Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7161 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב

 

לא רמזתי שאתה נוסע עים בלם יד משוך רק צינתי באופן כללי שאים מבצעים את העבודה עים חלקים איכותיים ומרכיבים בצורה נכונה אז אין סיבה לתקלה

 

( לגבי נסיעה עים בלם יד משוך חומר הרפידה מתחמם ולפעמים נסדק ומאבד מתכונותיו )

 

אני מרכיב רק רפידות מחומר גרמני בצבע שנוטה ללבן חומר זה מונע שריקות / מכות

 

נ.ב אני עונה בשביל לעזור ולא לשם השמצות

 

בברכה זיסו יוסי

פורסם
ניתקלתי בתקלה שאתה מתאר. ....הבעיה ברכב הנ"ל היתה בסך הכל הקפיצים שרותמים את נעלי הבלם היו רופפים ,כניראה עקב פו"ה כמה פעמים של נעלי הבלם. לאחרהחלפת 2 הקפיצים הבעיה ניפתרה.

שווה ליבדוק גם אצלך.

נתי עידכן אותי בפרטי שהבעיה היתה אפילו ספציפית בפונטו ספייס.

 

נתי או מישהו אחר - איך מבחינה טכנית המכונאי מגלה שיש בעיה בקפיצים. אצלי ברכב הסתכלו כבר 5 מכונאים על מנגנון הבלימה ואף אחד (ככה טוענים) לא ראה שום דבר חריג. (אבל מצד שני גם הבעיה לא נפתרה והבעיה בהחלט קיימת!).

 

מה העלות של החלפת זוג קפיצים? האם חייבים להחליף בשני הגלגלים?

 

תודה מראש

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

פורסם

זה ישמע מעט בנאלי אך זו נקודה שנוטים להתעלם ממנה

 

יש לודא כי מוט ההפעלה של בלם היד המחובר לסנדל הבילום חוזר למקומו עד למגרעת,ודוד עלה כאן על משהו ,יש לודא כי בוכנות משאבת האופן נעות בחופשיות ללא ,מדרגות

יגאל

פורסם
רק לאחר וויכוחים ותלונות החליפו את התופים לתופים מקוריים שעברו חריטה. בגלגל שבו הוחלפה הגיזרה, התוף נראה כאילו שיש לו גבעה באמצע. הרפידות גם לוטשו באגרסיביות ועשו להן פאזה.

 

במשפט הזה אני כבר מוצא שיש בעיה, מבלי לבחון את הרכב בעצמי.

 

הורכבו רפידות חדשות ומקוריות ותופי בלימה חדשים (ברמבו), לאחר מכן הוחלפו תופי הבלם לתופים מקוריים שנחרטו- ז"א מידת קוטר הפנימי של התוף גדלה, עכשיו כבר בוודאות אין התאמה ראויה בין סנדל הבילום להיקף התוף וזו סיבה מצויינת להווצרות רעשים בבלימה.

 

שנית, באמת מומלץ, כפי שציינו המומחים לפני, לפרק ולבחון חלק חלק ביסודיות לתפקוד תקין, הרכבה נכונה ופעולת מכלולים נעים תקינה (גזרה, משאבת אופן, מנוף בלם יד והקפיצים השונים).

 

גם בפעולות מכונאות בסיסית מפספסים ומכוון שהפעולה זו מוגדרת כבסיסית נוטים לחסוך בצומת לב יתרה לפרטים.

×
×
  • תוכן חדש...