Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7114 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
זה לא נכון.

אני מדגיש. רוב הציוד שם מגיע מבתים טובים (בורוקס סטריאו, ויבואנים אחרים.)

מגיע מבתים טובים? אז אם ה HU מגיע מברוקס, כיצד יהיה יותר זול ממנו?

לא רואה פירוש טוב יותר מ"נפילה מהמשאית של ברוקס" או כי המוצר מחודש!

ויש אחריות, אם יש לך בעיה תחזור. ותדרוש תיקון, והמכשיר הוא מכשיר איכותי (לא זבל).

יש אחריות? איזו אחריות? חתימה של המוכר על החוברת של הרדיו דיסק זה אחריות?

ואגב, אני חותך את האשכים שלי אם לאחד מהם יש אחריות של אפריל טקליין למוצרים של אלפיין.

פיוניר קנווד אלפין, JVC. הוא ילך לתיקון. ויחזור, וגם תקבל איתו מה הוא תוקן!

אני במקרה מכיר את האחת המעבדות שהם עובדים איתם. והיא מעבדה טובה.

אז סתם לכתוב שטויות. בלי נסיון. או כי חבר סיפר לך שהוא כך וכך. לא הולך.

ורק לידע כללי. בעבר כאשר הציוד שהיה לי ולחברים שלי. היה ברמה של הציוד שיש היום שם. היתי קונה בראש שקט את כל הדברים שם. או שולח חברים לשם!

אחי מחפש בימים אלו מכשיר MP3. פשוט. ועם יהיה לי זמן אני דבר ראשון הולך לחפש לו שם.

אגב. חיפוש על בסטה. ציון, יוסי, ימצא לך הרבה תוצאות!

התשובות עבורך באדום.

וכמו שכבר איתמר ריענן לכם כאן את הזכרון: זול מתחיל בז'.

הבאסטות... עאלק.

• תגובות 61
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בלק מאזדה.

מה שאתה לא יודע בוודעות אל תגיד.

אני יודע בוודעות. שהוא קונה חוקי. חלק מהציוד שלו מבורוקס. והוא מתקן חלק מהציוד גם במעבדה שלו.

אז בבקשה. או שיש לך יכולת להוכיח אחרת. אתה מוזמן.

אני במקרה מכיר את שני הצדדיים.

אגב הם קונים ציוד גם מניופן! וגם הJBL/ אינפיניטי. מקורי של ניופן.

לגבי מקור הציוד של אלפיין. כמו שחניות מוכרות ציוד מיבואן מקביל. גם הם! (אני לא מעמין שהם מוכרים אלפיין של היבואן. בגלל המחיר המקורי היקר)

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

תציין דבר אחד.! שאתה מהצפון! ואני מהמרכז.

לך יש אני מאמין אופציות אחרות בצפון.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

פורסם

זה לא קשור לדעתי.

כאן יש את הימאים שזה על אותו עיקרון... זוכר את המקרה של אדי?

זו לא באסטה, אלא חנות מכובדת בימאים (לא רציתי להוסיף גרשיים למילה מכובדת)

גם כאן לא הייתי הולך לקנות במקומות אלו.

הערה: כבר קניתי פעם אחת אגב... לא בא לי לפרט על המקרה 8)

פורסם

סאונדמן מה אתה כל כך מגן עליהם? בדקת את כל הציוד שלהם שאתה יכול להגיב על כל תגובה רעה

עליהם?

אני לא מבין תאנשים, ובמיוחד את האנשים מהפורום, אתם לא זוכרים איפה אתם גרים?

ישראל!!! ISRAEL!!! אנשים פה ישקרו לכם בעיניים עשר פעם העיקר שתיקנו מהם.

ועוד עם זה מדובר 'בבאסטה' רק המילה עושה לי לא טוב.

בשביל מה לקחת סיכונים? אז תחסכו איזה 200 שקל. אבל אם זה יתקלקל עוד חודש ואפילו פחות?

והבן אדם יצחק עליכם כשתחזרו אליו?

לפי דעתי אתם עושים טעות, כל האנשים שקונים אצלהם סומכים עליהם יותר מדיי.

עדיף לחסוך עוד שבוע שבועיים ולקנות מוצר חדש! ואני מדגיש חדש! בחנות! שכן תקבל אותכם אם חס וחלילה תהיה בעיה כלשהי במוצר שקניתם.

מקווה ששכנעתי מישהו שהיה בדרך לקנות אצלם.

פורסם
ניתן למצוא שם פיוניר 4850 , JVC AR370 ?

תשמע נמו , נראה לי שהעסק אבוד , אנשים לא מבינים . :wink:

נתראה בת'רד הבא בנושא "איך קניתי במקום לא ממש מסודר ועבדו עליי - הדור הבא" .

:roll:

סופ"ש נעים לכולם,

תומר

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם
תשמע נמו , נראה לי שהעסק אבוד , אנשים לא מבינים . :wink:

נתראה בת'רד הבא בנושא "איך קניתי במקום לא ממש מסודר ועבדו עליי - הדור הבא" .

:roll:

סופ"ש נעים לכולם,

תומר

נתחיל בזה שלא אמרתי שאני רץ לקנות שם. שנית, אתם ממהרים להכפיש את שם המקום, אולי כפי שנאמר זה לא המקום לקנות בו רמקולים כי לא יודעים איזה שימוש נעשה בהם. אבל מי אמר שמסוכן לקנות שם HU ? למה סתם להכפיש את המקום בלי שאתה מכיר מישהו שניסה ונפגע?

קח דוגמא ידידי: חנות "פומפה" בר"ג, היא חנות לכל דבר, מוכרים לך דברים ישר מהקופסא, עם אחריות והכל נעשה בחיוך, אבל התגובות מוכיחות שלא שווה להסתכן בקנייה שם! אז מי אמר שהתאוריה שנאמרה למעלה אכן נכונה?

פורסם

נמו. וכל האחרים.

כאשר אתה קונה במקום מסודר אתה משלם מע"מ. עליויות של המקום. מים חשמל, עובדים, ועוד כל מיני מיסים. הבסטות לא. הן לא משלמות כמעט מיסים. ולכן הן יכולות לתת לך מחיר טוב בחלק מהדברים.

אגב אני הדגשתי בעבר שיש לבדוק טוב טוב את המוצר שאתה קונה. במיוחד בקומפוננטים של מורל.

ולגבי רדיו דיסקים. להסתכל פשוט איך הוא נראה. עם יש סריטות או אין. עם אין. אין סיבה לחשוב שהוא לא חדש!.

אני קניתי שם עשרות פעמים! במשך 3 שנים. וחברים קנו גם עשרת פעמים.

כמות הבעיות שהן קשורות למקום היא זניחה. ביחס לכמות. היה לי מקרה של מגבר שנשרף!

הלכתי ליבואן שלו. וקיבלתי במקום ! ללא ויכוח או בעיות מגבר חדש! מהקרטון. וזה היה בגלל שהיה משלוח של מגברים כאלו לא תקינים! היבואן ידע. ולא התווכח.

או רדיו דיסק שהפסיק לקרוא. אחרי כמה ימים. ( מכשיר שנקנה משומש). הלך לתיקון על חשבון המוכר! והיום! לפחות 4 שנים אחרי עדין עובד כמו חדש.

סאבים לא היו לי תקלות מעולם.

קומפוננטים. נשרף לחבר רמקול אחרי תקופה של שימוש (וופר בודד של חברה מוכרת (לא זוכר את הסוג) הביאו לו וופר חדש. במחיר הגיוני. והוא עובד פיקס. וזה היה מעל 3 שנים כבר.

ולאומת זאת. סיפור על 2 חניות גדולות. והתיחסות ללקוח

סיפור 2 חניות עם אותה תקלה! (שאני לא מתקרב אליהן מאז)

היה לי מגבר של לאנזר 438. שנשרף! (הוא נשרף כתוצאה מהתנעה לא נכונה עם רכב עם מערכת חשמל חזקה יותר).

שלחתי את המגבר דרך חנות לתיקון. חזר אחרי 3 שבועות. לקחתי את המגבר. שילמתי. ומחוץ לחנות התקנתי אותו בחזרה. אחרי 5 דקות הוא נשרף שוב. חזרתי לחנות ואז התחילו צעקות איך המגבר תוקן. וכו. דרשתי שישלח שוב לתיקון. הוא דרש שאת ההתקנה המחודשת הוא יבצע, בתשלום!

אני אמרתי שאין סיכוי לתקלה. כי בזמן הזה יש מגבר אחר שמחובר לאותם חוטים. ועובד.

ויש איתו מגבר של הסאב. שלא נשרף בהתנעה ועובד פיקס. ואין בעיות.

הוא שלח את המגבר לתיקון. שוב לחכות 3 שבועות. חזר המגבר. והווכוח מתחיל מי מתקין.

אני אמרתי שאין לי בעיה שהמתקין שלו יתקין. אבל אני לא משלם על זה.. כי זה להוציא חיווט ממגבר א". ולחבר מגבר ב", ושמגבר א" עובד. ואפשר לראות (לשמוע את זה).

המתקין. אמר שאין בעיות עם החיווט. והוא חיווט טוב. והכול עובד. והוא מוכן להחליף. רק שאני ילך (אני שם 3 שעות מתווכח, וצועק ויש קונים במקום ).

הוא מפרק את המגבר הקיים, ומתקין את המתוקן. אחרי 5 דקות נשרף שוב.

המתקין הולך ישר למוכר. וצועק עליו. שוב מגיע מגבר לא תקין מהמעבדה. כו וכו כוכ. (שאלתי איזו מעבדה, ואמרו לי. לא זוכר את השם)

לקחתי את הכסף, את כל הכסף ששילמתי. ופיצוי על הזמן! ועל הדלק. והלכתי. לחנות אחרת האזור.

התחיל סיפור זהה. נשלח המגבר וחזר. ואחרי 5 דקות נשרף..אני הייתי חכם הפעם ושאלתי איזו מעבדה. והסתבר ששתי החנויות שולחות לאותה מעבדה. וכאשר גיליתי את זה. לקחתי את המגבר ולא שילמתי.

הלכתי לחנות שקניתי. (אחת הבסטות) הסיבה שלא הלכתי בהתחלה כי אני אשם בשרפה של המגבר. ולא הם. ולא אני משלם את התיקון! (הוא היה אצלי 9 חודשים). הוא שלח אותי למעבדה (של בורוקס). המגבר תוקן תוך יום.!

והוא עובד פיקס, עד שנמכר. וגם אחרי זה. התקנתי אותו כבר 5 פעמים במכוניות שונות. והוא עובד.

אז להגיד שבגלל שהם בבסטה. הם לא בסדר. -אני לא חושב-

עם תגיד שכל הציוד היה גנוב. או הם לא קונית ציוד מיבואנים. -אז בסדר-.

אבל הם קונים ציוד מיבואנים. שמוכרים גם לחניות גדולות וקטנות. ומוכרים לאתרי אינטרנט. זה לא בסדר? ? - זה בסדר-

יש לך בעיה ללכת ליבואן של לאנזר ולקנות ממנו?

או ללכת לבסטה ולקנות לאנזר ? תשלם פחות מאצל היבואן. (היבואן אישית מביא להם את הציוד). ותקבל את אותה האחריות! על הציוד!

אגב לכל מי שקונה וחושב שעובדים עליו. אז לא, זה שהפשוט שרמת ההבנה שלו בציוד לא מספיק עמוקה כדי לדעת מה כדי לקנות. ולבחור. ולכן.

למי שרוצה לקנות בכל מקום. (חניות/ בסטות/ אתרי אינטרנט / משומש) להגיע לפורום ולשאול. לשאול אבל עם ידע.! לחנות יש א,ב,ג, הם עולים א- 100, ב-150, ג-170. מה עדיף? הם יהיו עם החלקים האלו במערכת. ( לדוגמא: רדיו מעפן, ורמקולים פשוטים). מה הכי יתאים. וכדי לקנות.? ואז אפשר לתת לך תשובה טובה.

היה את הסיפור של אדי. (עם 9855.) הוא לא קנה בבסטה. והיו בעיות. אז מה הוא אשם? או היחס המחפיר של החנות?

פורסם

מסכים עם כל מילה Soundman. אבל מעבר לזה, כמו שקראתי כבר בארכיון של הפורום, קחו עוד דוגמא(אולי מי שהסיפור שייך לו, יוכל לתת פרטים יותר מדוייקים):

מישהו כאן סיפר שהוא קנה ב"פומפה" מורל דוטק. מתישהו הייתה בעיה עם זה והוא רצה לתקן את זה, במהלך הפירוק, נפלה המדבקה והוא ראה שזה בעצם פולס ולא דוטק.

אז מה תגיד על זה נמו ?

** רק בשביל הפרוטוקול: "פומפה" עושה רושם ממש טוב, מבחינת מגוון המוצרים שהחנות מציעה, היחס, והידע הטכני של המוכרים. כל זה - עד שמגיעים אליהם עם תקלה.

פורסם

לכול אלו שרוצים על בטוח אני אומר זאת , לכו וקנו על בטוח אצל היבואן או חנות שירוויחו עליכם וזהו .

ביבוא גם יש את קורווין שאומר כול הזמן ומה יקרה אם זה יהרס אצל מי תתקן ? אז מה זה אומר שכול פעם שאצטרך להחליף ציוד , אני אקנה במחירים פה ?!!!

אם המחיר הוא מספיק נמוך שווה לקחת סיכון , החיים מלאים סיכונים , נו אז ? אז אתם לא יוצאים מהביית ?!!

מספיק עם התממות הזו. כול העולם רוצה לשקר אבל כולם יודעים שאפשר שלקר להרבה אנשים קצת זמן ואם אתה רוצה להיות בעסק אתה לא תשקר . אז יש נוכלים ולפעמים נדפקים . אבל אם תקחו את כול הפעמים שנדפקים בחנות "מכובדת" אעלק במחיר , לא בטוח שלא כדאי לקחת סיכון.

אלה היו 3 דקות על סיכון לעומת סיכוי

בברכה ושבת שלום יהודה

בברכה יהודה

פורסם

אז מה תגיד על זה נמו ?

אני? חה. אני לא יגיד כלום. אני את שלי אמרתי. מי שרוצה להסתכן שיסתכן.

הכי מצחיק אם נראה עוד כמה חודשים אנשים מתוסכלים מרוב שריפת חלקים שונים במערכת שלהם.

פומפה היו ידועים מלפני הרבה זמן, לפחות מאז שהתחלתי להתעניין במערכות לרכב, כחנות שלא הכול "כשר" בה.

פורסם
אני? חה. אני לא יגיד כלום. אני את שלי אמרתי. מי שרוצה להסתכן שיסתכן.

הכי מצחיק אם נראה עוד כמה חודשים אנשים מתוסכלים מרוב שריפת חלקים שונים במערכת שלהם.

פומפה היו ידועים מלפני הרבה זמן, לפחות מאז שהתחלתי להתעניין במערכות לרכב, כחנות שלא הכול "כשר" בה.

לא יודע, כמו שאתה רואה בתגובות הנ"ל, אנשים כן קנו שם והם מרוצים, בניגוד לתגובות שאתה נותן שאין להן שום בסיס.

• תוכן חדש...