Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בורה 2.0/1.6 ידנית - צריכת דלק.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7117 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אשמח אם למישהו יש ניסיון לגבי צריכת הדלק, אמינות הגיר הידני (שמעתי שבעייתי) וכמובן הסחירות.

המחירונים המצחיקים גורמים למשפחתי לשקול אותה ברצינות.

פורסם

חכה שיגיעו לטיפול הראשון האותו רגע יבקשו מהמזכירה במוסך להדפיס שלט למכירה...

הרבה אומרים לי שכל הקושי זה להחזיק אוטו לא לקנות אחד...

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם
חכה שיגיעו לטיפול הראשון האותו רגע יבקשו מהמזכירה במוסך להדפיס שלט למכירה...

הרבה אומרים לי שכל הקושי זה להחזיק אוטו לא לקנות אחד...

אז ככה : צריכת דלק ממוצעת כ 10 ליטר לקילומטר לנסיעה שמרביתה עירונית. מדובר בבורה 2 ליטר אוטומטית. יש להניח שתיבה ידנית תשפר תוצאה זו במעט. באשר לאחזקה, הרי שעלות הטיפולים אינה גבוהה מהממוצע ובחלק לא זניח מהמתחרות, אפילו נמוכה יותר. מדובר בטיפולים שוטפים במוסך מורשה. תוכל לפנות בענין למשתתף נחמד ויסודי בשם PASSAT04, שמחזיק רישום מדויק על עלויות טיפול במוסך מורשה. באשר לעלויות טיפולים חריגים, צר לי אבל במשך כל 6 שנות שהות הרכב אצלי, לא ממש נזקקתי להם.
פורסם
אז ככה : צריכת דלק ממוצעת כ 10 ליטר לקילומטר לנסיעה שמרביתה עירונית. מדובר בבורה 2 ליטר אוטומטית. יש להניח שתיבה ידנית תשפר תוצאה זו במעט. באשר לאחזקה, הרי שעלות הטיפולים אינה גבוהה מהממוצע ובחלק לא זניח מהמתחרות, אפילו נמוכה יותר. מדובר בטיפולים שוטפים במוסך מורשה. תוכל לפנות בענין למשתתף נחמד ויסודי בשם PASSAT04, שמחזיק רישום מדויק על עלויות טיפול במוסך מורשה. באשר לעלויות טיפולים חריגים, צר לי אבל במשך כל 6 שנות שהות הרכב אצלי, לא ממש נזקקתי להם.

אני שמח שיש ברשותך רכב מחברת וולצפגן שהמראה אמינות כי לצערי כמעט כל הדברים שאני שומע

עליהם זה רק חוסר אמינות וטיפולי יקרים.

למרות שיש לשכן בבנין לידנו בורה 2 ליטר אוטומטית ולא שמעתי שהיו לו בעיות אבל אני יכול לשאול.

לי היה נסיון עם גולף 2002 אוטו של חבר שיש לו את הרכב בקושי חצי שנה הרכב עם ק''מ נמוך

של 10 אלף בשנה הוא יד שניה ושבועיים אחרי הקניה התפוצץ לו הרדיאטור וגרם לנזק של כמעט

4000 שקל וזה רק ההתחלה,

בהמשך הלכו לו עוד כמה חיישנים שזה עלה לו כמעט 3000 שקל

עוד נסיון שיש לי זה עם הרכב שהיה למורה נהיגה שלי, פסאט מנוע 2 ליטר דיזל גיר ידני

והרכב היה נכנס לפחות פעם בשלושה שבועות לתיקון קטן או טיפולים ותיקונים שקשורים לטורבו.

ודבר אחרון זה חבר שהייתה לו פולו 1400 ידנית שמורה, והיו לו כל הזמן רעשים מוזרים מהמנוע

ועוד כל מיני תקלות מוזרות שבמוסך רוב הפעמים התיאשו מלתקן.

כל הרכבים שהזכרתי לך מטופלים רק במוסך מורשה ובזמן ואחרי 3 עד 6 שנים.

אבל על הבורה עם מנוע 2 ליטר לא שמעתי אף פעם על תקלות משונות (מודה :roll: )

וזה שהייתה לי ב.מ.וו ישנה לא אומר שאין לי נסיון על רכבים אחרים בכל תחום כמעט.

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם
מחירון לא מצחיק.

ראית אולי בידיעות אחרונות האחרון שנת 99 1.6 ידני ב-29K ונדלקת.

טוב, אז אני נותן לך 29K, לך תמצא לי כזו.

במה שכתוב בעיתון - באמת כנראה שיש טעות כי לא מצאתי בורה משנת 99 בכלל.

אבל שנת 2000 יש והמחירון גם נמוך. מצד שני - גם המחירון של פוקוס ידנית מאותו שנתון די נמוך. (ויותר מהנה ואמינה).

בקיצור - החלו החיפושים.

פורסם

אתה יכול לבדוק סקודה אוקטביה, אני לא יכולתי למצוא הבדלים בינהם חוץ מהסמל.

למורה הנהיגה שלי היתה בורה, הוא החליף אותה בגלל בעיות עם הבלמים שהיו הולכים כל15K קמ וחלונות נופלים.

מאז שהוא עבר לאוקטביה הוא מרוצה ביותר שום בעיות. דיברתי איתו במקרה אתמול והוא קנה אוקטביה חדשה והוא המליץ עליה בחום.

• תוכן חדש...