלך ניכוי אורוות ומחסנים של היצרן והעברת הזבל או ביתר עדינות סחורה נחותה ולא מבוקשת לישראל בתקווה לעשות קופה.

מה שקרה בפועל היה שהיבואן נתקע חזק עם הכלים ונאלץ למכור אותם במכרזים, בשרינק עם שני במבה ואחד ביסלי ולחברות ליסינג בהנחה שערוריתית.

אני לא צריך לספר לכם שחברות הליסינג "מטפלות" לבד ברכב כך שהיבואן רואה את חלקן רק לאחר שנמכרו לפרטיים וגם זה לא תמיד, רובן יטופלו במוסכים שאינם קשורים לרשת.

לגבי הקליאו ספורט, רובן ככולן נמכרו במחיר מלא ועם שולי רווח טובים ליבואן, את רובן נוהגים כוכבי האספלט המקומים מה שמבטיח הרבה מפגשים עם עצמים נייחים ו/או נזקים מכניים אחרים לרכב, הנ"ל מבטיח לגבי גירסאות הספורט הכנסה יפה ליבואן דרך מחסן החלפים ורשת המוסכים גם מכיוון שאין לרכבי הספורט חלקי חילוף תחליפיים.

בקיצור כל 172 על הכביש עושה פרנסה כמו 5-10 סדאן תורכיות לפחות.

Never drive faster than your guardian angel can fly

פורסם
אולי תחליף גם את האשה לאשה בליסינג...

אבל היית מקבל אותנה עם שד אחד כדי שתיכנס לקבוצה 2.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
אבל היית מקבל אותנה עם שד אחד כדי שתיכנס לקבוצה 2.

לפחות הייתי מקבל אותה בלי מערכת...שלא תצעק...

:-)))

החתימה הלכה לטייל ותיכף תשוב

• תוכן חדש...