Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השרשור נעול! רק פותח השרשור וצוות האתר יכולים להגיב
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6727 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי רנו טווינגו מתוקה ומושקעת שאני אוהב... אבל מתחשק לי קטנוע!

פרטים:

האוטו שנת 1995, טורקיז, 1250, חצי אוטומטי (מערכת איזי הוחלפה ע"י בעלים קודמים), 147000 ק"מ.

תוספות:

מזגן, נעילה מרכזית, חלונות חשמל, אזעקה + אימובילייזר, מערכת פיוניר MP3 + מגבר + 6 רמקולים + טוויטרים וקרוסים.

טיפולים: צמיגים חדשים (ורדסטין- שנה), רדיאטור חדש, משאבת מים חדשה (אין בעיות התחממות, פשוט החלפתי כי היא התחילה לנזול), שמן ומסננים אני מחליף כל 10K, פלאגים והכבלים שלהם חדשים.

תקלות:

כיפוף קל במכסה מנוע ובדלת הנוסע, מתג איתות לא חוזר, סולונויד נעילת בגאז' חשמלית לא תקין. טיפולים סדירים ומסודרים- אני לא מחפף באוטו שלי. מי שרוצה רכב קטן, מושקע ששונא דלק ובקיצור ובובה- זה האוטו.

מחיר- 19000 ש"ח. אין לי כוונה להתפשר במחיר.

לא לחוץ למכור, מקסימום אני אשאר עם הבובה הזאת, ולא יהיה לי טוסטוס.

יש מעט מאוד טווינגו בארץ, בטח במצב כזה. מי שמושפע ממחירון לוי יצחק וכאלה- שילך ללוי יצחק ויקנה ממנו טווינגו!

לפרטים- 0544970054 יוסי, או [email protected]

הרכב באזור חיפה

P5080005.JPG

PB010006.JPG

• שנה מאוחר יותר...
  • תוכן חדש...