Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7133 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה תמיד ככה. "עכשיו לא, אבל אולי בעתיד". ככה זה גם יישאר, והיא פשוט לא תגיע.

בנוגע למחיר הקליאו - טעות חמורה לדעתי. זה יהפוך אותה למכונית נישה בשביל מעט הישראלים שרוצים משהו צעיר קטן ומסוגנן יותר ממשפחתיות בגודל מלא, ומוכנים לשלם על זה מחיר זהה לשל אותן משפחתיות. גם התחרות מפנים מוזרה - מגאן במחיר זהה לקליאו? תכלס, גם אני הייתי מעדיף את המגאן 5 דלתות. גם יותר יפה וגם מרגישה איכותית יותר.

ד"א, מרווח הפנים בקליאו החדשה אמנם טוב, אבל פחות משל היאריס החדשה, שהיא קטנה משמעותית מבחוץ. נקודה למחשבה...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

השירות שלהם כל כך גרוע ששום חרטה של היבואן לא תשנה את זה.

אני כבר מזמן ויתרתי עם התקווה לקבל שירות אדיב ויחס נורמלי ללקוחות אבל הבעיה הרצינית היא שמבחינה מקצועית הם מפשלים פעם אחרי פעם!

כל פעם שאני בא למוסך עושים לי פרצוף של "מה אתה רוצה עכשיו על הבוקר" אני מתעלם באלגנטיות ומכניס את האוטו למוסך רק כדי לקבל בסופו של דבר את אותה תוצאה.

אני מוציא את האוטו מהמוסך ומגלה שמשהו לא מוברג כמו שצריך, משהו לא יושב כמו שהוא ישב מקודם או אין ספור תקלות אחרות שקרו אחרי טיפולים וגרמו לי לחזור למוסך.

אם זה לא היה קליאו ספורט והייתי חושב שאין אופציה יותר טובה על הכביש במחיר הזה הייתי מעיף את האוטו הזה כבר מזמן!

מה שעוד יותר מעצבן זה שזה לא קרה עם אף אחת מ3 הטויוטות האחרות שיש לי בבית מעולם...

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

פורסם

תראה, הבעייה אצלך וכל בעלי הקליאו נובעת בעיקר בגלל שקרסו (מוסכי השירות שלהם) לא יודעים איך לאכול את הרכב הנ"ל מבחינת תחזוקה הולמת. חבל שבמקום להכשיר בזמנו מס' מכונאים בארץ לטיפול יחודי ברכב הנ"ל, הם כל פעם גורמים לעוד לקוח קליאו ספורט עוגמת נפש.

דרך אגב, לא רק בעלי הקליאו מרגישים את זה. אני גם מרגיש את זה והייחוד היחידי של הרכב שלי הוא בצורה ועיצוב. ועדיין קרסו עושים פאשלות.

אני לעומתך דווקא רוצה להיות אופטימי ולקוות שרמת השירות באמת תעלה מדרגה אבל הצהרות והבטחות זה דבר יפה, צריך לראות ת'כלס מה קורה בשטח וזה אומר לנער את כל מערך המוסכים מהשורש.

לגבי הקליאו הרגילה - טעות, במחיר הגיוני יכלה להיות להם כמות מכירות נאה. מוזר שאחרי דבקות חזקה כל כך בתדמית הבטיחות, דווקא בקליאו החדשה הם "מורידים הילוך" ובמקום לעלות את הרף ולהציע את ה-8 כ"א מסתפקים ב-4. חבל כי הרכב אמור להיות באמת מוצלח.

קליאו ספורט + מגאן ספורט - לאחר "מקרה יבוא הקליאו הקודמת" הם פשוט לא מוכנים להשקיע במס' קטן של לקוחות עם העדפות, ביקורות, ואופי כללי שונה מהלקוח של מגאן רגילה. וזה חבל כי הקליאו ספורט הקודמת יצרה מיתוס והערכה ששמורה למעט מאוד מכוניות בארץ. במקום להמשיך ולחזק גם את התדמית הספורטיבית הם מרימים ידיים מראש. וזה באמת חבל.

Veni Vidi Vici

פורסם

כל פעם שאני בא למוסך עושים לי פרצוף של "מה אתה רוצה עכשיו על הבוקר" אני מתעלם באלגנטיות ומכניס את האוטו למוסך רק כדי לקבל בסופו של דבר את אותה תוצאה.

איך שאתה צודק.

פורסם

את האמת, לעניות דעתי, מותג רנו בארץ מבזבז את התדמית הטובה שלו באירופה, עקב יבואן חסר מעוף, אשר עושה הכל כדי כנראה לא למכור רכבים.

בחברה בה אני עובד התקבלה החלטה על מעבר לרכבי דיזל ידנים עקב ק"מ שנתי גבוהה של רכבי החברה.. (מעל 43 אלף בממוצע לרכב..)

כאיש המשימה התבקשתי לספק היצע רכבים בקטגוריה 2 אשר עונים להגדרה, וכבעל מאגאן כמובן שההמלצה הייתה עליה , עם המנוע 1.5DCI...

ביקורות של נהגים ברכב שיבחו את החסכוניות של הרכב, ואת המרווח, נוחות הנסיעה וכדומה..

פניתי ליבואן להתעניין לגבי מחירים עדכנים לרכבים עם\ בלי גיר אוטומטי, וכן אפשרות להזמין את הרכבים בתצורת סטיישן...

שבועים ללא תגובה... , אין שירות ואין נעליים, ממש בושה וחרפה שמנהל מכירות באיזור צפון אינו חוזר למייל אחד קטן ופשוט..

יתרה מזו, לצערי אין תודעת שירות לא במוסכים (מנסיון), לא באולם התצוגה (15 דקות אני מסתובב ואת המוכרים מאחורי השולחנות מעניין יותר לדבר בטלפון..??), ולא ביחס..

חבל.. , מנהל מותג צעיר ורענן בחברה יכול להצעיד אותה הרחק קדימה, עם דגמי הספורט, הקבריולה , לשבת חזק על נושא הבטיחות, וגם על גבי הפורמולה אחת אפשר לגלוש לא רע..

אבל מה , יבואן אנמי לחלוטין, עם מערכת חסרת מקצועיות כמו שיש היום בקראסו, רחוק לצערי זה לא יגיע..

אני נהנה מאוד מהמאגאן שלי בליסינג, אבל לקנות אחת באופן פרטי ולהכנס למוסך שלהם בצומת וולקן בקריות...., לא תודה , אישתי מכאיבה לי די הצורך, לא צריך את המוסך של רנו כדי להגביר את העוצמה (-:

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

לא נורמליים, קליאו רגילה (מאובזרת) ב-124 אלף שקל.

אף אחד לא יקנה דבר כזה, מכונית סופרמיני (עממית, רנו זה לא יצרן יוקרה כמו MINI או לנצ'יה או לא יודע מה) אמורה לעלות פחות ממשפחתית, לא יותר...

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם
מעציב שבחרו כרגע לא לייבא ארצה את הקליאו ספורט.

מאידך, אפשר להתנחם שבמשך הזמן אולי כן.

ראו:

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3344310,00.html

ירון

לא מאמין לקרסו בנוגע למהפכת השירות שלהם.

הם צריכים ללמוד עוד איזה עשור על הבשר שלהם שאם לא נותנים שירות טוב לא עושים $$$ והם ילמדו את זה בדרך הקשה בלבד.

אנחנו נטשנו את קרסו ומשפחתו והעפנו את הרנו מגאן שלנו בדיוק לאחר 3 שנים שהחזקנו אותה תחת אחריות (שגם לא כיסתה יותר מידי) ולשם אנחנו בחיים לא נתקרב.

לא רק שאתה קונה רכב צרפתי שכנראה יאכיל אותך חרא על בעיות חשמל וגיר וגם אתה צריך לסבול שירות זוועה. תזכירו לי לרגע, זה אני שעושה להם טובה שאני רוכש אצלם רכב ב- 100,000 ש"ח + או שזה הם שעושים לי טובה שהם מוכנים למכור לי רכב עם שירות מחפיר ? פשוט בושה.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם
תראה, הבעייה אצלך וכל בעלי הקליאו נובעת בעיקר בגלל שקרסו (מוסכי השירות שלהם) לא יודעים איך לאכול את הרכב הנ"ל מבחינת תחזוקה הולמת. חבל שבמקום להכשיר בזמנו מס' מכונאים בארץ לטיפול יחודי ברכב הנ"ל, הם כל פעם גורמים לעוד לקוח קליאו ספורט עוגמת נפש.

דרך אגב, לא רק בעלי הקליאו מרגישים את זה. אני גם מרגיש את זה והייחוד היחידי של הרכב שלי הוא בצורה ועיצוב. ועדיין קרסו עושים פאשלות.

אני לעומתך דווקא רוצה להיות אופטימי ולקוות שרמת השירות באמת תעלה מדרגה אבל הצהרות והבטחות זה דבר יפה, צריך לראות ת'כלס מה קורה בשטח וזה אומר לנער את כל מערך המוסכים מהשורש.

לגבי הקליאו הרגילה - טעות, במחיר הגיוני יכלה להיות להם כמות מכירות נאה. מוזר שאחרי דבקות חזקה כל כך בתדמית הבטיחות, דווקא בקליאו החדשה הם "מורידים הילוך" ובמקום לעלות את הרף ולהציע את ה-8 כ"א מסתפקים ב-4. חבל כי הרכב אמור להיות באמת מוצלח.

קליאו ספורט + מגאן ספורט - לאחר "מקרה יבוא הקליאו הקודמת" הם פשוט לא מוכנים להשקיע במס' קטן של לקוחות עם העדפות, ביקורות, ואופי כללי שונה מהלקוח של מגאן רגילה. וזה חבל כי הקליאו ספורט הקודמת יצרה מיתוס והערכה ששמורה למעט מאוד מכוניות בארץ. במקום להמשיך ולחזק גם את התדמית הספורטיבית הם מרימים ידיים מראש. וזה באמת חבל.

כמו שאתה מעיד ועוד הרבה אחרים יעידו מוסכי רנו מפשלים לא רק ברכבים כביכול מיוחדים אלא גם בשירות כושל ולא מקצועי לרכבים סטנדרטים.

לרוב באוטו שלי הפשלות הם לא משהו מיוחד לקליאו ספורט וכדי לא לזרוק האשמות לאויר אני ינמק בכמה דוגמאות: בטיפול הראשון שנכנסתי אליהם אחרי שקניתי את האוטו עשיתי ברקסים וקלאץ', ביום שיצאתי מהמוסך נסעתי לקארטינג במיני ישראל (לטרון) וכאשר הגעתי חבר שלי העיר לי שהוא רואה משהו מוזר בגלגל הקידמי ימני...

אני שתהיתי מה הוא רוצה התכופפתי להסתכל ולתדהמתי ראיתי שהחיפוי מעל הגלגל צנח על הגלגל בזמן הנסיעה ונמס! עם עצבים רבים חזרתי למחרת למוסך רק כדי לקבל גל של תירוצים איך הם בכלל לא נגעו בחיפוי הזה ואין קשר בכלל בין העבודה שנעשתה לבין התנתקות החיפוי באמצע נסיעה, אחרי מריבה קצרה הבחור הסכים לתת לי חיפוי חדש בחינם אך כאמור כמו תמיד החיפוי של קליאו ספורט הוא אחר!! אז לא היה במלאי אז כמו שרק בישראל יודעים נתנו לי אחד מגאן וקימבנו אותו שיחזיק... בושה וחרפה.

בגלל מקרים כאלה אומרים שהשירות של רנו חרא כי הרי גם עשו פאשלה בטיפול, גם התווכחו ובסוף הפיתרון היה קומבינה ישראלית! המצב האידיאלי של מנהל המוסך היה צריך להיות "סליחה טעינו, הנה נסדר לך את זה על חשבונינו ובמקרה ואין חיפוי נזמין אחד ונתקשר אליך שהוא יגיע" לצערי זה לא קרה.

היו עוד כמה בין לבין כמו פלסטיקים שלא חזרו למקום כמו שצריך, דברים שלא הוברגו כמו שצריך ועוד כל מיני דבר שמראים על זלזול אבל הסיפור האחרון הוא שאחרי הטיפול האחרון שבו בין השאר החליפו רצועת אביזרים התחיל להרעיש בצורה מאוד מוזרה ההגה כאשר מגיעים לאחת מהנעילות משהו כמו חריקות וחיכוכים כאילו המשאבה הולכת להתפוצץ וזה התחיל אך ורק אחרי הטיפול!

חזרתי למחרת... שוב ניסו להוציא אותי מטומטם כאשר אמרו לי שזה בכלל הרעש של המשאבה כי הרי זה הידאולי ובלה בלה בלה. אמרתי לו לא אני כנראה לא מפגר ויש לי מושג על מה אני מדבר והדגמתי לו מה הרעש (פשוט להחזיק מספר שניות את ההגה בנעילה והרעש מופיע) והוא נסוג. עוד לא היה לי הזדמנות ללכת לתקן את זה כי לצערי יש לי הרבה עיסוקים אחרים ולשבת יום שלם במוסך לא בראש סדר העדיפויות שלי.

וזה... אפילו לא מתחיל לתאר את החוויות שיש לי מהם אבל זה הדגמה יפה של מה שירות לקוחות לא אמור להיות ואיזה עבודה מרושלת הם עושים.

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

פורסם
אני נהנה מאוד מהמאגאן שלי בליסינג, אבל לקנות אחת באופן פרטי ולהכנס למוסך שלהם בצומת וולקן בקריות...., לא תודה , אישתי מכאיבה לי די הצורך, לא צריך את המוסך של רנו כדי להגביר את העוצמה (-:
אולי תחליף גם את האשה לאשה בליסינג...
פורסם
אולי תחליף גם את האשה לאשה בליסינג...

חבל שלא עושים את זה, תחשוב שיכלת גם להזמין אותן מתוך קטלוג :)

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

גם לי לא חסרות בעיות איתם.

לא מזמן עשיתי טיפול לקליאו.

במשך כל הטיפול עמדתי ליד הרכב, אפילו שכולם אמרו לי שם שאני מפריע להם לעבוד.

בסוף הטיפול שמתי לב שהמכונאי שטיפל לי ברכב שם לי במקום נוזל של וישרים מים רגילים.

נשאר קצת מהנוזל ועל זה הוא הוסיף מלא מים. אגב, הוא לא ידע שהרכב שלי.

ישר רצתי אליו ואמרתי לו, אז הוא התחיל לגמגם ואמר שלא צריך לדאוג ושהוא ישים לי חדש.

אם הייתי מקשיב לכל המכונאים\מנהלים שאמרו לי לא לעמוד ליד הרכב, היו מחייבים אותי על מים מהברז :? .

פורסם
חבל שלא עושים את זה, תחשוב שיכלת גם להזמין אותן מתוך קטלוג :)

עזוב קטלוג. תחשוב על לקבל אישה חילופית בכל פעם שלקבועה יש תקלה. :lol:

פורסם
עזוב קטלוג. תחשוב על לקבל אישה חילופית בכל פעם שלקבועה יש תקלה. :lol:

תחשוב על זה שיש קצין רכב שדואג להכל (אם הרכב מהעבודה)

אם יש "פנצ'ר" למשל...:-)

וגם דואג לרווחתה הכללית.

ואתה גם לא משלם כלום!

ירון

החתימה הלכה לטייל ותיכף תשוב

פורסם

קודם כול הבהרה - אין לי רכב צרפתי (ואת האמת חוץ מכמה דגמים יחודיים אין משיכה לצרפתיות)

אני עובד בתור נהג ובין היתר מכניס מכוניות למוסך רנו באזור התעשייה סגולה.

את האמת - בוחן הרכב\מוסך הראשי נחמד מאוד,עם שאר העובדים אני לא בקשר...:wink:

אבל מרגישים שאין להם הרבה אהבה למקצוע.

שמתי לב שזה ייחודי לצרפתיות בכמה מקומות שפשוט לא אוהבים לטפל בהם,כאילו שהרכב מסובך מידי או סוג של נאחס.

בלי לפגוע כמובן באחינו בעלי הצרפתיות תראו רכבים גרמניים (ימח שמם כמובן) איך בכול מוסך קופצים לעזור ולתת עצות מתובלים בסיפורים על הגרמנייה הראשונה שלהם (לרוב גולף)

אני לא אומר את כול זה מתוך רצון שתמכרו את הרכב ותשנו את דעתכם,אלא מתוך הכירות נטו עם הרבה מוסכים ודרכי שירותם.

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

• תוכן חדש...