Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב במחיר של עד 18000 שקלים ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7124 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פיאט פונטו 60. טויוטה סטארלט, אבל אני לא בטוח אם היא תיכנס בתקציב. פולו משנים 94-5.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אלפא רומיאו 33 שנת 94 מנוע 1500 ידנית

אתה יכול למצוא אחת במצב דיי טוב והמחיר שלה אמור להיות באזור ה 10-15 אלף ש"ח (תלוי במצב)

ועוד ישאר לך כסף לישור קו רציני איתה

הייה לי את הרכב הנ"ל במשך שנתיים וחצי (אומנם מנוע 1700) והייתי יותר ממרוצה ממנו.

יש כאלה יגידו זה אוטו לא אמין וכו' הכל תלוי איזה אקזמפלר אתה מוצא ואיך אתה מטפל בה.

פורסם

פיזו 205 שנת 94' נפח 1100 יד 4 ק"מ 120000 נשמע סביר?

האם הרכב אמין וקל לתחזוקה?

והאם הוא מתאים לנסיעות ארוכות?

פורסם

הייתי ממליץ לך ללכת על 1.4. מנוע יותר חזק (עדיין לא רכב שרירים) שיתאים יותר לנסיעות ארוכות, הפעלת מזגן פחות מזיזה לו, והמנוע מאוד נפוץ כך שזמינות חלפים והיכרות של מכונאים עם המנוע היא פשוטה יותר.

פורסם

מחזק את ההמלצה של אישפוז:

הייתה לי 205 במשך כשנתיים (ולפני זה היא הייתה 5 שנים במשפחה). רכב מאוד אמין, ובגרסת ה1.4 מספקת ביצועים סבירים בהחלט. ה1.1 גם נוסעת בצורה די סבירה, אבל בנסיעות בינעירוניות מרגישה מעט חלשה.

בתקציב שלך תוכל לקנות מודל 97 אולי 98.

PUG-306 XSI MK2

פורסם
פיזו 205 שנת 94' נפח 1100 יד 4 ק"מ 120000 נשמע סביר?

האם הרכב אמין וקל לתחזוקה?

והאם הוא מתאים לנסיעות ארוכות?

אם הנסיעות במישור, לא תהיינה לך בעיות, למעט שהמזגן המקומי (גם ב- 1400) לוקח הרבה כוח מהמנוע.

כשהיה חדש, ה- 1100 נסע גם יפה מאוד ברמת הגולן. תוודא את ההיסטוריה של הרכב, שלא שימש בעבר השכרה/צבא וכדומה.

כפי שהמליצו לך, תמיד עדיף 1100 חדש יותר או 1400 (גם מאובזר יותר בד"כ - ח"ח, נ"מ).

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

סקודה פליסיה

במקרה אני מוכר אחת ... :wink:

אבל בכל מקרה

האוטו הרבה יותר מודרני מה205

מנוע 1600 ידני חביב ביותר

:wink:
פורסם

אפשרות נוספת סיאט איביזה/קורדובה, יותר מרווחת מה 205, בקורדובה תקבל במחיר של ראות לקויה לאחור גם תא מטען ענק.

רכב פשוט ואמין, יש לו גם הרבה במשותף עם הפליסיה.

בדרך כלל תמצא סיאט עם שתי כריות אויר.

בכל מקרה מה שלא תקנה, שים לך בצד כמה אלפים ליישור קו ותיקונים.

אני רואה יותר מדי רכבים כאלה עם צמיגים גמורים, בלי אורות מאחור, או אור בלם וירטואלי... אם זה מה שקורה בחוץ, מה מצב ההגה, בולמי הזעזועים והבלמים:?: ...

• תוכן חדש...