Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7115 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן רציתי לדעת אם אפשר להשיג שמה רדיו דיסקים במחירים באמת יותר נמוכים מהמחירים הכי נמוכים בזאפ. אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

• תגובות 61
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אפשר להשיג שם רדיו דיסקים יותר זולים אך , לא תמיד המוצרים שם תקינים ולא תמיד האחריות שאתה מקבל מהם היא טובה. עדיף להוסיף טיפה ולהיות בראש שקט.

מחפש קומפוננט רוקפורד T5...

פורסם

זה לא נכון.

אני מדגיש. רוב הציוד שם מגיע מבתים טובים (בורוקס סטריאו, ויבואנים אחרים.)

ויש אחריות, אם יש לך בעיה תחזור. ותדרוש תיקון, והמכשיר הוא מכשיר איכותי (לא זבל). פיוניר קנווד אלפין, JVC. הוא ילך לתיקון. ויחזור, וגם תקבל איתו מה הוא תוקן!

אני במקרה מכיר את האחת המעבדות שהם עובדים איתם. והיא מעבדה טובה.

אז סתם לכתוב שטויות. בלי נסיון. או כי חבר סיפר לך שהוא כך וכך. לא הולך.

ורק לידע כללי. בעבר כאשר הציוד שהיה לי ולחברים שלי. היה ברמה של הציוד שיש היום שם. היתי קונה בראש שקט את כל הדברים שם. או שולח חברים לשם!

אחי מחפש בימים אלו מכשיר MP3. פשוט. ועם יהיה לי זמן אני דבר ראשון הולך לחפש לו שם.

אגב. חיפוש על בסטה. ציון, יוסי, ימצא לך הרבה תוצאות!

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

לאיזה רמות של מכשירים אפשר לצפות שמה? יש למישהו מספר של אחת מהבאסטות? אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם

מבחינת מכשירים. אפשר למצוא את הרוב.

פיוניר סדרות 1-9. כולל DVD של פיוניר.

אלפיין. יש. איזה אני לא יודע.

קנווד. יש איזה אני לא יודע.

JVC. ועוד.

מגברים כמו JBL. אינפיניטי, קנווד, קיקר, רוקפורד, אלפיין (חיקוי), עם יש מקורי אני לא יודע.

ועוד.

קומפוננטים. היו (אני מדבר על לפני לפחות חצי שנה מאז הפעם האחרונה שהייתי שם!)

רוקפורד, ליטינג אודיו, JBL. אינפיניטי, פיניקס גולד, קיקר, לאנזר, בוס, בלאופונקט, מורל. ועוד.

כמובן קנווד ופיוניר.

סאבים. קנווד, פיוניר, C12 + CVR. בוס. L7. L5. ועוד כל מיני. JVC.

בקיצור יש מבחר שם. להזהר! לא לקנות חברות מוזרות. מבלי לשאול משהוא שמכיר.

ומי שמפחד ורוצה להתיעץ מוזמן ליצור איתי קשר. 305305 0503. אלי

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

יש מישהו שמעוניין לארגן אולי קנייה קבוצתית... ביקרתי שם לפני חודש ואני מבין שאם באים עם מזומן וקונים הרבה ציוד במכה אפשר להוריד מחירים..

(אחד מהם שם הציעה לי מורל פולס ב-300 שקל)

HU: Clarion DXZ676USB Comp: Morel Hybrid Ovation MT23

Sub: Kicker CompVR 12" Amp: Soundstream TRA 960.4

פורסם

נשמע הגיוני

אבל מ 300 שקל לקומפוננט של מוראל

לא נראה לי הוא יוריד לך גם אם תרכוש אצל אותו אחד בעוד 1000

כי זה מחיר מצחיק לסט שכזה

אבל לגבי מוצרים אחרים בטוח שתיהיה הוזלה אם תרכוש רכישה מרוכזת בסכום נחמד

פורסם

אני יודע שהרבה מהרדיודיסקים של פיוניר שם הם ריפבריש, אפשר לזהות גם על פי שריטות מאוד שיטחיות על גבי גוף הרדיודיסק החלק שנמצא בפנים האוטו-נראה כאילו עבר תהליך חידוש מסויים.

פורסם

באמת אפשר להשיג שם רדיודיסקים במחירים מאד זולים. 580MP כמו שלי אני זוכר שראיתי ב1000 וזה לפני מיקוח. לגבי טיב המוצרים אני לא יודע.

בבאסטה של ציון, שהיא הבאסטה האמצעית (ליד חנות פרחים) ראיתי P2, CVR ועוד הרבה רכיבים שהולכים היום במחירים נמוכים. בשאר הבאסטות באמת יש מוצרי זבל והרבה מאד פיוניר וקנווד.

Good guy goes to HEAVEN

Bad guy goes to PATTAYA :twisted:

.PATTAYA ADDICT / REBEL

פורסם

לא לקנות מיוסי אני ראיתי בעיניים שלי איזה סופר לאנסר משופרת מכל הכיוונים חוץ ממכסה המנוע... פותחת בגאז.... ו"פורקת סחורה" ראיתי בעיניים שלי גם כן בחור "דתי" מה שכן.. אני ממליץ לקנות מדרור.... דרור הוא בחור חביב דג קטן שמצליח בעולם של הכרישים הוא נמצא למעלה....ממש בסיבוב של הרמזור אם תסיימו את הסיבוב תעברו אותו לכן אני ממליץ להמשיך ימינה לעשות פרסה ולעלות על המדרכה בצד ימין... הבן אדם הכי אמין שאני מכיר קניתי ממנו מערכת רצינית כולל התקנה הבן אדם יודע מה הוא עושה ותמיד יעזור ויענה לשאלות מומלץ....

פורסם

גם אני קניתי שמה בעבר הרבה ציוד,

חלק התקנתי לי וחלק לחבריי.

מעולם לא הייתה לי בעיה משמעותית.

את הבעיות שאני כן זוכר זה:

1. מגבר של לנזר שקניתי הגיע בלי הכבל שקובע עוצמה של הסאב. חזרתי אליו והוא הביא לי אותו. בלי בעיות.

2. פעם קניתי לחבר רדיודיסק של בלאופונקט, הוא לא היה מבסוט ממנו אז הלכנו והחלפנו - שוב בלי בעיות.

בקיצור - אני ממליץ כן ללכת לקנות מהם.

האיכות והאמינות שלהם לפחות כמו של החנויות באינטרנט.

גם קרה לי ד"א שקניתי ממתקינים יקרים ו"יוקרתיים" ונתקלתי בבעיות והם התנערו מאחריות.

בקיצור - חנות יפה היא לא ערובה לשום דבר.

פורסם
לא לקנות מיוסי אני ראיתי בעיניים שלי איזה סופר לאנסר משופרת מכל הכיוונים חוץ ממכסה המנוע... פותחת בגאז.... ו"פורקת סחורה" ראיתי בעיניים שלי גם כן בחור "דתי" מה שכן.. אני ממליץ לקנות מדרור.... דרור הוא בחור חביב דג קטן שמצליח בעולם של הכרישים הוא נמצא למעלה....ממש בסיבוב של הרמזור אם תסיימו את הסיבוב תעברו אותו לכן אני ממליץ להמשיך ימינה לעשות פרסה ולעלות על המדרכה בצד ימין... הבן אדם הכי אמין שאני מכיר קניתי ממנו מערכת רצינית כולל התקנה הבן אדם יודע מה הוא עושה ותמיד יעזור ויענה לשאלות מומלץ....

מאיפה נפלת עלינו מר בחור? ***נקה את מקש הח' במקלדת***

אני אישית רק בשביל השקט העצמי שלי שאני לא יודע אם זה גנוב או לא (גם אם זה חדש זה לא אומר שלא גנבו מכולה או משהו) לא הייתי קונה בבאסטה בשוק.

אולי ציוד נלווה כגון חיווט פיוזים וכו'.

גם אני אוהב ללחוץ Ctrl+W

:twisted:

• תוכן חדש...