Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7136 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני כרגע מחפש לי סאב חדש, כרגע אני עם השיווה של אדייר אודיו,

שלא תבינו אותי לא נכון אני מאוד מרוצה אבל אני מחפש את השינוי יותר.

המגבר שיגביר אותו זה Kenwood KAC-9102D

ייבאתי אותו מחו"ל והרבה אומרים לי שהמגבר לא ממש ולא עומד בהצהרות וכל מיני הערות בסגנון,

בינתיים זה מה שיש לי ואם להגיד את האמת אני לא מתכוון להחליף אותו אני מאוד מרוצה ממנו.

הספקים:

500 רמס ב4 אוהם

850 רמס ב2 אוהם

אז מה שאני מחפש הוא סאב שיהיה כמה שיותר מדויק, מהיר וגם פאנצ'י,

שיהיה מוזיקלי זה מאוד חשוב לי, ושירד נמוך.

אני גם לא מחפש שתי סאבים, אני מעדיף אחד חזק משניהם וכמובן איכותי משניהם.

מאוד חשוב לי העוצמה, אני אוהב את הסאב דומיננטי אבל טיפה מורגש יותר מהכל, כמובן לא להגזים ולהגיד שעם L7 בתיבה אטומה אני יקבל תוצאה יפה.

הסט הקדמי הוא דוטק עם טוויטרים של הייבריד מוגבר על ידי הגיביאל הידוע.

התקציב שלי עומד על 1800 כמובן שכל שקל פחות שילך על הסאב יהיה טוב יותר בשבילי.

אין לי אפשרות לייבא מוצרים מחול, אם אתם מכירים דרך נורמאלית והגונה מבחינת משלוח אשמח לשמוע.

מצפה לתגובות ענייניות :wink:

בתודה,

רועי.

נ.ב

יד שניה בא בחשבון.

פורסם

אתה יכול להביא קסנון (כמו שרצית). או V MAX ה-600RMS.

או שבכלל תשאל פה בפורום ותביא ID MAX.

:-D :-D

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

המגמה הוא סאב שכמו שהבנתי, מאוד עוצמתי !

כנראה שלא הסברתי נכון, אני רוצה סאב מאוד מדויק ומהיר, ושיהיה עוצמתי על המידה.

אני לא מחפש סאבים בסגנון L7 או מגמה למינהם.

פורסם

מדויק מאוד ומהיר מאוד אבל גם חזק מאוד! הוא רוצה עוצמתי אבל במידה מסויימת (שישמעו את הדוטק שלו בנוסף לסאב ולא רק בומים :lol: ).

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

השיווה הוא אחד הסאבים הכי טובים שיש בארץ, ואתה רוצה להחליף אותו?

:shock:

הייתי מציע לך לשמוע פוניקס גולד קסנון 12" ואת הזטק XLS (שמוצע למכירה בלוח יד שנייה של הפורום).

ממה שאתה מתאר ה IDMAX 12 יישב עליך בול, אבל הוא קצת מעבר לתקציב שלך.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

השיווה באמת סאב טוב, אבל למרות שהוא יכול לספוג עד 650 רמס אני שומע את הפאנצ' 2 והוא פשוט יותר חזק ממנו.

אני רוצה לשדך בין האיכות לעוצמה,

וזה יקרה כנראה רק שאני יחליף את הסאב, לגבי הקסנון אני בודק איפה אפשר לקנות ממש ברגעים אלו.

לגבי האידימקס,

מאיזה אתר אוכל להזמין אותו לארץ ואם מישהו יוכל לומר לי מה עלות משלוח והאם מכס זה 35 אחוז ?

תודה לכם עד כה,

רועי.

פורסם

ניסית תיבה אחרת? ניסית לשחק עם המגבר? ניסית להחליף פאזות? ניסית מיקום אחר בבגאז'? אתה בטוח שהסאב לא שרוף או בדרך לשם?

קשה לי להאמין ש P2 יותר חזק ממנו. מאוד קשה להאמין.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אכן כן, ה-P2 (שאצלי ספציפית,והוא בתיבה פתוחה כ-60+- ליטר לא יודע בדיוק) דופק יותר חזק מהשיווה שיש לרועי, למרות הנתונים. שתינו הופתענו לגלות את זה כאשר ישבנו ברכבים ושמענו את המערכות אחד של השני, ולמרבה הפלא וההפתעה ה-P2 יותר חזק. גם אני אישית מאוד הופתעתי, גם מהסאב שלי וגם מהשיווה שגם אני ציפיתי ממנו ליותר עוצמה.

בקשר לאיכות של השיווה אין מה לדבר הסאב איכותי ברמות מטורפות, דופק בזמן, יורד נמוך ופשוט משתלב מצוין עם המוזיקה באוטו. פשוט סאב תענוג לחובבי ה-SQ יותר ופחות SQL.

לכן רועי פה מבקש סאב שיהיה איכותי+עוצמתי, משמע SQL.

בברכה,גיא.

ZOOM-ZOOM

פורסם

בגדול, גיא (שומאכר) אמר הכל.

לא ניסתי תיבות אחרות, שאלתי הרבה לפני שתיכננתי את התיבה שעכשיו קיימת

וכל מי ששאלתי בעניין אמר לי את אותה המידה וציין שזאת התיבה היחידה לסאב הזה

שהוא פשוט נשמע הכי טוב ב40 ליטר.

עם המגבר ניסיתי יותר מדי

מצאתי את עצמי עומד על בין 60-70 הרץ ששמה הוא נשמע לדעתי ממש טוב, אבל עדיין לא מספיק מבחינת עוצמה.

מבחינת הגיין הוא ממש לפני הקצה אני לא מתכוון לשמוע בו עד כמה שהוא יכול ו"לנסות" להרוס אותו.

מיקום בבגאג', שהאלמנט מופנה אל תא הנוסעים בדיוק באמצע.

אשמח לשמוע המלצות נוספות ועזרה לגבי האידי מקס

פורסם

האיידימאקס עולה בסביבות 400 דולר.

תוסיף על זה מכס.

ומשלוח, סביר להניח שהמשלוח יהיה יקר, מכיוון שהסאב שוקל משהו כמו 15 קילו.

זה כבר ניהיה הרבה מעבר לתקציב שדיברת.

• תוכן חדש...