Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ניקוי חול

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7134 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי סעפת יניקה מלא שמן איפה אפשר לקחת אותו בשביל ניקוי חול

מקומות באיזור רמלה או תל אביב באיזור המסגר

חיה בסכנת הכחדה 205 GTI

• ספונסר פורום
פורסם

בשביל להורידשמן ולכלוך אין צורך בניקוי חול.

נפט,מסיר שומנים, או חומצה לניקוי חלקי אלומיניום יבצעו את העבודה.

פורסם

מרסס נפט עם נפט או בנזין בתוכו מחובר לקומפרסור יעשה את העבודה. יש גם דטרגנטים יעודיים.

אפשר גם להשרות בדלי/גיגית עם מים וסודה קאוסטית אבל צריך להיות זהירים שכן אם הסעפת תישאר שם יותר מידיי זמן נדמה לי שהיא תאכל.

פורסם

יש לי שכבות ליכלוך משנת 91 בסעפת השתמשתי בחומר של טרטל לניקוי מנועים

זה יקח בערך שנה להוריד הכול

מישהו יודע אם המקום לניקוי חול באיזור אבו כביר עדיין עובד

חיה בסכנת הכחדה 205 GTI

פורסם

השילוט בחוץ עדיין שם

כנס לשם וודא.

פורסם

רק אל תשכח אחרי ניקוי החול תשקיע בניקוי רציני מאוד של הסעפת למען לא ישארו גרגרי ניקוי אחרת אם הם נכנסים למנוע אזי הכל הלך שם בפנים .

zx 1.8 coupe

פורסם

ניקוי חול זה לא הפתרון למקרה שלך. תלך למוסך והוא ינקה לך את זה עם קיטור בלחץ ותאמין לי שהכל יעוף יופי משם. לשיקולך.

פורסם

אל תנקה בלחץ חול חלקי מנוע - בטח שלא אלה הקשורים ליניקה שלו!!

חלקי חול שבורים ננעצים בדופן המתכת, בייחוד של אלה העשויים יציקה (כמו סעפות) וישתחררו מאוחר יותר לתוך המנוע! אל תשלה עצמך שתוכל לנקות אותם לאחר הניקוי - כי אתה לא תוכל!

השרה הסעפת בתוך ממיס (סולר, למשל). לאחר מכן עבור עם טינר או טרפנטין. מה שישאר זה לכלוך לא שומני, כלומר יבש או פריך. את הלכלוך היבש גרד או לטש עם אמצעי מכני ולאחר מכן עם סקוטש. לאט לאט עבור לניקוי עדין יותר בעזרת החומרים שהמליצו החברים לעיל (יש לקנות ממיסים לצורך זה). אם יש לך חבר מוסכניק או קשר כלשהו עם כזה - בקש ממנו להשרות הסעפת בחומר שלהם: זהו החומר המקצועי שמוריד הכול בטבילה קרה.

פורסם

לחבר שלום

היכנס לכל עסק לשיפוץ ראשי מנוע,או מנועים (ישנם תמיד אחד או שניים באזורי תעשייה) קח את כל חלקי הראש כולל מכסה השסתומים ,ובקש שיטבלו אותם באמבטיית מסיר השומנים חזור למחרת תקבל את החלקים נוצצים וחדשים

יגאל

פורסם

אממ אני לא יודע מה אתה אמור לעשות רק תזהר אם הנפט וכל החומרים הדליקים האלה, שלא ישפריץ על הפלאגים אם יש לך דבר כזה באוטו, כי אני פעם ראיתי משהו שהאוטו שלו עולה באש בגלל משו דומה רק לא עם נפט בטעות נשפך לו דלק מהצינורית של הדלק ואם הניצוץ של הפלאג זה פשוט הדליק את כל המנוע באוויר .אז הכי חשוב בעבודה בטיחות במיוחד עם חומרים דליקים ליד מערכת ההצתה של האוטו .

בהצלחה

אלמוג:-P

תאונה קטלנית . אני פצוע קשה, וסובי הנובחת הלכה לעולמה :cry:

בנוסף להכל, חודשיים שלילה ומשפט .

מקווה לטוב :-(

• תוכן חדש...