Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7133 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה הנצילות של הסאב שלך?

והp2 נשמע חזק יותר כי הוא בתיבה גדולה יותר, ויכול להיות גם שאלו רכבים שונים עם אקוסטיקה שונה.

גם אני אוהב ללחוץ Ctrl+W

:twisted:

פורסם

הנצילות היא 91.4 בתיבה קטנה של 40 ליטר

הפאנצ' בתיבה כמעט כפולה ופתוחה

באמת יש כזה הבדל בעוצמות מתיבה לתיבה ? זה משהו שלא יצא לי לבדוק.

פורסם
הנצילות היא 91.4 בתיבה קטנה של 40 ליטר

הפאנצ' בתיבה כמעט כפולה ופתוחה

באמת יש כזה הבדל בעוצמות מתיבה לתיבה ? זה משהו שלא יצא לי לבדוק.

חשבתי על כמה סאבים

אבקש חוות דעת

Phase MultiOhm:

http://www.phase-linear.de/produkte.asp?p=subwoofer&view=detail&grp=6&ser=45&nr=1410020&lang=EN

Peerless XXLS:

http://www.madisound.com/cgi-bin/index.cgi?cart_id=7079833.18612&pid=1788

הייתי רוצה לשמוע עוד הצעות ממכם אם אפשר.

פורסם

לא נראה לי שיש כאן מישהו ששמע את ה XXLS. מסופקני אם יש בכלל אחד כזה בארץ. אני מציע לך לקרוא בפורומים בחו"ל חוות דעת עליו.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

כמנהל בפורום ועם ידע כמו שלך הייתי מעדיף לשמוע ממך חוות דעת לפי מה שאתה הבנת.

מה שאני בעצם מחפש זה סגנון צליל ועבודה דומה לשיבה בעוצמה חזקה יותר ועם תקציב מוגבל.

פורסם

רועי .א,

האם ניסית לשמוע את הסאב של גיא (שומאכר) גם ברכב אצלך עם המגבר שלך?

האם ניסית לשמוע את הסאב שלך ברכב של גיא (שומאכר) ברכב שלו?

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם

כן ולמען האמת לפני רבע שעה חזרתי ממנו,

הסאב שלי כרגע מורכב בתיבה שלו, פתוחה בין 60 ל70 ליטר אני מעריך.

מבחינת עוצמה, מספיק.

מבחינת דיוק, אז יש דיוק אבל אני אוהב איך שהוא נשמע באטומה הרבה יותר מאשר התיבה של גיא.

פורסם

אכן החלפנו בין התיבות, ואת האמת שיש שינוי בעוצמת הסאב, לא כזה גדול אבל הוא יותר עוצמתי עכשיו. לטעמי, לפי הדרישות של רועי,מה שאני הבנתי שהוא מעוניין בסאב דומה שיהיה מדויק כמו שהשיווה באטומה וחזק כמו שהשיווה בפתוחה (למרות שזה מספיק לו, הוא לא יתנגד לעוד קצת עוצמה, ככה אני מעריך :-D ), למרות שהסאב ממש מורח בקטנה בפתוחה,אבל ממש בקטנה,וזה לא כזה אסון.

שלו, לגבי החלפות הסאבים (בתיבות שלהם שלו אטומה שלי פתוחה) לא ניתן להחליף ולשים את הסאב שלי במונו שלו כי הוא מוציא ב-4 אוהם 500RMS וה-P2 כמו שאתם יודעים יכול לקבל רק 200 (אולי כן עם כיוון נכון וכו' אבל פחדנו שהוא יישרף). לגבי לשים את הסאב שלו אצלי באוטו לא יכולנו כי פשוט האוטו שלי בתיקונים ובאתי באוטו של אחי :-) .

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

לגבי המכס,

כשאני הבאתי את הסאב שלי(קאפה פרפקט) מארה"ב(בדואר, לא סחבתי אותו),

שילמתי מכס 15% + מע"מ 17% = סה"כ 32% מהעלות שהייתה רשומה על הקופסא שלו.

(וזה היה לא כזה מזמן, ככה שאני מאמין שזה עדיין אותו דבר)

דקל

• תוכן חדש...